İyi niyetle yaptığınıza eminim. Çünkü bende yapardım normal koşullarda. Merhamet yönüm biraz fazla gibi. Maalesef dışarıdan insanlar farklı düşünüyor o yüzden yapmamanızı öneririm. Benim eşim çok kıskanç zaten onu üzmemek için yapmıyorum.Ya ben evliyim zümrem erkek bekar evde bir şeyler yapsam götürürüm o yalnız yaşıyor mesaj atarım ben getireceğim derim. Kız arkadaşıyla tanıştım hiç iş arkadaşıyız sonuçta zümreyiz beraber yer içeriz. Böyle mi düşünüyor yoksa dışardan başka birileri de yazsın
Aynen, ben bekarım. İş yerimde 20 yıldan fazla tanıdığım arkadaşım da var, ki eşini bile tanıyorum doğal olarak.Bu konuda çok modern düşünen arkadaşlar acaba aynı şey başlarına gelse bu kadar rahat bakarlar mı olaya?
Bir kaç kişi hariç ondan da emin değilim.
Ben bu kadar modern değilim,
olmak da istemiyorum.
Eşimin,bir kadınla,meslektaşı da olsa bu kadar samimi olmasını istemem.
Erkek meslektaşıyla da bizden zaman çalıp durmadan mesajlaşsa rahatsız olurum.
İnsan ilişkilerinde,
özel hayatta-iş ortamında,
kadın-erkek herkese karşı
seviye ve mesafe iyidir diye düşünenlerdenim.
Karsi cins ogretmenle samimiyet okulda kalir ve asla mesai disina sarkmaz.Uzun yillar köyde gorev yaptim.Hepi topu 10 ogretmendik.Kucucuk okul.Haliyle samimi oluyorsun.Okulda her tenefus hep beraberdik.Sohbet,muhabbet,geyik hic bitmezdi ama servisten inip herkes.evlerine gidince orda biter muhabbet.Kimse kimseyi baska bir durum olmadiktan sonra rahatsiz etmez.Haklisiniz.O bayan ogretmenin bunu dusunmesi lazim ama masallah rahatliktan geberecek ikisi de.Esiniz de en az onun kadar hatali tabi.
Bence arkadaşlar. Güzelce anlatın. Ben olsam kabul eder miydin? Hep normal görüyorsa siz de tanışın. Kadın bekar olduğu için empati yapmaz. Muhatabınız Eşiniz.
Keşke boşansanız.Bıktım artık
Bu adamdan bıktım hergün kavga şiddet aşalamarı hakaretlerî bıktım artık napıcamı şaşırdım
söylemek istediğim tam olarak buydu harikaAldatmaların hepsi en başından planlı programlı mı gelişiyor? Evet bazı insanlar var ki en başından niyeti bozuk kötü oluyor onları bunun dışında tutuyorum ama onun dışında insanlar birileriyle arkadaş olurken, samimiyet kurarken ben karımı kocamı aldatacağım diye başlamıyor arkadaşlığa.. Burada eşe ve kadına işte aralarında bir şey var, normal değil, kadın yollu gibi şeyler söyleyemeyiz gerçekten de kötü niyetli kasten bir şey yapmıyor olabilirler ama kişilerin sürekli bir arada olup espriler şakalar havada uçuşup gülüp eğlenmesi, beraber uzun saatler sohbet edip derdini tasasını o kişiye anlatması yani çokca paylaşım içinde olmaları sonucunda bir bakar ki karşıdakiyle arasındaki olay başka bir şeye dönüşmeye başlıyor çünkü gereğinden fazla bağ kurmuşlar.. ha kesin böyle olur sonu diye bir şey yok ama olma ihtimali potansiyeli ortaya çıkıyor. Bir kadın ve erkek tabi ki arkadaş olabilir ama mesafeyi korumak her zaman güzeldir.
O yüzden konu sahibini haklı buluyorum.. ama kimseye zorla bir şey yaptırılmıyor zaten kıymeti de olmuyor.
Siz söyleyince hala aynı devam etmiş şimdi kadınla konuşsanız engelleseniz ne kadar içi rahat eder ki insanın..
Sırf eşim rahatsız oluyor onun üzmeyeyim demesi gerekli aslında eşinizin..
evet kendinizi küçük düşürürsünüz ve belki de olmayan bir durumu kafalarına sokmaya sebep olursunuz. bırakın konuşsunlar. siz yapma etme konuşma deseniz de değişen birşey yok. tam tersi az önemliyse, daha da çok önemli olacaktır o kişi eşiniz için. onlar normal arkadaşlar. bunu biliyoruz şuan öyle. o yüzden sıkmayın canınızı. önemsemeyin, ve akışına bırakın. kendinizi küçük düşürmeyin hiç oralı olmayın bence o zaman çok sık yazışmayı bırakacaktır diye düşünüyorumMerhabalar hanımlar..
Sizlere kısaca bahsetmeye çalışıcam
Eşim öğretmen 3 yıldır aynı okulda aynı zümreden Bi kadın öğretmen var..
Bana göre sorun şu ki, eşim ve bu kadın çok yakın iki arkadaş..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ya da siz olsanız napardınız
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Merhabalar hanımlar..
Örneğin yemeğe çaya beraber çıkarlar birbirlerine komik resim vidio gönderirler gibi...
Ben rahatsız olduğumu eşime söyledim.. Bi daha görürsem okula gelir seni de o kadını da rezil ederim kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Arkadaş ayağına resmen flört ediyorsun dedim.
Sonuç tabi ki kavga kıyamet sonra tmm dedi. Ama dün akşam yine tel kurcaladum. Whatsapp mesajı hep siliniyor ama messegerden komik resimler göndermişler gülüşmüşler ws onu silmemiş..
Şimdi ben kadına hayırdır ne samimiyet bilmem gereken bişey var mı diye msj atmayı düşünüyorum.. Sizce kendimi küçük düşürmüş olur muyum?..
Ben eşimle konuştuğumda sadece arkadaşız diyor ama ben böyle karşı cinsle samimi olmasına sinir oluyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Hepsini okuycam.. Cevap yazmaya çalışıcam.
İyi günler dilerim..
Nasıl bir çözüm bulabilirsiniz bilmiyorum ama eşiniz vazgeçmeden yılmadan kadınla gizli saklı konuşuyorsa, sizin eşimle görüşme demeniz "kocama söz geçiremiyorum senden vazgeçmiyor, sen bırak yakasını." gibi bir anlam taşıyor. Bu bence küçük düşürücü bir durum. Karşı tarafta ve esinde de kötü niyet varsa ilişkileri bu sayede level atlar.Merhabalar hanımlar..
İyi günler dilerim..
İlgi falan yok bana karşı.. Arada hediye alır.. Zoraki bir iki tatlı söz söyler ama sanki silah zoruyla.. Evde hep yorgun elinde tel hep oyunda ya da TV karşısındaModernite, postmodernite vs. gecelim bunlari dunya bu kadar utopik bur yer degil. Kadin erkek arkadas olabilir ancak bu kadar ic icelik egreti duruyor. Aldatma olmasa bile bir sinmemislik var. Okulda otur konus eglen de bir yerde sinirini cek. İlgi, enerji, zaman kaynagini yonetirken onceliklerin kime ? Size karsi ilgisi nasil?
Aslında çok esprili bir mizacı var.. Ama benim yanımda hep yorgun. Bütün enerjisini dışarda tüketip eve öyle geliyoNasıl bir çözüm bulabilirsiniz bilmiyorum ama eşiniz vazgeçmeden yılmadan kadınla gizli saklı konuşuyorsa, sizin eşimle görüşme demeniz "kocama söz geçiremiyorum senden vazgeçmiyor, sen bırak yakasını." gibi bir anlam taşıyor. Bu bence küçük düşürücü bir durum. Karşı tarafta ve esinde de kötü niyet varsa ilişkileri bu sayede level atlar.
Eşinize empati yaptırın iki gülücük saçma sapan şakalaşma uğrunda sizi kırması hoş değil. Insan eşi uğruna bazı insanlara emsafe koyabilir. Evde nasıl birisi enerjisi, muhabbeti çok mu yüksek. Öyleyse aşırır sosyal biraz da flörtöz diyeceğim. ama kanepede örnekleyen ağzı size laf yapmayıp afedersiniz başka kadına sebeklik yapıyorsa bir düşünün siz.
İşte bu yüzden o kadın gözünüze bu kadar batıyor ve eşinizin önceliği olmayı beklemekte yüzde yüz haklısınız. Bu şartlar altında kadına ulaşırsanız kendinizi küçültürsünüz. Problem eşinizde, keşke size değer vermeyen bi adamı çekmeseniz ama şartlarınızı bilmiyorum tabi.İlgi falan yok bana karşı.. Arada hediye alır.. Zoraki bir iki tatlı söz söyler ama sanki silah zoruyla.. Evde hep yorgun elinde tel hep oyunda ya da TV karşısında
Aslında bana hiç değer vermiyor diyemem ama beklediğim değeri vermiyor desem daha doğru olurİşte bu yüzden o kadın gözünüze bu kadar batıyor ve eşinizin önceliği olmayı beklemekte yüzde yüz haklısınız. Bu şartlar altında kadına ulaşırsanız kendinizi küçültürsünüz. Problem eşinizde, keşke size değer vermeyen bi adamı çekmeseniz ama şartlarınızı bilmiyorum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?