Cok guzel. Darisi başınıza o zaman :)evet var
cinsiyet kavramı insanlık kavramının önüne geçmiyor modern dünyada.
Çıkıyoruz ama kontrolü elden bırakmıyoruz. Haddi aşmıyoruz. Yol arkadaşımızın canını sıkmıyoruzHayatta neyin garantisini verebilirsiniz ki? Yarın trafik kazasında ölmeyeceğimizin de garantisi yok, trafiğe çıkmıyor muyuz?
Biz de bunu demek istedik elbette is arkadaslari görüşür sohbet eder yemek yer biz de yasadik bunları ama ergen gibi aksam komik videolar göndermeler ve hep basbasa takilmalar evli bir insana uygun degil bana gore.. Ama bunu normal karsilayanlar da var tabi en iyisi kendi dusunce yapısına gore kisilerle evlilik yapmak.Karsi cins ogretmenle samimiyet okulda kalir ve asla mesai disina sarkmaz.Uzun yillar köyde gorev yaptim.Hepi topu 10 ogretmendik.Kucucuk okul.Haliyle samimi oluyorsun.Okulda her tenefus hep beraberdik.Sohbet,muhabbet,geyik hic bitmezdi ama servisten inip herkes.evlerine gidince orda biter muhabbet.Kimse kimseyi baska bir durum olmadiktan sonra rahatsiz etmez.Haklisiniz.O bayan ogretmenin bunu dusunmesi lazim ama masallah rahatliktan geberecek ikisi de.Esiniz de en az onun kadar hatali tabi.
Çıkıyoruz ama kontrolü elden bırakmıyoruz. Haddi aşmıyoruz. Yol arkadaşımızın canını sıkmıyoruz
Size birşey söylemeyim mi konu sahibinin eşinin karısının iş arkadaşıyla böyle bir samimiyete asla izin vermeyeceğine eminim. Toplumumuzda birçok erkek iş ve başka yerden birçok kadınla samimi arkadaşlık kurabiliyorken eşlerine bunun zerresini hak görmeyip baskı yapıyorlar. Yoksa sizin dediğiniz gibi karı koca ikiside sosyal insanlar ve arkadaşları olur zaten bu tip bir kadın eşinin arkadaşlarından rahatsız olmaz. Ama buraya eşinin iş arkadaşlarından rahatsız olduğu için konu açan kadınların böyle bir hayatı yok, çok büyük ihtimalle hâliyle kadın eşinin arkadaş samimiyetinden rahatsız oluncada baskıcı oluyor ama durum öyle değil aslında.Kime göre ayıp neye göre ayıp? İş arkadaşımla mesajlaşmanın ayıp olduğunu düşünmüyorum, iş arkadaşım öyle düşünüyorsa mesafesini koyar.
Yuvalar derme çatma yapılıyorsa yıkılması karşıdaki kadınların suçu değil. Bunu anladığınız zaman her şey farklı olacak.
Kontrolü elden bırakmadığınız ya da yol arkadaşınızın canını sıkmadığınız zaman trafik kazasında ölmeme garantisi mi elde etmiş oluyorsunuz?
Size birşey söylemeyim mi konu sahibinin eşinin karısının iş arkadaşıyla böyle bir samimiyete asla izin vermeyeceğine eminim. Toplumumuzda birçok erkek iş ve başka yerden birçok kadınla samimi arkadaşlık kurabiliyorken eşlerine bunun zerresini hak görmeyip baskı yapıyorlar. Yoksa sizin dediğiniz gibi karı koca ikiside sosyal insanlar ve arkadaşları olur zaten bu tip bir kadın eşinin arkadaşlarından rahatsız olmaz. Ama buraya eşinin iş arkadaşlarından rahatsız olduğu için konu açan kadınların böyle bir hayatı yok, çok büyük ihtimalle hâliyle kadın eşinin arkadaş samimiyetinden rahatsız oluncada baskıcı oluyor ama durum öyle değil aslında.
Üzerinize düşeni yapmış oluyorsunuz sadece.
Hayatimizda her seyin bir olcusu var.
Gece 3 te arasa noluyo dersin.Ne biliyim elinden telefon dusmezse hayirdir dersin.Zaten eve gelmissiniz o kadar saat gorusmemissiniz gelince oturup seninle konusmazsa bence de sorun var.
Sorunu eşinizle çözün bence. Kadının bir suçu yok bu durumda eşiniz dikkat etmeli.Merhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Bu konuda çok modern düşünen arkadaşlar acaba aynı şey başlarına gelse bu kadar rahat bakarlar mı olaya?KK da gerçekten çifte standart var.
Benim de iş yerinde erkek arkadaşlarım var, hatta odamı da biriyle paylaşıyorum. Gün içinde elbet takılıp sohbet ettiğimiz oluyor, ama gerçekten elzem bişey yoksa hergün göreceğim adama niye mesaj atayım?
Hatta bu adamla aynı odayı bile paylaşmıyorsam, neden her boş anı tek bir insanla doldurmak gibi bir çabam olsun ki? Bir gün biriyle yersin, başka sefer başka arkadaşla.
"Kadın buna ne yiycez diyor.. Benim ki topu sana atıyorum hep bana soruyosun.. Sonra kadın yemeği buraya söyliycem nöbetçiyim sonra bahçede çay içeriz diyor. Benim ki ok diyor.. Yani fırsatını buldukları zaman beraberler". Dışarıdan bakana bile tuhaf gözüken bir durum bence..bunun modernlikle bir alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?