- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
O kira gelmez sanamerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
Ben olsam vermezdim 3 ay öderler sonra sallarlar, akrabayla o işler olmuyormerhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
zam nasıl yapacaksın önümüzdeki sene. her sene kocayla kavga sonra. yememiş içmemiş almışsın 3 kuruş kira olacak ilerde vereceği.merhaba.
siz ne düşünürsünüz??
almanyadan oğlum gelecek çık derlerdi kiracılara eskiden şimdi konu sahibi diyecekki çık görümcem oturacak kiracı kafayımı yedin abla der.Vermem.
Kaldı ki içinde kiracı var. O insanlara da sıkılınca kurtulacağım eşya muamelesi yapamam. Kirasını doğru düzgün ödeyen insanlarsa hele, hiiç çıkaramam.
Baştan olmayınca biraz zor .Inşallah bir çozum bulursun.parami tüm kontrolu eşim yapıyor ama gerçekten bende rahatsizim bunu nasıl engelleyebilirim bi çözüm istiyorum.
evi kardeşine vermeyecegim.. senin paran benim param mı var diyo. gerçekten ben aile yardimi da almayacagim dedim bunu eşime.. sen çalış dedim çalış dediğim için kavga ettik.. demeyecekmişm işe gircem diyo...
ama artık tüm parami eşimin yönetmesini istemiyorum. bunu nasıl nazikçe söleyebilirim adam kırılıyor
tdk olmuş herkes .burası akademik platform değil ama bunu anlatamıyoruzzz anlamıyorlarrrKuldur hata yapar. Düzenle seçeneğiyle canı isterse düzenler, istemezse sizin canınızı sıksın diye bu şekilde bırakır. Dört dörtlük Türkçe konuşuyorsanız ve yazıyorsanız çocuğunuz ve öğretmeni çok şanslı. Kalkıp da burda şekilcilik yapmayalım lütfen.
Oyle bir yerde seslerini çıkarmaya cesaret edemezler, gelip burda ahkam keserler. Türkçeye sahip çıkmanın birçok yolu var. Gelip birilerinin yazım yanlıslarıni yüzüne vurmakla olmuyor. Tabi anlayana lafımız :))tdk olmuş herkes .burası akademik platform değil ama bunu anlatamıyoruzzz anlamıyorlarrr
evi bekarken aldim hele ki vekaleti de istemişti vermedim... vekalet ortak oluyor. ben izin vermedim buna.
kiracimiz var çok şükür. ev boşalirsa kardeşine oturtmak istedi.. izin de vermek istemiyorum. bu fikri bana soğuk....
gelsin evimde otursun biz taşiniriz evimize.. bu kadar.. kendi evine gelince eşim damada ev mi vereyim diyo. bana çok kolay sölüyo evime oturmak istediği adama bak..
kabul etmeyecegim..
Valla siz çok vicdanlı bi ev sahibisiniz.evim şu an kiraci oturuyor kiraci da her ay karışık günlerde yatiriyor. Tam 22 sinde yatirma vermişti aksatti.. günleri de takip ettim karıışk günlerde yatiriyor. bi yıl olacak taşınali. gelecek ay sadece 50 lira zam istemem normal mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?