- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Allah korusun yaa kendimi oyle biseye suruklemek istemem evet cok seviyorum ama kor kutuk asik bile olsam beni korkutan bu seyler sevgi falan koymaz ki hayatim mahvolurKesinlikle.... ama 2.5 ilişki sürüyor ve son anda u dönüşü yapan bir delikanlı yürek henüz ben görmedim....
Canım sen evlencen bu adamla hani inatlaşalım da Yol yakınken döndüreyim seniAllah korusun yaa kendimi oyle biseye suruklemek istemem evet cok seviyorum ama kor kutuk asik bile olsam beni korkutan bu seyler sevgi falan koymaz ki hayatim mahvolur
Yavas yavas çizgisini belli edecek ... zaten kabul etmeyen kisi tartisma cikarir ..Kesinlikle.... ama 2.5 ilişki sürüyor ve son anda u dönüşü yapan bir delikanlı yürek henüz ben görmedim....
Canım sen evlencen bu adamla hani inatlaşalım da Yol yakınken döndüreyim seni
Haklisiniz biraz daha zamana ihtiyacimiz var sanki yola girmek icin.Yavas yavas çizgisini belli edecek ... zaten kabul etmeyen kisi tartisma cikarir ..
Yok bu cizgiden durustan memnun kalirsa erkek arkadasi o zaman demekki esinin yaninda yer alacak diye düşünüp konu sahibi evliliği düşunebilir...
Haklisim ama yapim boyle yani bunu cok degisiremeyecegim icin sindireceklerink uzeceklerink dusunuyorumBastan dişini gostermezsen olmaz canim... bastan suskun olursan senden hep susmani beklerler...
Ben nisanliykende catir catir konsurdum evlendikten sonrada islerine geliyorsa...durduk yere kimseye saygisizlik yapilmaz büyüktür.. ama benim felsefemde büyükte büyüklüğünü bilecek sınırı aşmayacak....
Ahahahaayyy insan evlenirken alırım kocamı kapatırım kapımı mantıgıyla evleniyor ama öğle olmuyor 2 kişi evleniyor gibi görünse de Aileler eş dost akraba bile birlikte evleniyor aslında emiceler dayılar halalar birbirine karışıyor kültür farkı yaşayış biçimi coookkk önemlisevaba girersin birini kurtarirsin )
O zaman bile bile lades deme canim iyi düşün seninle birlikte ailende yipranir..yada al karsina acik acik konus korkularini anlat neleri kaldirabilecegini neleri kaldiramiyacagini anlat... niye daha fazla tanimak icin senelerin aylarin gunlerin gitsin ki... heee suda var bastan senin dedigin gibi olsun deyip degisedebilir ...az cok verdigi cevaplardan mimiklerden kestirmeye calisirsin....Haklisim ama yapim boyle yani bunu cok degisiremeyecegim icin sindireceklerink uzeceklerink dusunuyorum
Biz esimle ayni memleketliyiz bizim bile aileler arasinda kültür farki var ...aileler onemli ilerde cocuk olacak hersekilde yuzyuze bakiyorsun..Ahahahaayyy insan evlenirken alırım kocamı kapatırım kapımı mantıgıyla evleniyor ama öğle olmuyor 2 kişi evleniyor gibi görünse de Aileler eş dost akraba bile birlikte evleniyor aslında emiceler dayılar halalar birbirine karışıyor kültür farkı yaşayış biçimi coookkk önemli
Konu sahibesi bana uyuz oldu... yorum bile yapmıyor neyse 5-6 sene sonra ağlayarak anar beniAhahahaayyy insan evlenirken alırım kocamı kapatırım kapımı mantıgıyla evleniyor ama öğle olmuyor 2 kişi evleniyor gibi görünse de Aileler eş dost akraba bile birlikte evleniyor aslında emiceler dayılar halalar birbirine karışıyor kültür farkı yaşayış biçimi coookkk önemli
Şimdi kestiremem ama ne bileyim tesettür konusu varmış. Ben tesettürlüyüm ama olmasaydım kapanmami isteyen biriyle olmazdim. Bir şey dikte edilmesi hiç hoş değil. Hele böyle hassas konularda. Net bir olay olmadan farazi konuşuyoruz tabi. Ama yüksek ihtimal sıkıntı çıkar.Tanisinca da sanki kendini ne kadar belli edecek ki amakayinvalidemi gectim gorumcelerimden yana da cok dusunceliyim asagi yukari ayni yaslardayiz 4 ude evli ve ikiser çocuklari var yani catisacagmizi dusunuyorum bi cok konuda hamile kaldigimda falan annesinin bana yaklasimi farkli olmaz mi kızlarıyla kiyaslmaz mi mesela.. Beni evde kalmis olarak bile goruyo olabilirler:)
Aynen canım sen yine iyisin aynı memleketli seninki.... ne demişler elin köyün akıllısından kendi köyünün delisi daha iyidir.....Biz esimle ayni memleketliyiz bizim bile aileler arasinda kültür farki var ...aileler onemli ilerde cocuk olacak hersekilde yuzyuze bakiyorsun..
Kesinlikle konustugumda benim yanimda olacak zaten ona gore ailenin onumde hic bisey olamaz..ancak beni tedirgin eden de sozleriyle tutumunum celisiyo olmasiO zaman bile bile lades deme canim iyi düşün seninle birlikte ailende yipranir..yada al karsina acik acik konus korkularini anlat neleri kaldirabilecegini neleri kaldiramiyacagini anlat... niye daha fazla tanimak icin senelerin aylarin gunlerin gitsin ki... heee suda var bastan senin dedigin gibi olsun deyip degisedebilir ...az cok verdigi cevaplardan mimiklerden kestirmeye calisirsin....
Guldurdun canim ya:) yeni gordum yorumunu..aile konusunun cok önemli oldugunu biliyorum ama teyit ettirmek istedim iste bende ordan bakinca da hakli miyim diye:)Konu sahibesi bana uyuz oldu... yorum bile yapmıyor neyse 5-6 sene sonra ağlayarak anar beni
Yani orasi kismette nasil icine dogdu onu anlatsanaİçime doğdu değerli yorum yapan arkadaşlar bu arkadaş evlenir.....
Insallah iyiki konuyu acmisim en azindan hemen yola girmeme kararı aldim ins en dogru ve hayirli karari verebilirim ve evliliğimle imtihan olmamGencligine yazik etme derim basedemezsin..cahil tutusma tartismaya disardan bakan hanginiz cahil anlamaz diye bos yere dememisler..zamanla bir bakmissin giden sadece senin omrunden gitmis...biz ne desekte bos aslinda sen yine bildigini yapicaksn o yanlis yapilmadan yanlis oldugu gorulmuyor...hakkinda hayrlisi olur insallah
Kac kisinin kafa yapisi kaynanasiyla uyuyo ki burda asil mesele sanki sevgilimin tutumu olacak ve ben bundan emin olmadan bi yola girmicem insallahta yanilmamTam da bunun icin bitirilir. Evet evlenmeden once bunun ne denli buyuk bir sorun olabilcegini anlayamiyorsun. Sonra asil sorun bununla basladigiyla yüzlesince cok gec oluyir
Haklisin bastan biraz net durmaliyim sanirimAyrıl demeyin dediğine göre tek önerim seni sindirmelerine asla izin verme! Seni baştan nasılsan öyle kabul etsinler... Diğer türlü mutlu olman imkansız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?