Çok yakın akraba değiliz ama severek evlendim.Eşim akrabamdan sonrasını okumadım bu devirde lütfen akraba evliliği yapmayın
Aynen bende doldum yalan değil.Siz de eltinize karşı boş değilsiniz :) Bunca şeyi nasıl aklınızda tuttunuz?
Bize aile bağları önemli gerçekten. Ama kimse kimseyi küçümseyemez o hakkı yok. Benim demek istediğim bu ama anlamıyor kv falan. Huzursuzluk olmasın diye ses etmiyorum. Hatta şu pandemi de yardımcı da oldum kendisine maddi olarak değil. Yapılması gereken bir kaç şey vardı o konularda.Dün "Eltilerin Savaşı"nı izledim, üstüne siz.
Gupse Özay kesin buraları okuyup yazıyor o senaryoları.
Neyse, siz bu eltiyi çok büyütmüşsünüz gözünüzde. Umursamıyorum diyorsunuz ama umursadığınız için bu kadar rahatsızsınız.
Ben olsam yokmuş gibi davranırım.
Yanlış anlamışsınız ilk evlendiğim zamanlardan bahsettim sonrasında zaten öyle bir beklentim olmadı. Hani ailenizi bırakmışsınız farklı bir şehre gelmişsiniz tanıdığınız pek kimse yok arkadaşınız yok o anlamda düşünüp bir adım atmadı demek istedim.Beklentiniz olmasın öncelikle.Akrabasınız diye aranızın iyi olması gerekmiyor.Saygınızı bozmayın.Laf sokmak vs toplarına girmeyin.Konuşsun,taklit etsin,kendi çapında dedikodu yapsın hiç takmayın.Ona ne yahu kaçıncı evliliğiniz olduğu? Terbiyesiz.
Siz de şu insanla hala iyi olmaya çalışmayın,yok evine çağırmıyor gezmeye gitmiyoruz diye üzülmeyin Allah aşkına.Kadının size yaptıklarına bakın.Size de şaşırdım
Ahahhaaaa :) İyiymiş.... Ama ben eşimle akraba oluyorum eltimle değil :)Sen akraba evliliği yapıp geçinemiyorsan bizi hiç sorma nasıl tavsiye verelim
Aynen doğru söylüyorsunuz.. Kv ve görümcemler onun yanında bana karşı dikkatli davranıyorlar farkındayım bunun.. Benim yanımda önemsemiyorlar gayet iyiler ona karşı olsunlar da zaten. O dengeyi sağlasınlar tersini yapsınlar istemem.. Çekiniyorlar ama o yanımızdayken.Kutsal bakire kuku sendromu yasiyor eltinizonunkisi daha degerli kendince..
Sizin 2. Evliliginiz ama ilk evliliginiz gibi deger gormussunuz, dugununuz vs. Olmus. Eltiniz Bunu kaldiramamis bence.
Biraz da kıyaslıyor bence.. O köyde yetişmiş ilkokul mezunu ki bence onunla ilgili değil bu durum. O zamanki şartlar daha ağırmış okutamadılar belkide.. Ben çalışıyorum ayaklarımın üzerinde durabiliyorum istanbulda doğdum büyüdüm. Bunlara bile laf ettiğini duydum yani..Ne bicim.elti bu ben ceker kenara konusurum derdi neymis kocani mi kiskaniyor seni mi belli degil kafa yorma cek kenara konus beni asagilayacak begenmeyecek laf degistirecek oldu baska ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?