Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

O kira gelmez sana
 
Canim o evin kirasi eline hicbir zaman tam gecmez. Ya eksik verirler ya sıkıştık bu ay vermeyelim derler. Ben olsam vermezdim.
 
Evimi görümceye vermezdim.Kayınvalidemin evinden de çıkmaz,gorumce yüzünden kira gelirimden olmazdim
 
Ben olsam vermezdim 3 ay öderler sonra sallarlar, akrabayla o işler olmuyor
 
ben olsam müsade etmezdim. çünkü akraba ile tanıdık ile bu tarz şeyler iyi olmuyor. mesela evinize zarar verdiğinde hesap soramazsınız nazikçe söyleseniz bile size düşman kesilirler.
 
zam nasıl yapacaksın önümüzdeki sene. her sene kocayla kavga sonra. yememiş içmemiş almışsın 3 kuruş kira olacak ilerde vereceği.
 
Vermem.
Kaldı ki içinde kiracı var. O insanlara da sıkılınca kurtulacağım eşya muamelesi yapamam. Kirasını doğru düzgün ödeyen insanlarsa hele, hiiç çıkaramam.
 
Vermem.
Kaldı ki içinde kiracı var. O insanlara da sıkılınca kurtulacağım eşya muamelesi yapamam. Kirasını doğru düzgün ödeyen insanlarsa hele, hiiç çıkaramam.
almanyadan oğlum gelecek çık derlerdi kiracılara eskiden şimdi konu sahibi diyecekki çık görümcem oturacak kiracı kafayımı yedin abla der.
 
Biz oraya gidelim kardeşin buraya otursun de verme bence eninde sonunda kiradan eve verilen zarardan bı sorun çıkar illaki
 
Baştan olmayınca biraz zor .Inşallah bir çozum bulursun.
 
Duruma gore degisir. Halamin 7 dairesi var. Babam zorda oldugumuz bir dönemde kiralik olarak istemis vermemis. O donem depremden hemen sonra evimizi sattik. Yeni bir ev aldik fakat evin icini biz yaptiriyoruz yani hem borc odeyip hem kira oduyoruz oyle zor bir donem. Sonra babam halamin yan binasindaki akrabadan ev kiraladi birde halam kavga cikardi neden oraya tasindik diye. Simdi dusununce odeme aksatma meselesi olabilir, bunu sorun etmem derseniz olabilir. Ayni sey sey sizin kardesleriniz icinde olabilir. Ama guvenmiyorsaniz aile ici gecimsizlige sebep olur
 
tdk olmuş herkes .burası akademik platform değil ama bunu anlatamıyoruzzz anlamıyorlarrr
 
tdk olmuş herkes .burası akademik platform değil ama bunu anlatamıyoruzzz anlamıyorlarrr
Oyle bir yerde seslerini çıkarmaya cesaret edemezler, gelip burda ahkam keserler. Türkçeye sahip çıkmanın birçok yolu var. Gelip birilerinin yazım yanlıslarıni yüzüne vurmakla olmuyor. Tabi anlayana lafımız :))
 

Vermemeniz gerektiği fikrini çok kişi söylemiş zaten siz de verme taraftarı değilsiniz kararınızdan vazgeçmeyin.

Yalnız ben eşinizin "damada ev mi vereyim" deyişine takıldım şu an oturduğunuz evi eşiniz kendisi mi aldı? Yani kendi parasıyla aldığı tapusu kendisine ait bir evde mi oturuyorsunuz? Eşinize aitse kardeşini kendi evinde oturtmayıp sizin evde niye ısrar ediyor bu ayrı bir sorun ama bana çirkin gelen kısım şu: Eğer ev eşinize değil ailesine aitse erkek evlat olarak o ailesinin evinde oturabiliyorsa kız kardeşinin evlenip ailesine ait evde oturma ihtimali söz konusu olunca niye "damada ev vermek" olarak görüyor. Eşiniz evlat da kız kardeşi evlat değil mi? Burada tepkim size değil yanlış anlamayın eşinizin kız kardeşini kendiyle eşit görmemesi, "damada ev mi vereyim" zihniyeti çok rahatsız edici geldi sadece.
 
Bence başligi degistirin ne demek ya
"siz olsan verir miydin?" Ben olsam verirdim ama siz olsam vermezdim
 
Valla siz çok vicdanlı bi ev sahibisiniz.
Biz birgün bile aksatmadık kiracıyken her sene 100 lira zam yapardı ev sahibi.
Bence düzenli ödemesini isteyin tehdit edin kontrat yapın.
Görünceme asla evimi vermem ne münasebet yani boşverin sallamayın kimseyi.
Yarın obur gün siz kotu olursunuz zam falanda yapamazsınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…