- 30 Eylül 2017
- 289
- 93
- 98
- Konu Sahibi muallime7285
-
Haklisin kucucuk kardeslerinin evli olmasi sevgilimin surekli gec kalmislik hissini empoze etmesinden kaynakli sanirim bu dusuncemKacimiz ilk sevgilimizle evlendik ki? Boyle hulyali hayalleri gecip realist olmak lazim. 7 kardes ve bir ana kralice anneleri. O kardeslerin hepsi annelerinin agzinin icine bakiyodur, sevgilin dahil. Bunlar daha iyi gunlerin. 24 yasindasin ve herseye gec kalmis gibi konusuyosun. Ben bile 33 yasinda anca evlilik yoluna girdim . Cok iyi dusun.
Ah canım benim ayrıl diyemem sana. Çünkü ilişki emek ister evlilik de öyle oncelikle bı git tanış canım ailesi ile bence on göre karar ver ikimizde farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz bı de aynı şehir mi canımDegerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?
Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalimcok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste
Kırmızı çizgilerini öyle çiz ki kimse sınırı aşamasın; müstakbel eş adayın bile!Haklisin bastan biraz net durmaliyim sanirim
Yok malesef tatlım... emin ol canın cok canar kaynana ayrı dert, 1 değil,2 değil 3 gorumce, kocada onlardan emin ol, armut dibine düşüyor, sen o armudu yeme...O vahim mi yaayanilma payim yok mu ki henuz tanismadik mesela
En cok simdi anlaşıldıgimi hissettim:) iliski emek istiyor askin kiymetini bilmeli insan ama bi yanimda muhtemel olabilicekleri ileride pisman olma olasaligimi dusunuyor iste arafta kaldim..annemle bu kadar net paylassam dusunclerimi engel olur etkiler soykediklerim o yuzden once sizlerle paylaşıp kafamda biseyleri netleştirmek istedimAh canım benim ayrıl diyemem sana. Çünkü ilişki emek ister evlilik de öyle oncelikle bı git tanış canım ailesi ile bence on göre karar ver ikimizde farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz bı de aynı şehir mi canım
3 degil 4Yok malesef tatlım... emin ol canın cok canar kaynana ayrı dert, 1 değil,2 değil 3 gorumce, kocada onlardan emin ol, armut dibine düşüyor, sen o armudu yeme...
Allah korusun ya aslinda fikir karakter konusunda uyumsuz degiliz hatta aile konusinda da uyumsuz degiliz ailemde muhafazakardir onun ailesede mesela zaten ayni memleketteniz ayni kultur yapisina sahibiz ancak iste kafa yapisi bi kac tik geri ailesnin sanki bunun sorun olusturacagini sanıyorumDavul bile dengi dengine tatlım. Uyumsuz bir çift olduğunuz buradan bile belli. Tamam sevgi aşk kolay bulunmaz ama sevgi de karın doyurmuyor. Aynı eve girince gözüne batmaya başlayacak bazı şeyler. O zaman sevgi aşk dinlemeyeceksiniz işte. Şu kadar söyleyeyim evlenirsen çok büyük ihtimalle bosanacaksin. Bunu bile bile evlenmek istiyorum dersen buyur hayat senin hayatın istediğin kadar karartma hakkına sahipsin
Haklisin canim ama yasimin cokta erken oldugunu düşünmüyorum okulum bitti artik kendi evime signiyorum bazen gerçekten:)Daha 24 yaşında bir daha aşık olamam, artık yuva kurmak istiyorum cümlelerin beni benden aldı. Sırf aile için ilişki biter mi sorusunu ben hiçbir zaman anlamayacağım, zaman zaman görüyorum forumda. Aile önemli değilse ne önemli? Evlilikle sevgililiği birbirinden ayıran en önemli ayrıntı aileler değil mi? Onları yok sayamazsınız, görmezden gelemezsiniz, ortadan kaldıramazsınız. Bence çok çok önemli aileler, asla huzurlu olamazsın. Huzur olmayan evlilik de bana göre çok gereksiz. Hiç evlenmem daha iyi.
Aşkın ömrü taş çatlasin 3 seneDegerli tecrubeli ablalarim konuyu tecrubelerinizden yararlanmak icin açıyorum. Benim 2 bucuk yillik bi iliskil var nasipse artik bi yola girmeyi planliyoruz ancak burda gordugum konulardan vs biraz onyargilarim var pisman olacagim bi adim atmak istemiyorum. Soruma gelince aile yapımız biraz farkli benim cok naif bi yapim var 2 kardesiz o ise kirsal kesimde buyumus 7 kardes bi aileden geliyo annesi ile henuz tanismadik ama sevgilime soyledigi bazi sozler biraz kafami karistiriyo yani simdiden bana kaynanalik yapiyo kadin sevgilimin yanima gelmesine para harcamasina karisiyo tesetturlu degilim diye benim yanimda kapanir falan diyo..kiz kardeşlerinden biriyle tanıstim cok kıskanç birisi. Ustelik tanismadigim 3 tane daha gorumcem var.sevgilim ailesine asiri duskun yani annesi ya da kardesleriyle bi sorun yasasam onlarin tarafini tutacak beni uzecek bi tutumu var ailesi konusunda gercekten cok onyargiliyim.icimi rahatsiz eden seyler var sanki ileriye donuk. Tanistigimda nasil bi tutum icinde olmaliyim.? (Bu arada 7 kardes kirsal kesimde buyumus soylemimi lutfen farkli algilamayalim benim onlar gibi disli bi yapim olmadigini beni sindirebileceklerini ifade etmek icin soyledim) not:gorumceler asagi yukari benle yasit hepsi evli 2 ser cocugu var bu da benim icin sorun olablir mi annesi kizlariyla beni kiyaslar mi?
Guncelleme: herkese tecrübelerinden dolayi cook tesekkur ederim ama fazla acimasiz olmuyo mu direkt ayril demek yaa biraz daha agir yorum gelirse bu gazla bitircem ben:) lutfen empati yapmaya da calisalimcok araftayim gercekten asik olmak sevmek kolay yaşanan duygular degil ki 24 yasindayim ve belki bir daha nasip olmayacak kiymetini bilmek lazim bi yonden askin..benim ilk sevgilimdi 2 bucuk yildir cok sey paylastik baglandik iliski konusunda cok seciciyimdir acikcasi kaybedersem cok pisman olmaktan icim isinan birini bulamamaktan korkuyorum artik yuva kurmak anne olmak cok istiyorum aslinda bi cok yönden mutlu olacagimiza da inaniyorum ancak ailekonusunu geçemiyorum iste
Ee ne var ki? Ben 28 yaşındayım mezun olalı 6 sene oldu çalışıyorum, evlenmedim hala.Haklisin canim ama yasimin cokta erken oldugunu düşünmüyorum okulum bitti artik kendi evime signiyorum bazen gerçekten:)
Aynen önceliğim iş zaten atanip gitsem her sey daha farkli olcak belki biraz evde cok bunaldigimdan da bu kadar evlilige kaydim galibaEe ne var ki? Ben 28 yaşındayım mezun olalı 6 sene oldu çalışıyorum, evlenmedim hala.Bence önce işi hallet.
Yani ben zaten onlardan bagimsiz sekilde kapanmayi dusunuyorum bu yuzden onu dert etmiyorum yani ilerisi icin sorun olmayacak ancak bi kere o soylem dusunce yapisi cok igrenc gercekten yani koyde yanimda kapansin disarda napiyosa yapsin mantigi nedir anlam veremiyorim gercektenAşkın ömrü taş çatlasin 3 sene
3 sene sonra bu aileyle ne yapmayı planlıyorsun
Ayrıca senin fikrin yok mu yanına gelince kapanacak falan deniliyor
Sırf su yüzden boşanan kac kadın var biliyor musun
Yani ne kadar asik olursam olayim mantigi bi adim onde olanlardanim cok sukur:) hemen koparip atamam belki ama hemen bi yola girmemem gerektigini iyice taniyip gormem ailemle konusmam sevgilimle enine boyuna konusmam gerektigini anladim cok sukur konu acmam sayesinde insallah en dogru hayirli karari veririm sonrasindaYorumlara baktıkça benim dahi olmayan sevgilimden ayrılasım geldi. ayrıl ayrıl ayrıl başkada bişey yok. Ne aşkın değeri kalmış ne sevginin. Zoru gördüğün an topukla... aşkın için mücadele etmek falan Hak getire...
Cook haklisniz dikkate alacagimEvli bir bayan olarak sana söyle diycem malesef bir bayan sadece bir erkekle evlenmiyor tüm ailesiyle hatta sulalesiyle evleniyor her ne kadar kapıyı kapadiktan sonra her kes dışarda kalmıyor bir telefon yetiyor huzurun bozulması için naifligin sorun olur kiyafetin sorun olur aile yapın büyüme şeklin oturup kalkman aklına gelmeyecek bir sürü şey çocuğun olsa ismini kendileri koymak ister lahusaligin yeri gelir burnundan gelir ...gelecek böyle gözüküyor kıskanç görümce şimdiden herseye karışan kv adayı ailesine düşkün sevgili ...iyi düşün bence evet aşk kolay bulunmuyor ama evlilikte sadece aşkla yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?