Siz olsaydınız ne düşünürdünüz hanımlar ne söylerdiniz?

Evet odun olduğu için nazlamadı. Düz düşünüyor çünkü
Her ay düzenli aynı şey oluyor. Karnınız acıktığında, uykunuz geldiğinde nazlanmanız ne kadar saçmaysa regl olduğunuz için nazlanmanız o kadar saçma.
Biyolojik bir olay bu. Gençliğiniz devam edecek diye kanarken adam sizi niye nazlasın. Alon bir ağtı kesici bitti gitti.
Cem yılmaz'ın dediği gibi "kadın var Kilimanjaro'ya tırmanıyor, kadın var boeing uçuruyor. Bizimkiler de gri pijamayı geçiriyorlar ay benim hallerim var".
Biraz izan izan

Elti ve görümceye kinlenmeye hazır bekliyorsunuz

Bacağıma kettledan su döküp haşladığım günün ertesi kalkıp kahvaltı hazırlamıştım (iz kalmadı)

E sen demişsin dayanabilirim diye?

Misafir ağırlamak zorunda değilsin zaten o ayrı ama iç bir ilaç, yap bir sıcak su torbası otur sıcak sıcak, ne diye ağrı çekiyorsun ki.Hayır o cevaba adam ne yapsın

Ben kimseyi geri çevirmek istemeyen biriyim o yüzden acaba diye düşündüm. Eşim de hemen olabilir dedi.
Halbuki nayırrrrr nolamazzzz benim prensesimin etrafında dönüyor dünya herkes haddini bilecek kimse gelmeyecek demeliydi
Ve hatta siz regl olduğunuzda iyi günde kötü günde dedim ben bebişim deyip kendine suni sancı bağlatmalıydı . Derhal akrabalarıyla görüşmeyi yasaklayın özünde iyi olan kocanızı bozuyorlar

Benim de reglim ağrılı geçer, ağrıdan acillik olanlar da var hepsine eyvallah da ölmüyorsun yani iki günde geçiyor kadın jöh lerimiz pöh lerimiz dağlarda kar altında geçiriyorlar döngülerini cerrah kadınlarımız hayat kurtarıyor regliyken kadın pilotlarımız can taşıyor NASA uzaya yolluyor kimisi de bir bardak çay koymamaya bahane ediyor saf adamlar da inanıyor anlamıyorum bu bahane mekanizması naz mekanizması doğuştan mı sonradan mı ediniliyor

Eşine niye diyorsun görümcene zaten demişsin hastayım diye oda tamam demiş daha eşini niye alet edip kendine dert ediyorsun.

Erkekler bu kadar ince düşünmez aralarında ki tilkiler vardır ama nadir işte yani hem dayanırım demişsin adamda aynen dayanirsinda cokmu ağrıyor diye sormuş yine ne yapsın acısını sancısını bilmediği bir ağrı hakkında ne gibi bir fikri olabilir. Sizin bu reglken eşime nasıl yürüyorum gibi olmuş

İyide niye çekiyorsun ki ağrıyı at bir kuvvetli ağrı kesici bitti gitti ilaç etki edene kadar yarım saat uzan kalk işini yap bence kimse gelsin istemedin bazen olur öyle

Aranizi guzel tutmaya calisiyor, regl hissini de bilmiyor diye dusunurdum.. erkekler bu isi anlamiyor.

Dayanamazsın deseydi de sizi güçsüz buluyor diye dertlenirdiniz bence

ufak tefek seylerden kötü mana cikartmayin hayat yorar seni kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…