Siz olsanız?..

İyi niyetle yaptığınıza eminim. Çünkü bende yapardım normal koşullarda. Merhamet yönüm biraz fazla gibi. Maalesef dışarıdan insanlar farklı düşünüyor o yüzden yapmamanızı öneririm. Benim eşim çok kıskanç zaten onu üzmemek için yapmıyorum.

Aynen, ben bekarım. İş yerimde 20 yıldan fazla tanıdığım arkadaşım da var, ki eşini bile tanıyorum doğal olarak.
Düşünün ailemden çok görüyorum bu insanları, ama dediğim gibi elzem değilse mesaj bile atmam yine bu insana.

İş arkadaşlığı başka, her boş anı biriyle doldurmak çok başka....

Bence arkadaşlar. Güzelce anlatın. Ben olsam kabul eder miydin? Hep normal görüyorsa siz de tanışın. Kadın bekar olduğu için empati yapmaz. Muhatabınız Eşiniz.

hepsi iyi hoş da neden hep o bayan öğretmen düşünmeli

yani adam o ne yiyeceğiz dediğinde benim başka planım var derse bir daha aramaz belki ya da komik videoya gülerek cevap vermediğinde

bana da hoşlanmadığım paylaşımlar gelebiliyor ya da gruba vs atılıyor

herkes gülücük ok gibi emojiler yahut yorumlar yazarken ben hiç dokunmuyorum o mesaja

bir süre sonra da o kişiler benim o tarz olaylara dahil olmadığımı anlayıp uzaklaşıyor

yani konu sahibini eşi de istese uzak durabilir ama hemen kadın bunları düşünmeli diyoruz

mesela ben bir erkek "gel, bir yere araba ile bırakayım" dediğinde "eşi şimdi kıskanır, bir erkek ile arabada gitmem uygun olmaz" diye düşünemiyorum zira öyle bir ortamda yetişmedim ama eşi böyle düşünen bir erkek "seni bırakayım" demesin, o arabaya bindiğim için ben sorumlu tutulmayayım, bunu kadının düşünmesi gerekirdi denmesin istiyorum

Bence arkadaşlar. Güzelce anlatın. Ben olsam kabul eder miydin? Hep normal görüyorsa siz de tanışın. Kadın bekar olduğu için empati yapmaz. Muhatabınız Eşiniz.

Kesinlikle katılıyorum. Empati yapmasını sağlayın. Senin için bu doğalsa ve devamını getirirsen, aynısını ben de yaparsam laf edemezsin diyin. Damarına basın yani. Zaten kıskanmıyorsa oke falan diyorsa kesin altında bişi var.

Bıktım artık
Bu adamdan bıktım hergün kavga şiddet aşalamarı hakaretlerî bıktım artık napıcamı şaşırdım
Keşke boşansanız.
Boşanamıyorsanız, eşiniz bu yüzden sizi umursamadan yaşamaya devam edecektir.

Aldatmaların hepsi en başından planlı programlı mı gelişiyor? Evet bazı insanlar var ki en başından niyeti bozuk kötü oluyor onları bunun dışında tutuyorum ama onun dışında insanlar birileriyle arkadaş olurken, samimiyet kurarken ben karımı kocamı aldatacağım diye başlamıyor arkadaşlığa.. Burada eşe ve kadına işte aralarında bir şey var, normal değil, kadın yollu gibi şeyler söyleyemeyiz gerçekten de kötü niyetli kasten bir şey yapmıyor olabilirler ama kişilerin sürekli bir arada olup espriler şakalar havada uçuşup gülüp eğlenmesi, beraber uzun saatler sohbet edip derdini tasasını o kişiye anlatması yani çokca paylaşım içinde olmaları sonucunda bir bakar ki karşıdakiyle arasındaki olay başka bir şeye dönüşmeye başlıyor çünkü gereğinden fazla bağ kurmuşlar.. ha kesin böyle olur sonu diye bir şey yok ama olma ihtimali potansiyeli ortaya çıkıyor. Bir kadın ve erkek tabi ki arkadaş olabilir ama mesafeyi korumak her zaman güzeldir.
O yüzden konu sahibini haklı buluyorum.. ama kimseye zorla bir şey yaptırılmıyor zaten kıymeti de olmuyor.
Siz söyleyince hala aynı devam etmiş şimdi kadınla konuşsanız engelleseniz ne kadar içi rahat eder ki insanın..
Sırf eşim rahatsız oluyor onun üzmeyeyim demesi gerekli aslında eşinizin..

söylemek istediğim tam olarak buydu harika

evet kendinizi küçük düşürürsünüz ve belki de olmayan bir durumu kafalarına sokmaya sebep olursunuz. bırakın konuşsunlar. siz yapma etme konuşma deseniz de değişen birşey yok. tam tersi az önemliyse, daha da çok önemli olacaktır o kişi eşiniz için. onlar normal arkadaşlar. bunu biliyoruz şuan öyle. o yüzden sıkmayın canınızı. önemsemeyin, ve akışına bırakın. kendinizi küçük düşürmeyin hiç oralı olmayın bence o zaman çok sık yazışmayı bırakacaktır diye düşünüyorum

Ya ben belli bir yere kadar özgürlükçü bir insanım. Eşimin arkadaşlarına karışmam ama ahlakına da güvenirim. En azından on küsur senedir beni yanıltmadı. (Allah şaşırtmasın diyelim =)) Şaşırırsa da kendi kaybeder valla ) Öğle yemeklerini birlikte yediği kızlı erkekli geniş bir grupları var. Bazen denk geliyor 3 kızla birlikte yiyor, olabilir, iş arkadaşları neticede. Yemek işte, özel bir organizasyon değil, bugün onlarla yer, yarın başkalarıyla. Bugün nasılsın, neler yaptın şeklinde konuşuruz her akşam, anlatır. Ama tek bir kızla, sürekli yemeğe çıksa, mesajlaşmaları filan olsa, onu oyar, sonra da kapının önüne koyarım. İlişkilerde sınırlar iyidir. Arkadaşlığın da bir adabı var. Ha öyle kızı filan da muhatap almam. Ortada bir laubalilik, hadsizlik varsa bunun sorumlusu olarak eşimi görürüm. O cesareti vermeseymiş karşı tarafa.

Benim eşimin de böyle bi arkadaşı vardı. Tanıştığım için gördüğüm kadarıyla asla öyle biri olmadığını gözümle gördüm. Sorun yoktu. Kadın evli mi? Değilse tek, evliyse eşiyle bi çaya çağırın. Bakalım eşiniz ne diyecek

eşin bunun için trıp atmasın bi zahmet.aynı şeyı sız yapsanız nasıl karşılar?
iş haricinde komik videolar surekli muhabbet hali çokta şart değil...sankı karşı cinsle arkadaş olmayınca dünya yaşanmıyormuş gibi...çokta lazım değil karşı cinsin komik videosu... çok hoşuma gittiyse eşimle paylaşırım. ya da bayan arkadaşıma gönderirim.ayıca şu zamanda mizahlar geneli bel altı ve çok yakın olduğunuz kişilerle yaşanmış olaylar üzerinden yapılıyor...arada geçen muhabbet bak aynı biz olayı üzerinden...anlatabildim mi bilmiyorum ama durum böyle.

Nasıl bir çözüm bulabilirsiniz bilmiyorum ama eşiniz vazgeçmeden yılmadan kadınla gizli saklı konuşuyorsa, sizin eşimle görüşme demeniz "kocama söz geçiremiyorum senden vazgeçmiyor, sen bırak yakasını." gibi bir anlam taşıyor. Bu bence küçük düşürücü bir durum. Karşı tarafta ve esinde de kötü niyet varsa ilişkileri bu sayede level atlar.
Eşinize empati yaptırın iki gülücük saçma sapan şakalaşma uğrunda sizi kırması hoş değil. Insan eşi uğruna bazı insanlara emsafe koyabilir. Evde nasıl birisi enerjisi, muhabbeti çok mu yüksek. Öyleyse aşırır sosyal biraz da flörtöz diyeceğim. ama kanepede örnekleyen ağzı size laf yapmayıp afedersiniz başka kadına sebeklik yapıyorsa bir düşünün siz.

İlgi falan yok bana karşı.. Arada hediye alır.. Zoraki bir iki tatlı söz söyler ama sanki silah zoruyla.. Evde hep yorgun elinde tel hep oyunda ya da TV karşısında

Aslında çok esprili bir mizacı var.. Ama benim yanımda hep yorgun. Bütün enerjisini dışarda tüketip eve öyle geliyo

İlgi falan yok bana karşı.. Arada hediye alır.. Zoraki bir iki tatlı söz söyler ama sanki silah zoruyla.. Evde hep yorgun elinde tel hep oyunda ya da TV karşısında
İşte bu yüzden o kadın gözünüze bu kadar batıyor ve eşinizin önceliği olmayı beklemekte yüzde yüz haklısınız. Bu şartlar altında kadına ulaşırsanız kendinizi küçültürsünüz. Problem eşinizde, keşke size değer vermeyen bi adamı çekmeseniz ama şartlarınızı bilmiyorum tabi.

Aslında bana hiç değer vermiyor diyemem ama beklediğim değeri vermiyor desem daha doğru olur

Karşı cinsten arkadaş olunabilir evet ama bazı insanlar bunu kabul etmezler, bende etmem. En başından beri böyleydim ve eşimde aynı kafada bir insan. Yani sizde de bu şekilde sen yapsan senin gibi hissedecek bir eşin varsa ve bu huyun 40 yıl sonra çıkmadıysa en baştan aynıysan bence haklısın gıcık olmakla.

Ama kadını karıştırmayın, kadının bir suçu yok. Burada kızılıyor mesela evli olan adamın bilerek metresü olan kadınlara, bende bir derece kızıyorum ama cidden suç büyük oranda onun değil bence. Ki bu durumda yani sizin durumunuzda kadının hiç hiç hiç suçu günahı vs hiç bir şeyi yok size karşı. Sakın mesaj atmayon, çok absürt bir durum olur.

Onun yerine eşinizle çözmeye çalışın, mesela o da sizin gibiyse empati yaptırmaya çalışın. Ama çokta üzerine gitmeyin, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın. Konuşup düzgünce takipte kalın eğer durum farklı bir şeyse zaten zaman içinde düzelmeyevek hatta belli edecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…