Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Anneleri kendine saygı duymuyorken çocuklar kendilerine saygı duymayı kimden öğrenicek.
Cok dogru :/ Biliyormusunuz, benim karrasizlik duygum var ya, bu da benim annemin sucu, neden derseniz, ben 18 yasindayken giyinecegim kiyafeti bile kendim secemiyordum, annem veriyordu karari. Hep kararlarimi baskalari verdi. O yuzden simdi karar verememe ozurluyum.(((

Artik bir yerden baslamalisin. Birseylerde kendi kararin olmali. Hayatinin kalemini baskalarina verirsen onlar ne yazarsa sen onu oynarsin. Bu da senin degil, onlarin istedigi hayat olur.

3 çocuk yapmaya karar verebilmişsiniz ama. Madem bir yetişkin olarak kendi kararınızı bile veremiyorsunuz daha neden çocuk yapıp o çocukları mağdur ediyorsunuz ki? Önce kendi sorunlarınızı çözseydiniz, sağlıklı bir insan olarak anne olsaydınız keşke

Bir az daha saygili konusursaniz sevinirim. Sonucta derdimi paylasiyorum sizinle.

Ne desem bilemedim. Bunca zaman hiç çalıştınız mı ? Mesleğiniz var mı ? Zamanla bu adamın eline oyuncak olursunuz.

Saglikli bir insan olsaydiniz keske kelimesi bence cok ta saygili bir kelime degil
Her insan psikolojik sorunlar yaşıyor zaman zaman önemli olan bunları aşabilmek. Hakaret olarak söylemiyorum bunu bu çok normal bir durum. Madem çocukluğunuzdan gelen böyle bir sıkıntı var önce bunu aşmayı deneseydiniz. evet çocuk sahibi olmadan önce sağlıklı bir insan olaymışsınız keşke.

Burda herkes derdini paylasiyor,herkes fikir aliyor. O zaman herkes sagliksiz, kendi Katarina veremiyor. Yapmayin lutfen.

Burda herkes derdini paylasiyor,herkes fikir aliyor. O zaman herkes sagliksiz, kendi Katarina veremiyor. Yapmayin lutfen.
Ben size kendi kararınızı veremiyorsunuz demedim siz kendiniz “ben annemden dolayı kendi kararımı veremiyorum” dediniz ben de size çocuk sahibi olmadan önce bu durumu halletseydiniz keşke dedim. Söylediklerimi çarpıtmayın

Burda kim ne derse desin içinden nasıl geliyorsa öyle davran 3 çocuk tabiki kolay değil biz sadece tahmin yürütebiliriz.Bundan sonra devam kararı aldıysanda bunu ona belli etmeden önce en azından ayrılmaktan korkmadığını onsuz da yaşamayı denemeye hazır olduğunu göstermelisin.Sonraki hayatında birşeyleri değiştirmek istiyorsan tabi

Evlenmeden once oyle bir sorun yasadigimi bilemiyordumki. Buyudum okudum evlendirildim.Kendimdeki yalnislaei gorucek ve duzelticek zamanim olmadi

Turkiyede de bosanma davasi uzunmu suruyor arkadaslar? Bu ne ya, cocukluysan, paylasilicak mal varligin varsa, bir yil sure biliyormus. Insan her sey bir an once bitsin istiyor bu durumlarda, bir yil nasil beklenir :/

Bir az daha saygili konusursaniz sevinirim. Sonucta derdimi paylasiyorum sizinle.
Kocanizdan alamadığıniz, kendinize veremediğiniz saygıyı burda kimseden istemeyin bi zahmet. O kadar hayalkırıklığına uğradım ki. "1 yıl sürüyormuş boşanmak " diye hiç surmesin yani, hiç başlamasın. Hala gidip adama "eğer bu tavırlarına devam ediceksin" diye konuşma yapmışsınız ki adam edicek yani bu gün gibi ortada, adam size herhangi bi söz vermemiş, sizi cevapsız bırakışını, sizi kaçırtmamak için hayır, size saygı duymak istemediği için evet demeyisini de zafer olarak almışsınız bi de hala bu aileyi ayakta tutmak için vs vs diyosunuz. Siz aile değilsiniz ki, eşiniz o evin "patronu", siz ve çocuklarınız da o evin tebaasisiniz. Boşanmayacaksiniz belli ki, ama bu gerçeği kabul ederek devam edin hayatınıza. Padişahım çok yaşa.

Oldu o zaman gelen geçen istediği şekilde konuşsun nede olsa geldi hayatındaki zorluğu paylaşıp ne yapabilirimi sordu konu sahibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…