Bankanın müşteri hizmetlerini ara ve maas kartını kayboldu diye iptal ettir, yenisini cikartma, çıkarsan bile eşinin haberi olmasın...sonra maaşını gerek olduğunda 200-300 bankaya git içerden nüfus cuzdaninla cek...ama asla tamamini degil...parami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.
evi kardeşine vermeyecegim.. senin paran benim param mı var diyo. gerçekten ben aile yardimi da almayacagim dedim bunu eşime.. sen çalış dedim çalış dediğim için kavga ettik.. demeyecekmişm işe gircem diyo...
ama artık tüm parami eşimin yönetmesini istemiyorum. bunu nasıl nazikçe söleyebilirim adam kırılıyor
ay bunun nazik yolu yok direk dümdük söyleyeceksin alınırsa da senin paranı da ver ben yöneteyim deparami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.
evi kardeşine vermeyecegim.. senin paran benim param mı var diyo. gerçekten ben aile yardimi da almayacagim dedim bunu eşime.. sen çalış dedim çalış dediğim için kavga ettik.. demeyecekmişm işe gircem diyo...
ama artık tüm parami eşimin yönetmesini istemiyorum. bunu nasıl nazikçe söleyebilirim adam kırılıyor
Vekalet ortak yazmıştınız...sizin bekarken aldığınız evde neden vekalet ortak..hyr vekaletimi vermedim.... ev benim üstümde...
eşim vekatimi istedi yazdim ev ortak degildir canim.. vermedim...Vekalet ortak yazmıştınız...sizin bekarken aldığınız evde neden vekalet ortak..
Vermezdim. Düzenli kira ödeyeceklerinide düşünmüyorummerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
sen beni iyi taniyorsun yaAy eşiniz tam bir şam şeytanı, kusura bakmayın da.
Senin paran benim param mı var deyip sizin bütün paranıza el koyması
Sizin bekarken aldığınız eve kardeşini yerleştirme çabası
Ben anamdan uzak kalamam ama sen kalırsın, o yüzden anamın dizinin dibinde oturacağız demesi
Ha annesinin evine gelmiş damat, ha karısının evine.evi bekarken aldim hele ki vekaleti de istemişti vermedim... vekalet ortak oluyor. ben izin vermedim buna.
kiracimiz var çok şükür. ev boşalirsa kardeşine oturtmak istedi.. izin de vermek istemiyorum. bu fikri bana soğuk....
gelsin evimde otursun biz taşiniriz evimize.. bu kadar.. kendi evine gelince eşim damada ev mi vereyim diyo. bana çok kolay sölüyo evime oturmak istediği adama bak..
kabul etmeyecegim..
Boşayarak söyleyebilirsiniz.parami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.
Ohooo okulu bitirecek de, evlenecek de. Laf olsun diye sorulmuş o zaman? Bu kadar sayfa yorum ölme eşeğim ölme meselesi için miydi?sen beni iyi taniyorsun yaevi kardeşine vermedim ...daha bekar ünv okuyor sadece sordu istedi vermem zaten...
Valla maaşını da onun ellerinden çektin mi tamamdır bu iş. Ben ne kadar modern bir kafa yapısına sahip olduğumu düşünsem de, genlerden midir bilemiyorum ama genç bir erkeğin çalışmaması hoş gelmiyor.sen beni iyi taniyorsun yaevi kardeşine vermedim ...daha bekar ünv okuyor sadece sordu istedi vermem zaten...
Siz bu saflıkla yakında evi de vermeye ikna olursunuz.merhaba arkadaşlar.
dün eşimle saçma sapan bir sebep yüzünden tartıştık.
bu tartışmada
sen beni boşarsan bende seni boşarim...
sen sevmezsen bende seni hiç sevmem..
sen istemezsen bende seni istemem..
ne demek istedi bu.. benden mi bekliyor herşeyi..
4 senelik evliyiz.
dün olanlari sabahtan beri düşünüyorum içimi resmen yedim....
beni gerçekten sevmiyo mu.?
bana seni çok seviyorum diyordu...
böle cümleler benim aklima yattı..
Gerçekten sevmiyorsun o zaman dediğimde sen beni sevmiyorsun diyoo..
ben çok seviyorum kocami ama kendimi değersiz hissettim.
Dost ile ye iç alışveriş yapma demişler. Kirayı ödemez, isteyemezsin, çık diyemezsin, eve zarar verir bi şey diyemezsin ne gerek var ya madem kiraya çıkacak başka ev mi yok kiralık
Verince daha rezil işler olabilir bence en iyisi baştan bi kere kıracaksan kırmakVermeyince de ev var bizi el alemin evinde süründürüyor olurlar..
Zor bu işler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?