Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Ay eşiniz tam bir şam şeytanı, kusura bakmayın da.
Senin paran benim param mı var deyip sizin bütün paranıza el koyması
Sizin bekarken aldığınız eve kardeşini yerleştirme çabası
Ben anamdan uzak kalamam ama sen kalırsın, o yüzden anamın dizinin dibinde oturacağız demesi

Bankanın müşteri hizmetlerini ara ve maas kartını kayboldu diye iptal ettir, yenisini cikartma, çıkarsan bile eşinin haberi olmasın...sonra maaşını gerek olduğunda 200-300 bankaya git içerden nüfus cuzdaninla cek...ama asla tamamini degil...

Eşin senin maaşını kontrol ettiği için kendini paralı olarak gördüğü için çalışmıyor...

ay bunun nazik yolu yok direk dümdük söyleyeceksin alınırsa da senin paranı da ver ben yöneteyim de

Vermezdim. Düzenli kira ödeyeceklerinide düşünmüyorum

sen beni iyi taniyorsun ya evi kardeşine vermedim ...daha bekar ünv okuyor sadece sordu istedi vermem zaten...

Ha annesinin evine gelmiş damat, ha karısının evine.
Resmen sizi el kızı yerine koymuş.

Bence kendi evinize geçin, görümce annesiyle yaşasın.

Boşayarak söyleyebilirsiniz.

ne kardeşime nede kardeşine kiralı bile olsam vermem ,

bu arada kardeş kızmı erkek mi ,

kızsa gitsin kaynanasının binasında otursun ,
erkeksede siz kendi evinize çıkın o kv binasında otursun ,

bekarken almış oldugun bir mal üzerinde hak sahibi olamaz bu arada o kocan

sen beni iyi taniyorsun ya evi kardeşine vermedim ...daha bekar ünv okuyor sadece sordu istedi vermem zaten...
Valla maaşını da onun ellerinden çektin mi tamamdır bu iş. Ben ne kadar modern bir kafa yapısına sahip olduğumu düşünsem de, genlerden midir bilemiyorum ama genç bir erkeğin çalışmaması hoş gelmiyor.
Elimde olsa sana buradan özgüven bombası atacağım cidden. Ama seni aşağı çeken kişi eşin, bariz.

Ben olsam vermem neden çünkü akrabalar ile alışveriş olmaz diye düşünüyorum.

Siz bu saflıkla yakında evi de vermeye ikna olursunuz.
Çünkü çok aşıksınız(!)

Tek vasfı koca ve baba olan işsiz, tembel, sizi sürekli eleştiren, malınıza göz koyan, yaptıklarınızı beğenmeyen, paranızı yiyen adama "kırılır" diye üzülmek de ne bileyim, saflıktan öte sanki.

Adamın sizi değil paranızı sevdiğini geç olmadan anlarsınız umarım.

Dost ile ye iç alışveriş yapma demişler. Kirayı ödemez, isteyemezsin, çık diyemezsin, eve zarar verir bi şey diyemezsin ne gerek var ya madem kiraya çıkacak başka ev mi yok kiralık

Dost ile ye iç alışveriş yapma demişler. Kirayı ödemez, isteyemezsin, çık diyemezsin, eve zarar verir bi şey diyemezsin ne gerek var ya madem kiraya çıkacak başka ev mi yok kiralık

Vermeyince de ev var bizi el alemin evinde süründürüyor olurlar..
Zor bu işler..

ay ben size çok üzülüyorum ya başka konularınızı da okumuştum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…