Siz olsanız?..

Karsi cins ogretmenle samimiyet okulda kalir ve asla mesai disina sarkmaz.Uzun yillar köyde gorev yaptim.Hepi topu 10 ogretmendik.Kucucuk okul.Haliyle samimi oluyorsun.Okulda her tenefus hep beraberdik.Sohbet,muhabbet,geyik hic bitmezdi ama servisten inip herkes.evlerine gidince orda biter muhabbet.Kimse kimseyi baska bir durum olmadiktan sonra rahatsiz etmez.Haklisiniz.O bayan ogretmenin bunu dusunmesi lazim ama masallah rahatliktan geberecek ikisi de.Esiniz de en az onun kadar hatali tabi.

Biz de bunu demek istedik elbette is arkadaslari görüşür sohbet eder yemek yer biz de yasadik bunları ama ergen gibi aksam komik videolar göndermeler ve hep basbasa takilmalar evli bir insana uygun degil bana gore.. Ama bunu normal karsilayanlar da var tabi en iyisi kendi dusunce yapısına gore kisilerle evlilik yapmak.

Çıkıyoruz ama kontrolü elden bırakmıyoruz. Haddi aşmıyoruz. Yol arkadaşımızın canını sıkmıyoruz

Kontrolü elden bırakmadığınız ya da yol arkadaşınızın canını sıkmadığınız zaman trafik kazasında ölmeme garantisi mi elde etmiş oluyorsunuz?

Eşiniz ile konuşacaksınız bayan ile değil.
Biraz abartılı ve gereksiz geldi bana da samimiyetleri.

Size birşey söylemeyim mi konu sahibinin eşinin karısının iş arkadaşıyla böyle bir samimiyete asla izin vermeyeceğine eminim. Toplumumuzda birçok erkek iş ve başka yerden birçok kadınla samimi arkadaşlık kurabiliyorken eşlerine bunun zerresini hak görmeyip baskı yapıyorlar. Yoksa sizin dediğiniz gibi karı koca ikiside sosyal insanlar ve arkadaşları olur zaten bu tip bir kadın eşinin arkadaşlarından rahatsız olmaz. Ama buraya eşinin iş arkadaşlarından rahatsız olduğu için konu açan kadınların böyle bir hayatı yok, çok büyük ihtimalle hâliyle kadın eşinin arkadaş samimiyetinden rahatsız oluncada baskıcı oluyor ama durum öyle değil aslında.

eşimin müdür ve ona bağlı bir bayan çalışanı vardı
birgün yemekte 30 kişiye merhaba dedi sadece bana gelip merhaba demedi , şimdi ben bu kız için defalarca kavga ettim ve en sonunda iş yerinden olan sevgilsini başka erkekler aldatıp işten ayrılmak zorunda kaldı bende derin bir oh çektim
kocamın bir açıgını yakalamdım hiç ama kadın tehlikeydi ,

ben 15 yıla yakıındır aynı işyerinde kadın erkek çalışyırouz yeni elemanlar geliyor gidiyor meselaa , dışarıda nezmana karşılaşsak hemen eşimmle tanıştırırım içi hiç şüpheye düşmesin diye ,

yani demem o ki kadından kadına erkekten erkeğe fark var , kendi ortaya atıp rezil etme uzaktan takip et
hee gerçekten bir aşk yoksa sende yakın olmaya hatta arkadaş olmaya çalış ,

Modernite, postmodernite vs. gecelim bunlari dunya bu kadar utopik bur yer degil. Kadin erkek arkadas olabilir ancak bu kadar ic icelik egreti duruyor. Aldatma olmasa bile bir sinmemislik var. Okulda otur konus eglen de bir yerde sinirini cek. İlgi, enerji, zaman kaynagini yonetirken onceliklerin kime ? Size karsi ilgisi nasil?

O açıdan bakınca doğru, haklısınız. Çifte standart oluyor o zaman. Hatta çifte standarttan da öte, erkek kötü niyetli oluyor.

baslik siz olsaniz,

ben olsam asla kadina mesaj atmam, bu konuyla ilgili konusmam,
muhatabim esimdir.

Esime de mudahale edecegim senaryo su olurdu;
Kadin veya erkek fark etmez, herhangi bir arkadasi ile samimiyeti sebebiyle ailesine ayiracagi zamandan caliyorsa hoop bir dur derim. Aksam elinde telefonla dolasan adama sinir olurum, cocuklarla haftasonu plan yapmak yerine arkadaslari ile takilana da sinir olurum, kirk yilin basi olur boyle seyler, o zaman desteklerim tabi ki.

Ne münasebet bu kadar samimiyet anlayamadım,eşiniz hata yapıyor konu sahibi, fırsatını buldukları an mesajlaşmak,okulda sürekli mıç mıç birlikte girip çıkmalar falan rahatsız olduğunuzu bile bile hoş muymuş yani? Empati yapmak o kadar güzel bir şey ki inanın bir çok hatadan döndürebilir insanları bence. Lütfen esinize ısrarla empati yapmasını söyleyin,yok anlamadı mi keskin bir rest çekin lütfen,bir kere huylanmişsiniz sonuçta ve bunun devamı sizi paranoyaklastirir. Tehdit etmeniz hoşuma gitti açıkçası,okula gelir ikinizi de rezil ederim demeniz falan:) eşiniz mesaji almış olsun da kadınla arasına mesafe koysun umarım. Baş edemezseniz o kadını bulurum gerisini de düşünürüm diye yine tehdit edin:) huzursuz olmak çok kötü birşey inşallah bu dertten kurtulursunuz da huzura kavusursunuz

Hayatimizda her seyin bir olcusu var.
Gece 3 te arasa noluyo dersin.Ne biliyim elinden telefon dusmezse hayirdir dersin.Zaten eve gelmissiniz o kadar saat gorusmemissiniz gelince oturup seninle konusmazsa bence de sorun var.

+1
benim de evlilik ve kisisel alanla ilgili gorusum aynen bu sekilde.

Sorunu eşinizle çözün bence. Kadının bir suçu yok bu durumda eşiniz dikkat etmeli.

Bu konuda çok modern düşünen arkadaşlar acaba aynı şey başlarına gelse bu kadar rahat bakarlar mı olaya?
Bir kaç kişi hariç ondan da emin değilim.
Ben bu kadar modern değilim,
olmak da istemiyorum.
Eşimin,bir kadınla,meslektaşı da olsa bu kadar samimi olmasını istemem.
Erkek meslektaşıyla da bizden zaman çalıp durmadan mesajlaşsa rahatsız olurum.
İnsan ilişkilerinde,
özel hayatta-iş ortamında,
kadın-erkek herkese karşı
seviye ve mesafe iyidir diye düşünenlerdenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…