Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

Haklisin kucucuk kardeslerinin evli olmasi sevgilimin surekli gec kalmislik hissini empoze etmesinden kaynakli sanirim bu dusuncem

Ah canım benim ayrıl diyemem sana. Çünkü ilişki emek ister evlilik de öyle oncelikle bı git tanış canım ailesi ile bence on göre karar ver ikimizde farklı şehirlerde mi yaşıyorsunuz bı de aynı şehir mi canım

En cok simdi anlaşıldıgimi hissettim:) iliski emek istiyor askin kiymetini bilmeli insan ama bi yanimda muhtemel olabilicekleri ileride pisman olma olasaligimi dusunuyor iste arafta kaldim..annemle bu kadar net paylassam dusunclerimi engel olur etkiler soykediklerim o yuzden once sizlerle paylaşıp kafamda biseyleri netleştirmek istedim ayni şehirdeyiz o ilçede bben merkezde sadece yaklasik 1 bucuk saatlik yol var aramizda

Davul bile dengi dengine tatlım. Uyumsuz bir çift olduğunuz buradan bile belli. Tamam sevgi aşk kolay bulunmaz ama sevgi de karın doyurmuyor. Aynı eve girince gözüne batmaya başlayacak bazı şeyler. O zaman sevgi aşk dinlemeyeceksiniz işte. Şu kadar söyleyeyim evlenirsen çok büyük ihtimalle bosanacaksin. Bunu bile bile evlenmek istiyorum dersen buyur hayat senin hayatın istediğin kadar karartma hakkına sahipsin

Daha 24 yaşında bir daha aşık olamam, artık yuva kurmak istiyorum cümlelerin beni benden aldı. Sırf aile için ilişki biter mi sorusunu ben hiçbir zaman anlamayacağım, zaman zaman görüyorum forumda. Aile önemli değilse ne önemli? Evlilikle sevgililiği birbirinden ayıran en önemli ayrıntı aileler değil mi? Onları yok sayamazsınız, görmezden gelemezsiniz, ortadan kaldıramazsınız. Bence çok çok önemli aileler, asla huzurlu olamazsın. Huzur olmayan evlilik de bana göre çok gereksiz. Hiç evlenmem daha iyi.

Allah korusun ya aslinda fikir karakter konusunda uyumsuz degiliz hatta aile konusinda da uyumsuz degiliz ailemde muhafazakardir onun ailesede mesela zaten ayni memleketteniz ayni kultur yapisina sahibiz ancak iste kafa yapisi bi kac tik geri ailesnin sanki bunun sorun olusturacagini sanıyorum

Haklisin canim ama yasimin cokta erken oldugunu düşünmüyorum okulum bitti artik kendi evime signiyorum bazen gerçekten:)

Aşkın ömrü taş çatlasin 3 sene
3 sene sonra bu aileyle ne yapmayı planlıyorsun
Ayrıca senin fikrin yok mu yanına gelince kapanacak falan deniliyor
Sırf su yüzden boşanan kac kadın var biliyor musun

Aşkın ömrü taş çatlasin 3 sene
3 sene sonra bu aileyle ne yapmayı planlıyorsun
Ayrıca senin fikrin yok mu yanına gelince kapanacak falan deniliyor
Sırf su yüzden boşanan kac kadın var biliyor musun
Yani ben zaten onlardan bagimsiz sekilde kapanmayi dusunuyorum bu yuzden onu dert etmiyorum yani ilerisi icin sorun olmayacak ancak bi kere o soylem dusunce yapisi cok igrenc gercekten yani koyde yanimda kapansin disarda napiyosa yapsin mantigi nedir anlam veremiyorim gercekten

Yorumlara baktıkça benim dahi olmayan sevgilimden ayrılasım geldi. ayrıl ayrıl ayrıl başkada bişey yok. Ne aşkın değeri kalmış ne sevginin. Zoru gördüğün an topukla... aşkın için mücadele etmek falan Hak getire...

Evli bir bayan olarak sana söyle diycem malesef bir bayan sadece bir erkekle evlenmiyor tüm ailesiyle hatta sulalesiyle evleniyor her ne kadar kapıyı kapadiktan sonra her kes dışarda kalmıyor bir telefon yetiyor huzurun bozulması için naifligin sorun olur kiyafetin sorun olur aile yapın büyüme şeklin oturup kalkman aklına gelmeyecek bir sürü şey çocuğun olsa ismini kendileri koymak ister lahusaligin yeri gelir burnundan gelir ...gelecek böyle gözüküyor kıskanç görümce şimdiden herseye karışan kv adayı ailesine düşkün sevgili ...iyi düşün bence evet aşk kolay bulunmuyor ama evlilikte sadece aşkla yürümüyor

Yani ne kadar asik olursam olayim mantigi bi adim onde olanlardanim cok sukur:) hemen koparip atamam belki ama hemen bi yola girmemem gerektigini iyice taniyip gormem ailemle konusmam sevgilimle enine boyuna konusmam gerektigini anladim cok sukur konu acmam sayesinde insallah en dogru hayirli karari veririm sonrasinda

Cook haklisniz dikkate alacagim

Armut dibine düşer ve her insan az ya da çok ailesinden gördüğünü devam ettirmek ister.

Aşk sevgi harika şeyler ancak siz yıprandıkça onlar da anlamını yitirecek ne yazık ki.

İyi düşünüp doğru karar vermek lazım. Hakkınızda hayrlısı olsun.

Kayınvalide adayının "benim yanımda kapanır" demesine kahkahayla güldüm. Kendisi Allah mıymış. Tövbe estağfurullah.

Ben de direk ayrılın yazmayı düşündüm çünkü siz belirtmişsiniz, sevgilim ailesinin yanında olur diye. Burada ayrıl diye yorum yapan herkes emin olun sizin yazdıklarınızı sizin açınızdan değerlendiriyor.Baskın bir aile, aileye körükörüne bağlı bir adam ve sindirileceğinizi düşünen siz.Böyle bir durumda neyle, ne için, ne kadar mücadele edeceksiniz ki?
Her şeyden öte henüz kayınvalide adayı olan biri benim hayat tarzıma burnunu sokmayı düşünecek; sevgilim de gelip bunu bana anlatabilecek. Yok öyle bir dünya. Şimdiden neyin rahatlığı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…