- Konu Sahibi sevdicicegim
Ne hayallerle umutlarla evlendim,nişanlılığım boyunca şafak saydıracak kadarda istedim.8.5 yıl oldu 2 çocuğum var çok badireler atlattık sonuç mutsuz bir kadın,mutlu olmalarını istediğim iki çocuk.eşimin kumarı,kızı,içkisi yani kısaca hiçbir kötü alışkanlığı yok televizyondan başka.işten eve evden işe hiçbir sosyal aktivitemiz yok birlikte. ben çalışmıyorum ama 7/24 bıraksanız televizyon izler pazar günleri evde sadece ondada çıkıp gezelim bişeyler yapalım yok malesef...(ancak hadi gidelim şöyle yapalım dersem sölenir biraz ama yapar) çocuklarıyla oynar vakit geçirir çocuklarım için zaten tüm gayretim.evde iki odada hiçbir iletişimimiz yok konuşmak yapısında yok ama artık çok sıkıldım sadece yatakta birlikteyiz okadar. bence benim durumum boşanmalık ama çocuklarım bunu kaldıramaz diye düşünüyorum çünkü akşama kadar sabırsızlıkla babalarını bekliyorlar...napsam,nasıl yapsam da kendimle mutlu olmayı öğrensem. konuştum çook konuştum tamam sen haklısın diyo 2. gun yine aynı yordu buda beni zaten önceki mevzulardan ikimizde çok yıpranmıştık tam düzeldik derken en büyük sorunla karşı karşıya kaldım iletişimsizlik...
siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz
siz olsaydınız nasıl bir yol izlerdiniz