+1 arkadaşla aynı duygulara sahibim sırf inattan oturtmazdımEşiniz annesinden ayrılıp aldığınız eve oturmuyor ama kardeşi için aynı sorun yok, o gidip oturacak öyle mi? Paradan değil, inattan izin vermem.
Şahsen daha başta gidip kaynananın alt katına oturmayacagim için verecek evim de olmazdı . Ama madem gittim oturdum ben oturmadiktan sonra ne önemi var kim oturuyor . Hee illa biri oturacaksa kiraya verip kirasiyla da kendimi simartirdim. Sahi eviniz de var niye gidip kayınvalideyle aynı apartmanda yaşıyorsunuz?
Kendi kızı otursun annesi ile.
Sende kendi evine geç.
Eşin ille annem derse de kardeşiyle otursun.
En başta ben bu evde oturmam annemin orda oturcaz demesine tamam demeni bile anlamadım.
Kayınvalideyle aynı apartmanda oturuyor çünkü orkide hanımın evi kendi annesine daha yakınmış eşi de tipik Türk erkeği saçmalıklarına ayak uydurarak o evde oturunca Allah muhafaza hanımköylü olmaktan korkuyor sanırım bu yüzden istememiş. Ama yine aynı eş kişisi konu kendi kızkardeşi olunca hem "damada ev verme" hatasına(!) düşmemek için hem de kızkardeşi biricik anacığına yakın olsun diye orkide hanıma böyle bir fikirle gelmiş işte ne yazık ki çifte standartta sınır yok bizim millette.
Hanımköylü olmak istemiyorsa az yiyip ayrı bi ev alaydı anasının damında oturcağınaBir de görümcenin müstakbel kayınvalidesinin evi varmış oturabilecekleri ama yengesinin evini annesine yakın diye istiyormuş. Demek ki orkide hanımın kendi evi de kayınvalidesine çok uzak değil ama olur mu annesiyle bir sokak varmış arada şimdi orda otururlarsa karısının ailesine daha yakın olup hanımköylü olur beyefendi maazallah
Keşke tek sorunları bu olsa. Konu sahibinin kocası çalışmıyormuş ve konu sahibinin tüm gelirine el koymuş.
Hanımköylü olmak istemiyorsa az yiyip ayrı bi ev alaydı anasının damında oturcağına
Canım ben de kv kp bakımından sorun yok ama boşanmış görümcem var eşimi zırt pırt arıyor çok rahatsız oluyorum ben, çocukları da eşimi babaları zannediyor resmen, çok bıktım. Hiç olmadık zamanlarda arıyor.son pişmanlik fayda etmiyor istemedim ilk geldiğimde evim sobalıydı.
sonradan doğalgaza geçtik. 4 yılda kaynanam çıkıp gelmedi bi günü hatirlamiyorum rahatsiz dahi etmedi haber verme dişinda... görümcem hergün iner..gel kahve içelim diye çagiriyorum. :) çok şükür sorun yok. ama evimi vermeyecegim...
Kardeşini anasının apartmanına geçirsin, kendi sizin evinize taşınsın. Ben vermezdim valla.merhaba.
ben bekarken aldığım 2+1 evim var. eşim istemedi annesiyle altlı üstlü oturmak istedi.. evimi de kiraya verdim...
şimdi eşim benim evimi kardeşine oturtmak istiyor. tabi kira geliri de olucak bedavaya ben izin vermezdim...
peki oturamadığı hevesle aldığı evini görümcenize yada kardeşinize verir miydin kira vermek şartıyla...
siz ne düşünürsünüz??
yorumlariniz için teşekkür ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?