Siz olsaydınız evinizi görümcenize kiraya verir miydiniz?

Şahsen daha başta gidip kaynananın alt katına oturmayacagim için verecek evim de olmazdı . Ama madem gittim oturdum ben oturmadiktan sonra ne önemi var kim oturuyor . Hee illa biri oturacaksa kiraya verip kirasiyla da kendimi simartirdim. Sahi eviniz de var niye gidip kayınvalideyle aynı apartmanda yaşıyorsunuz?

Kendi kızı otursun annesi ile.
Sende kendi evine geç.
Eşin ille annem derse de kardeşiyle otursun.
En başta ben bu evde oturmam annemin orda oturcaz demesine tamam demeni bile anlamadım.

Kayınvalideyle aynı apartmanda oturuyor çünkü orkide hanımın evi kendi annesine daha yakınmış eşi de tipik Türk erkeği saçmalıklarına ayak uydurarak o evde oturunca Allah muhafaza hanımköylü olmaktan korkuyor sanırım bu yüzden istememiş. Ama yine aynı eş kişisi konu kendi kızkardeşi olunca hem "damada ev verme" hatasına(!) düşmemek için hem de kızkardeşi biricik anacığına yakın olsun diye orkide hanıma böyle bir fikirle gelmiş işte ne yazık ki çifte standartta sınır yok bizim millette.

Kendi kızı otursun annesi ile.
Sende kendi evine geç.
Eşin ille annem derse de kardeşiyle otursun.
En başta ben bu evde oturmam annemin orda oturcaz demesine tamam demeni bile anlamadım.

Bir de görümcenin müstakbel kayınvalidesinin evi varmış oturabilecekleri ama yengesinin evini annesine yakın diye istiyormuş. Demek ki orkide hanımın kendi evi de kayınvalidesine çok uzak değil ama olur mu annesiyle bir sokak varmış arada şimdi orda otururlarsa karısının ailesine daha yakın olup hanımköylü olur beyefendi maazallah

Keşke tek sorunları bu olsa. Konu sahibinin kocası çalışmıyormuş ve konu sahibinin tüm gelirine el koymuş.

Kardeşime verirdim valla düşünmeden. Görümcemle aram iyiyse ve aksatmayacaklarsa verirdim.

Dostla ye ic alisveris etme demisler bu lafi hic unutmayin ben akrabalarla boyle iliski istemiyorum de kapat konuyu direk onlara soyle esinden rica edip arada birakiyolardir

Hanımköylü olmak istemiyorsa az yiyip ayrı bi ev alaydı anasının damında oturcağına

Keşke tek sorunları bu olsa. Konu sahibinin kocası çalışmıyormuş ve konu sahibinin tüm gelirine el koymuş.

Zaten anladığım kadarıyla kayınvalideyle ya da görümceyle bir sorun yok hani öyle "burası benim evim oğlumun evi herşeye karışayım" gibi davranışları yok o bakımdan şanslı orkide hanım. Yani sorun eşinin sahip olduğu zihniyette. Eh bu zihniyete göre kadının maaşına el koymak çok normal nasıl olsa kadın kocaya tâbi. Neden hala sağlığına göre bir iş bulup çalışmıyorsun da eşinin eline bakıyorsun desen zoruna gider paşanın.

Bence soru içeriği itabariyle yanlış. Doğrusu ben neden hala bu asalak herifle beraberim? olmalıydı. Hakkaten sen neden hala yani sırf meraktan soruyorum neden?

Hanımköylü olmak istemiyorsa az yiyip ayrı bi ev alaydı anasının damında oturcağına

O ev alsaydı da anasının evi kızkardeşine ve dolayısıyla "damada" mı kalsaydı yani ne kadar ayıp erkek evlat varken hazır ev boşa(!) mı gitsin

Ben bu konuya niye bu kadar yorum yazdım yahu. Tepkim kesinlikle orkide hanıma değil bu arada, sadece bu zihniyet o kadar bıktırdı ki artık denk gelince tutamıyorum kendimi neyse bu da son mesajım olsun bari

Canım ben de kv kp bakımından sorun yok ama boşanmış görümcem var eşimi zırt pırt arıyor çok rahatsız oluyorum ben, çocukları da eşimi babaları zannediyor resmen, çok bıktım. Hiç olmadık zamanlarda arıyor.

Kardeşini anasının apartmanına geçirsin, kendi sizin evinize taşınsın. Ben vermezdim valla.

Hayir vermezdim akrabayla ticari seyler yapmaya karsiyim mesela akrabamin satilik arabasi fln olursa da almam iatesem bile veya arabami es dost tanidk birine satmiyorum. Yabanciyla ticaret yapilmali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…