siz olsaydınız mutlu olmak için napardınız

sevdicicegim

ANNEYİM MUTLUYUM :)
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
475
89
643
40
İstanbul
Ne hayallerle umutlarla evlendim,nişanlılığım boyunca şafak saydıracak kadarda istedim.8.5 yıl oldu 2 çocuğum var çok badireler atlattık sonuç mutsuz bir kadın,mutlu olmalarını istediğim iki çocuk.eşimin kumarı,kızı,içkisi yani kısaca hiçbir kötü alışkanlığı yok televizyondan başka.işten eve evden işe hiçbir sosyal aktivitemiz yok birlikte. ben çalışmıyorum ama 7/24 bıraksanız televizyon izler pazar günleri evde sadece ondada çıkıp gezelim bişeyler yapalım yok malesef...(ancak hadi gidelim şöyle yapalım dersem sölenir biraz ama yapar) çocuklarıyla oynar vakit geçirir çocuklarım için zaten tüm gayretim.evde iki odada hiçbir iletişimimiz yok konuşmak yapısında yok ama artık çok sıkıldım sadece yatakta birlikteyiz okadar. bence benim durumum boşanmalık ama çocuklarım bunu kaldıramaz diye düşünüyorum çünkü akşama kadar sabırsızlıkla babalarını bekliyorlar...napsam,nasıl yapsam da kendimle mutlu olmayı öğrensem. konuştum çook konuştum tamam sen haklısın diyo 2. gun yine aynı yordu buda beni zaten önceki mevzulardan ikimizde çok yıpranmıştık tam düzeldik derken en büyük sorunla karşı karşıya kaldım iletişimsizlik...
siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz

Sizinki televizyon,benimki telefon.gercekten cok iyi anliyorum sizi.telefonla oyun oynar,konuşurum dinliyo gibi yapar,bi yere gidelim derim ik mik yapar.bir ara ben biseyler hazırlıyodum yemek,cerez falan hadi biraz konuşalım beraber zaman gecirelim ben seni ozluyorum diyodum hosunada gitmisti aslinda ama bebek zaten yoruyo ugrasamiyorum artik kendi halimizde takılıyoruz :KK76:

Sizinki televizyon,benimki telefon.gercekten cok iyi anliyorum sizi.telefonla oyun oynar,konuşurum dinliyo gibi yapar,bi yere gidelim derim ik mik yapar.bir ara ben biseyler hazırlıyodum yemek,cerez falan hadi biraz konuşalım beraber zaman gecirelim ben seni ozluyorum diyodum hosunada gitmisti aslinda ama bebek zaten yoruyo ugrasamiyorum artik kendi halimizde takılıyoruz :KK76:

Ayy ayni durumdayiz canim seninle bende oyle yapiyorum iki kucuk cocukla bende cook yoruldugum icin kendi halimizde takiliyoruz ama cok uzuluyorum ve mutsuzum yaa hobilerim var onlari yapmazsam dahada mutsuz olcam biliyorum

Ne hayallerle umutlarla evlendim,nişanlılığım boyunca şafak saydıracak kadarda istedim.8.5 yıl oldu 2 çocuğum var çok badireler atlattık sonuç mutsuz bir kadın,mutlu olmalarını istediğim iki çocuk.eşimin kumarı,kızı,içkisi yani kısaca hiçbir kötü alışkanlığı yok televizyondan başka.işten eve evden işe hiçbir sosyal aktivitemiz yok birlikte. ben çalışmıyorum ama 7/24 bıraksanız televizyon izler pazar günleri evde sadece ondada çıkıp gezelim bişeyler yapalım yok malesef...(ancak hadi gidelim şöyle yapalım dersem sölenir biraz ama yapar) çocuklarıyla oynar vakit geçirir çocuklarım için zaten tüm gayretim.evde iki odada hiçbir iletişimimiz yok konuşmak yapısında yok ama artık çok sıkıldım sadece yatakta birlikteyiz okadar. bence benim durumum boşanmalık ama çocuklarım bunu kaldıramaz diye düşünüyorum çünkü akşama kadar sabırsızlıkla babalarını bekliyorlar...napsam,nasıl yapsam da kendimle mutlu olmayı öğrensem. konuştum çook konuştum tamam sen haklısın diyo 2. gun yine aynı yordu buda beni zaten önceki mevzulardan ikimizde çok yıpranmıştık tam düzeldik derken en büyük sorunla karşı karşıya kaldım iletişimsizlik...

Adam evde olmayı seviyo diye boşamayın bence yeni yeni filimler alın ne filimler var ya izle izle bitmez beraber yapabileceğiniz başka şeyler arayın ne bileyim ama sırf buyjzden boşanmayın yazık olur

Kendimi gordum snaki yazdiklarinda bende bi cocuk var 8 yasinda ustelik ben bilmedigim bi memlekete gelin geldim kimsem yok arkadasim dahi yok catlamak uzereyim

Arkadaşlar bnde 15 yıllık evliyim çocuğum var.Malesef erkeklerin %90 nında eşiyle iletişimsizlik problemi var.yani hangi erkekle evlenirseniz evlenin bu hep böyle.İletişim için bnce eşinizi siz yönlendirin ve konuda çok çok kararlı olun.Öyle karalı olun ki eşiniz işin ciddiyetinin farkına varmalı.Ben öyle yaptım.Boşanmaya kadar vardırdım,boşanmanın eşiğinden döndük.Ve şimdi nedesem yapıyor.Konuşuyor,benimle vakit geçiriyor.Yani eşinize zevkli bir ortamı siz hazırlayın.Birlikte vakit geçirmekten eşinize zevk almayı siz öğretin.Bunu pes etmeden ısrarla yapın

Uuuff niye bu erkekler boyle niye ellerindeki huzurun diplerinde ki mutlulugun farkina varamiyolar.neden evliligi bu denli cekilmez hale getiriyolar.bence evlilik kadinin evine cocuguna esine bagliligiyla erkeginde sevgisiyle yrutulur.erkek sevgisiz ilgisizse binsure sonra kadinin bagliligida hergecen gun azaliyo.o yuzden genelde kadinlar bosanma kararini aliyo.benim problemim de cok fazla zaten nobetli bi isi var nobetten cikinca bana sira geldimi cocuguna sira geldimi hep yorgun halsiz ama arkadaslarina sira gelince ailesine sira gelince o yorgun adam gidiyo yerine sen sakrak enerjik bi adam geliyo.cok yoruldum cok sikildim bebegim olmasaydi hakettigi tek sey yanlizlik.

Tesekkurler vakit ayirip cevap yazdiginiz icin bosanamiyorum zaten cocuklarim cok duskumler diye ama gercektten cok denedim ama benim esimin yapisinda konusmamak ta var aslinda evlendigimizden beri bole ben konusturmaya calisiyorum gun icinde hic arayip sormaz aksam gelirken bisey lazimmi diye arar baska turlu onunda benden benimde ondan haberim olmuyo tek benim cabalamamda yordu acikcasi beni

Rica ederim.iste zaten cocuklarimiz elimizi kolumuzu baglayan tek sebep.ben artik onu gormezden geliyorum madem bana deger vermiyo en son siddetli tartismadan sonra onu gormuyorum.kalbim gormuyo onu ve yalvarana kadar da konusmicam sadece sorularina cvp veriyoum o kadar.oglum var benim icin tum vaktimi aliyo yakinda iznim bitiyo zaten 15 gun sonra ise basliyorum artik o kosacak pesimden.cok kararliyim.

Rica ederim.iste zaten cocuklarimiz elimizi kolumuzu baglayan tek sebep.ben artik onu gormezden geliyorum madem bana deger vermiyo en son siddetli tartismadan sonra onu gormuyorum.kalbim gormuyo onu ve yalvarana kadar da konusmicam sadece sorularina cvp veriyoum o kadar.oglum var benim icin tum vaktimi aliyo yakinda iznim bitiyo zaten 15 gun sonra ise basliyorum artik o kosacak pesimden.cok kararliyim.

Ayy eger yapacagina inaniyosaniz cok sanslisinizz ben kizayim konusmayayim oda benimle konusmuyo 1 hafta 3 hafta konsumasa o konusmaz benim bole bisey yapma sansim yok yani malesef oda cok yoruyo beni cunku siz ne guzel calisiyomussunuzda bizde evin ve cocuklarin tum sorumlulugu bende esim sadece calisiyo

Valla degistirebilirmiyim pek umudum yok ama en azindan kafam rahat oluyo.etrafa karsi biraz iyi gorunmeyi seviyo eninde sonunda aramizi duzeltmek zorunda kalacak bu huylarini degistirmek zorunda kalacakk baska sans tanimiyorum artik.evet calisiyo olmam belkide bu gucu veriyo bana cok sukur ona eyvallahim.yok cunku benim ondan eksik bi tarafim yok kusura bakmasin

Valla degistirebilirmiyim pek umudum yok ama en azindan kafam rahat oluyo.etrafa karsi biraz iyi gorunmeyi seviyo eninde sonunda aramizi duzeltmek zorunda kalacak bu huylarini degistirmek zorunda kalacakk baska sans tanimiyorum artik.evet calisiyo olmam belkide bu gucu veriyo bana cok sukur ona eyvallahim.yok cunku benim ondan eksik bi tarafim yok kusura bakmasin

Bu sizin icin buyuk avantaj iste benim esimin oyle bi derdi yok benim var ama ben tek cabalayamiyorum artik iste cozumde zor gibi napcam bilmiyorum bende calisamam suan cocuklari idare etcek kimse yok

Tesekkurler vakit ayirip cevap yazdiginiz icin bosanamiyorum zaten cocuklarim cok duskumler diye ama gercektten cok denedim ama benim esimin yapisinda konusmamak ta var aslinda evlendigimizden beri bole ben konusturmaya calisiyorum gun icinde hic arayip sormaz aksam gelirken bisey lazimmi diye arar baska turlu onunda benden benimde ondan haberim olmuyo tek benim cabalamamda yordu acikcasi beni

sataşın yani ben öyle yapıyorum :)
laf sokuyorum dürtüklüyorum hiçbişey olmazsa sinirleniyor zorla iletişime geçiyor:KK53:

Aynı dert bende de var.:-( ilgisiz ,hatta birçok arkadaşım da var.demek ki geneli öyle. bizlere sanırım sabır dusuyor .o soğuk olunca bende olmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum gene de.çocuğumla ilgileniyorum bütün gün.

Valla umursadıkça inanın dahada üzülen siz oluyorsunuz mutlu olmaya bakın olunda o çatlasın.

Valla mutlu olmaya bakmazsanız kendimize yapıyoruz o ise umursamayıp keyfine bakıyor mutsuz olsak herşey daha kötüye gidiyor eger ayrılma şansı olmayan yada çocuk için devam eden evlilik varsa takmamaya çalışacan kendi kendine onun sana yaptıgı kötülükleri düşün onun için can sıkmaya değmez de kendini motive et bu hayatta güçlü olman gerek yoksa ezerler mutlu olmaya bak.

Back
X