Siz olsaydiniz evlenir miydiniz?

Haklisiniz sevgilime o yuzden pek absurt gelmiyo bana oyle gelen seyler. Bende cok guldum o lafina zaten kayinvalide adayim cahil oldugu kadar fena degildir umarim

Yok ağır değil. Buradaki yorumlar hayat kurtarır. Gercekten böyle.

Çünku cekilecek derdin kiymetini bilen olmaz
Askin hakkini veren mi var.

Bir insanın kendi özgür isteğiyle kapanmasi ayrı bir şey
Bunun ona dayatılması ayrı bir şey
Hadi diyelim dediklerini kabul ettin bu onların tek isteği mi olacak sanıyorsun
Kafa yapısı sakat şimdiden kaynanalik görümcelik yapmaya başlamışlar oturup kalkman bile sorun olabilir
Sürekli aileye yapilacak para yardımlarına hazir mısın
Çalışıp çalışmamana karisilmasina hazir mısın
Yada kac çocuk doğurup dogurmayacagina.
Sürekli gelen yatılı misafirlere hazır mısın
Kaynananin gorumcelerin her şeyi kiskanmasina hazir misin yada

İç sesin seni korumaya çalışıyor
İçine sinmeyen şeyler varsa o yola hiç girme derim

Sana ayrıl diyenler zamanında bu hatayı az çok yapanlar canım misal ben aile çok önemli düşündüğünden daha önemli ve sen bu anlattıklarına göre bu adamla o yola girersen pekte hayallerindeki gibi pembe şeyler yaşanmaz ama ben ayrıl da demiyom ,bu oğlan seni anasına tercih ederde demiyom ,görümcelerin ikişer çocukla ömrünü çürütür demiyom ,daha şimdiden bunlar cimri ,oğlan anasının ağzının içine düşüyor ve sana şimdiden değer vermiyor demiyom ,hiç birini demiyom
Şaka bir yana gençken insan ayrılırsa bir daha daha iyisini bulamam sanıyor halbuki bir sonraki her zaman daha iyidir çünkü diğerini eklediğin sebebi yenisinde ölçüp tartar ona göre davranırsın rabbim güzel kaderler yazsın tüm kızlarımıza evlilik çok çok zor hele bu ülkede kadına

Kayinvalide konusunda sonuma kadar katılıyorum..iste
Evlenin tecrube edin sizde buradaki gibi yorumlar yaparsiniz :)
Ya Allah göstermesin evlilikten soguyorum zaten paronaya yaptığımi saniyorum bazen burda cok konu okumaktan ama hepsi yaşanmış tecrube edilmis seyler sonucta tabi. Iliskiyi bitirirsem de evlenmek istiyorum asik olamiyorum diye konu acmak istemiyorum:)

Amiin..

Zoru gordugun an topukla ile alakasi yok,insanlarin ayril demesi. Hayat deneyimleri bunlari soyletiyor KK kadinlarina:) konu sahibi sevgilisinin ailesine bagliligini ve sevgilisinin ailesinin davranislarini,farkliliklarini dile getirmis. Oyle iki gonul bir olunca evlenince samanlik seyran olmuyor. Nerden biliyorsaniz derseniz esimin durumu konu sahibiyle nerdeyse birebir benzerdi. Kacip evlendim. Evlenmeden once herseyime evet diyen kisi,ailesinin baskisiyla,kapan,isten cik gibi baskilar uyguladilar. Yurtdisina yerlestikte kurtuldum.o kadar fedakarliga degermi dersen 30 yil mucadeleyle gecen bir evlilik icin ask icin degmezmis. Tecrubeyle sabit ve garantilidir:))

Hic birine hazir degilim yapamam ben o kayinvalideyle benim nazimi da ustume titreyen bi kayinvalide ceker eminim bunlari dusunsemde daha cok gozumu actiniz bu kadin koyde kopekten tavuktan korkmama bile laf eder :))

Sinyaller verilmiş, iç sesin bu olmaz diyor zaten. İç sesini dinle ve ayrıl, erkek mi yok, daha çok gençsin

Not yazmışsın fazla ağır olmuyo mu ayrıl demek diye ama hayır ağır olmuyo kendine gel davul bile dengi dengine perşembenin gelişi çarşambadan bellidir trampet çala çala geliyo çile sen daha ağır diyosun

Cok haklisin.keske sevgilimin tutumundan emin olabilsem de ona gore bi yol cizsem.peki sizce bunu daha iyi nasil anlayabilirim flort asamasinda..yani sevgilme tutumunu gormek icin oyun fakan mi oynasam diye dusundum suan

Sevgilinin tutumundan emin olamaman bile yeterli sebep değil mi

Yani cok haklisiniz da o kadar da denk degil degiliz aslinda sadece ailesi geri kafali sanki ailesi benim kusagim degil de bi ust kusak gibi annaanne babaanemin zihniyeti yani

Amin Allah korusun.

Erkekler genelde bizim kadar guzel sevemiyorlar bence.. bilmiyorum kendi penceremden öyle goruyorum.kadinlar daha saf daha guzel seviyorlar.. kadının erkegini korudugu sakindigi kadar erkek kadinini koruyup sakinamiyor..her firsatta incitiyor incinmesine olanak sagliyor. Her evlilik risk barindirir. Denemeye deger ama simdiden aile yanlisi bir adam var ve ikiyuzluluk bile yapmaya gerek duymadan gercek yüzünü gostermis. sacma bir kaynana. Ve gorumceler... daha kimler kimler vardir Allah bilir. Evlenince yasayacaginiz hersey size agir gelecek neden mi tecrubesizsiniz hersey caninizi tecrubeli insanlardan daha cok yakacak zamanla pisersiniz umursamamaya farkli tepkiler vermeye baslarsiniz ama bakarsiniz ki omrunuzden omur gitmis olur..zayi olur tüm guzel hayalleriniz sevginiz. Yasayamazsiniz evliliginizi, evliliginizin her anina ziyan gelir. Cocuklariniz olur stresle huzursuz iciniz icinizi yerken eşsiz annelik duygusunun o lezzetini tadamazsiniz. Elbet birinin basini yakacaktir bari bu kisi siz olmayin. Cunku burada baya farkindaliginiz oldu. Bu yorumlarida neden yapiyoruz belki hepimizin vardir keskeleri . Ve tecrube öyle guzel ki 2. Baharimi yasarsam cok işime yarayacak :)

Sevgilinin tutumundan emin olamaman bile yeterli sebep değil mi
Yeterli sebep tabi ki yani sevgilim saglam dursa evet bu adam ailesini benim yuvama karistirmaz dengeyi kurar onlarin siniri koyat der ve eminim ailsenin zihniyetini yok sayarim asil endişem sevgilimden emin olamamak iste..bunu konusunca cok guzel tatmin ediyo icimi ancak ben güvenmiyorum bu konuda

Yani cok haklisiniz da o kadar da denk degil degiliz aslinda sadece ailesi geri kafali sanki ailesi benim kusagim degil de bi ust kusak gibi annaanne babaanemin zihniyeti yani

Iyi de düşkün diyosun ailesine benim yanımda olmaz diyosun laf taşıyo bi kere, ordan sana laf getiren senden de oraya götürür

Yaa cok icime dokundu bu yazdiklariniz ne guzel anlatmissiniz..Insallah rabbim hepimize guzel kaderler yazar bu mubarek gecede insanin esiyle ailesiyle imtihani en zor imtihanlardan bence rabbim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…