Siz olsanız?..

kimse bana iki karsi cins arkadas olur demesiz ,utlaka bir cejim olur ve esi kiskanip dirdira baslarsa dogal olarak oda kars tarafa daha bi yakinlk hisseder essegin aklina karpuz kapugu misali ben asla ama asla izin vermem erkek arkadasi olsun 100 tane bir tane bile dost arkadas kanka adi he r neyse olamaz garanti bir sey deil esin le konus haaa anlamadimi sende bul bir erkek arkadas neden kiskaniyorsun o benim arkadasim de bakalim nasilmis

Bir ogretmen karsi cinsten hem ogrencilerine hem de ogretmenlerine karsi mesafeli olmalidir. Birlikte arada sirada ogle yemegine cikilabilir, dersle ilgili whatsappta konusulabilir ama is kanka, arkadas, sen-ben muhabbetine dönmemeli. Samimi olacagi erkek mi kalmamis?

Aslında bana hiç değer vermiyor diyemem ama beklediğim değeri vermiyor desem daha doğru olur
O zaman size tavsiyem bir süre eşinizle değil kendinizle ilgilenmeniz. İç dünyanızı zenginleştirin, spor yapın bakım yapın, imkanınız ölçünüzde kendinize alışveriş yapın. Böyle şeyler yaptıkça hem kendinizi iyi hissedersiniz, hem odak noktanız değişir, hem de enerjiniz yükseldikçe eşinizin kendiliğinden peşinizden gelme ihtimali var. Sizi seviyorsa tabi, ilgi ve sevgi de sadaka dilenir gibi istenmiyor öyle olursa karşımızdaki daha çok kaçıyor bu işlerin de böyle bi dengesi var işte.

Ben kadın erkek arkadaş olamaz kafasını sığ ve cahilce bulurum böyle insanlarla boşuna tartışmam. Ama sizin durumunuz farklı, hiçbir kadın ya da erkek eşinin önüne başkalarını koymamalı ne o öyle her dakka vıcık vıcık.

İlgi falan yok bana karşı.. Arada hediye alır.. Zoraki bir iki tatlı söz söyler ama sanki silah zoruyla.. Evde hep yorgun elinde tel hep oyunda ya da TV karşısında

Asinanin kiymetsizligi ya da halk dilinde kumesteki tavuk sendromu yasiyor macera pesinde senin herif. Bundan sonra olacaklari sen istedin de ve cek restini.

Aslında ben alımlı hoş bakımlı Bi kadınım.. Düzenli olmasa da sporumu yaparım. İmkanlar dahilinde yeni kıyafetler ws bakarım kendime..

1. Bu arkadaşlığın kankalığın ölçüsü ne? Mesela karşı konulmaz cazibeli eşinize günaydın nasılsın desek aramızda bir elektriklenme neyim olur mu?
2. Kadın erkek arkadaş olamazzz ateşle barut yan yana olmaz deyip duranlar (kadını da erkeği de) net olarak ya eşleri güven vermeyen tipler oluyor ya da kişinin kendisi özgüvensiz oluyor başka bir ihtimal yok. Bizi hayvanlardan ayıran özelliğimiz içgüdülerimizi ve düşüncelerimizi kontrol edebilmemiz hanımefendi, aman elektriklenme olur diyenler için kişi kendinden bilir işi diyorum ben de.

Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum..
Dikkate alıcam bu yazdıklarınızı..
Şu an hala tripliyim konuşmuyorum, o'da gönlümü almak için hiç bişey yapmıyor..
Oyun oynuyor beyefendi
Uzatırsam kesin yine "kişi kendinden bilir işi" gibi sözlerle üste çıkmaya çalışıcak..
Bildiğim için sadece susuyorum şu an..

Ben de bekarım ve evli iş arkadaşlarım var ara ara yemek çay içtiğim komik resim yolladığım ve hepsinin eşleriyle tanışıklığım samimiyetim var. Tabii art niyetli kötü insanlar vardır ama sen aslında çok fazla tepki göstererek eşinin aklına zorla bu durumu sokuyosun. Gözlemle ve sınırın 1 cm bile aşıldığını düşündüğünde müdahale et büyük tepkiler verme sakın.

Aslında ben alımlı hoş bakımlı Bi kadınım.. Düzenli olmasa da sporumu yaparım. İmkanlar dahilinde yeni kıyafetler ws bakarım kendime..
Muhakkak hoş ve kendine bakan bir hanımsınızdır. Buralarda kocayı elde tutmak için leoparlı tayt giyip gırgır yapmak meşhurdur, forumun eskileri bilirler :)) öyle bi tavsiye değildi demek istediğim, hani bazen insan odak noktasını değiştirip başka şeylerle ilgilenince kendini iyi hissediyor ve kafasını tırmalayan şey sorun olmaktan çıkıyor.
Benim de bir kuzenimin adı tinemis, dal gibi çok güzel bir kız :)

Hanımefendi benim de çalışma hayatım oldu.
Tabi ki aynı ortam da yemek yediğim sohbet ettiğim,çay içtiğim arkadaşlarım oldu..

Ama kimseyle her fırsatta düzenli olarak başbaşa yemek çay ws planlamadım.
Ya da sabah komik resim eşliğinde günaydın mesajı atmadım.. Gece izlediğim beğendiğim Bi film ya da belgeseli (çok acil Bi şey gibi gece gece) kimseye iletmedim..
Ben kendimden bu kadarını biliyorum..
Siz farklı düşünebilir siniz.. Saygılar.. Ama ben sizin gibi düşünemiyorum..

Anladım demek istediğinizi.. Odak noktam derslerim ve çocuklarım evim oldu her zaman.. Şu son Bi iki aydır bu durumdan rahatsızım.. Çünkü öncesinde samimi iki arkadaş olduklarını biliyordum ama başbaşa yemek olayını bilmiyordum.. Teşekkürler tavsiyeniz için

Ben de sizin gibi düşünüyorum, zaten o yorumu size yazmamıştım. Belli bir mesafe de olmalı zaten. Bu mesafenin ölçüsü de dediğiniz gibi yerli yersiz mesajlaşmamak aramamak vs. Fakat siz de hak vereceksiniz ki karşı cinsle sosyal ilişkiler konusunda histerik olan çok insan var, benim de çevremde var ve böyle insanları tasvip etmiyorum, sözüm de bu tür insanlar içindi.
Edit: imla

Son düzenleme:
Haklısınız.. Zaman göstericek.. Kararlı ve ciddi Bi şekilde konuştum en başında.. Sabahta hiç konuşmadım.. O daha ben bişey söylemeden günahımı alıyorsun bla Bla Bla konuştu.. Şu an konuşmuyoruz

Hem de fazla küçük düşürmüş olursun eşine çemkireceksin ben derdim yani açıkca sana hayırdır bilmen gerekenleri kocişinden öğrenemedin mi ne münasebet bana bu mesajı atabiliyorsun diye önce önümüzdekine bakmamız lazım eşin koysun mesafe

Ben size hak verdim açıkcası bende olsam rahatsız olurdum bu durumdan. Ama karşınızdaki kadınlar değilde eşinize sert bi sınır çizerek bu durumun devam etmemesi gerektiğini söylemeniz gerekir. Gece mesaj atmak falan çok saçma.

sakın oyle bırsey yapmayın
takıpte olun takıp ettıgınızı hıssetmesınler bekleyın
varsa kanıt toplarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…