- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi delimelek2170
-
Haklısın tabi insan kendini mal gibi hisseder bı kere sadece tatmin etme değil , sevgi , hoşlanma , saygı yoksa sadece mekanik bir hareket oluyo insan kendini makine yada hizmetçi gibi hisseder çok aşağılayıcı bence adam gibi barismazsaniz ilişkiye girme tabikiSart kosmuyorum. Benimle konusmayan biriyle cinsel iliskiye girmek istemiyorum. Her sey normale donunce oda olur anlaminda soyledim.
Esim bana kusunce kv de bana kustu. Sonra laf sokmalar basladi, , kavgalar oldu. Kötü aramiz onunla da.Uzun yıllardır evlisiniz ve bu kadar küs kalmanız normal değil.
Ben onlar oturma odasında kahkaha ile TV izlerken biz çocuklarla odada oturuyoruz demenize çok üzüldüm.
Bir de kv ile şu an ne durumdasınız? Onunla konuşuyor musunuz?
Bence özür falan dilemeyin o ne öyle takmış gitmiş. İnsanda vefa duygusu da mı olmaz. İnadına daha neşeli olun çocuklarınızla. Evde mutsuz gezmeyin.Keyifli olun. Belki imrenir içinizde olmak ister.
Şu an nasıl peki durumlar ? Davayı açtınız mıEsim bana kusunce kv de bana kustu. Sonra laf sokmalar basladi, , kavgalar oldu. Kötü aramiz onunla da.
Suan ayni. Dilekceleri hazirlamaya calisiyorum. Simdi artik hafta sonu diye pazartesi dilekceyi vermek icin gitmeyi planliyorumŞu an nasıl peki durumlar ? Davayı açtınız mı
Hakkınızda hayırlısı olsun.Peki bu sürecte kalabileceğiniz farklı bir yer var mı yoksa dava sonuçlandıktan sonra mı evden ayrılacaksınız ? Umarım evdeki durumlar daha da zorlaşmazSuan ayni. Dilekceleri hazirlamaya calisiyorum. Simdi artik hafta sonu diye pazartesi dilekceyi vermek icin gitmeyi planliyorum
Malesef yok. Ayri kalmam bana da iyi gelirdi, onu gordukce ozlemeyeyim, uzulmeyeyim diye. Tam aksine bana bu konuda destek olabilecek biriyle olursam daha kolay atlatirdim bu sureci. Ama gidecek bi yerim yok. Dava sonuclanincaya kadar ayni evde kalmak zorundayim. Dava sonuclanmasi da uzun bi surec. Keske bi buton olsa da, o butonu basdigim anda bitse hersey.Hakkınızda hayırlısı olsun.Peki bu sürecte kalabileceğiniz farklı bir yer var mı yoksa dava sonuçlandıktan sonra mı evden ayrılacaksınız ? Umarım evdeki durumlar daha da zorlaşmaz
Allah kolaylık versin.Hakkınızda hayırlısı olsunMalesef yok. Ayri kalmam bana da iyi gelirdi, onu gordukce ozlemeyeyim, uzulmeyeyim diye. Tam aksine bana bu konuda destek olabilecek biriyle olursam daha kolay atlatirdim bu sureci. Ama gidecek bi yerim yok. Dava sonuclanincaya kadar ayni evde kalmak zorundayim. Dava sonuclanmasi da uzun bi surec. Keske bi buton olsa da, o butonu basdigim anda bitse hersey.
Bu tarz düşünce yapısına sahip bencilin teki olduğu için bile boşanılır bundan. Kredi kartıyla tehdit olayına gelince buna rağmen boşanmıyorsan zaten kendine saygını kaybettirmiş bu adam sana iyice.Neymis efendim, ailenin buyugu oymus,
Bu kadar kolay mı ya yemeğe götürsün hediye alsın oldu bitti. Bu adamın karakteri bozuk karakteriBöyle bir tehditi yemezdim şahsen.
Boşanmak kolay mı.
Konuşarak çözmeye çalış bence.
İnat yapıyor.
Sen de başka bir şart koş.
Önce seni güzel bir yemeğe götürmeden barışmayacağını söyle. Ama tersleyerek değil.
Yada ufak da olsa bir şey almasını iste.
Ne soyleseniz haklisiniz. Ben yuvam yikilmasin diye ugrasirken kendime saygiyi es gecmisimBu tarz düşünce yapısına sahip bencilin teki olduğu için bile boşanılır bundan. Kredi kartıyla tehdit olayına gelince buna rağmen boşanmıyorsan zaten kendine saygını kaybettirmiş bu adam sana iyice.
Hiç iyi yapmıyorsunuz ama. Bu evliliğe devam ettikçe -eğer eşiniz bu şekilde devam ederse- mutsuz olacağınız kesin. Çocuklar yanlarında mutlu bir anne isterler. Mutsuz bir yuva, annenizi cezalandırdım diyen bir baba çocuklara zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Ruh sağlığı yerinde anne babalara ihtiyacı var çocukların. Birlikte olmak için kendinden harcayan anne babaya değil.Gucumun yettigi kadar bu aileyi bi arada tutmaya calisiyorum
Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.
Öncelikle ne olursa olsun eşinizle konuşmayı deneyin ..rahatsızlıklarını dile getirin..amacinizin ayrılık olmadığını fakat yaşadığınız sorunları anlatın ..bütün herşeyi sakin bir şekilde anlatıp bir orta yol bulamassaniz yapacak birşey yok tabi..bu arada evlilik direk ilişki değildir .ilişki yoksa boşanmak bu doğru değil..siz eşinize sorunun ilişki ye girmek olmadığını asıl sıkıntınız neyse onları anlatmayı deneyin ..herşeye rağmen bı orta yol bulunamazsa en son kararı verecek olan sizssinizMerhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
Note: Esim konuyu henuz bosanma mevzusuna getirmedi, ama getirecegine eminim. Cunki onceden yaptigi bisey. Iliski yoksa barismak yerine ona gore bosanmak gerek.
Yenileme: 2,5 ay oldu artik konusmuyoruz.
Anneleri kendine saygı duymuyorken çocuklar kendilerine saygı duymayı kimden öğrenicek.Ne soyleseniz haklisiniz. Ben yuvam yikilmasin diye ugrasirken kendime saygiyi es gecmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?