Siz olsaydınız ?

Doğum yaptım. 9 ay önce. Dogumumda ne kayinvalide ne görüncem bir hayırlı olsun dahi demediler. Hatta kaynana keske erkek olsaydi dedi ben lohusayken. Eşim gidip neden bir hayırlı olsun demediniz diye sorunca da biz onunla konuşmuyoruz demişler. Şimdi de eşimi arayip görüntülü çocuğu göster çocuğu göster deyip duruyorlar. Benimle yine muhatap olan yok. Çocuğumu görmelerini istemiyorum resmen. Siz olsaydınız ne yapardınız. Ayrı illerdeyiz
görüşmediğiniz nsandan neden tebrik bekliyorsunuz torununu görmek istemeleride gayet normal arada siz varsınız diye mesafeli oluyorlardır ama bence cocuğu alet etmeyin kendi nefretlerinize

Cinsiyeti kiz olan torunlarini gorup ne yapacaklarmis? Erkek olsa neyse!

Doğumdan sonra bi tane iyi dilekte bile bulunmadıkları için,

“Keşke erkek olsaydı” dedikleri için,

Çocuğun annesi olarak beni hiçe saydıkları için,

GÖSTERMEZDİM. Bu kendi ailem olsaydı da böyle olurdu, eşimin ailesi olsaydı da.

Benzer bir durum kuzenimin basina gelmisti. 5 sene kv ve gorumcelerine cocugu gostermedi bayram falan kesinlikle gorusmedi. Esi kendi ailesine gitti geldi cocuksuz olarak. Yeni yeni konusmaya basladilar. Ama tabi bu kisiden kisiye degisir sizin esiniz bu durumu kabullenemeyebilir.

Bir de annesi babasiyla konusmayip kinini cocuga kusan bu insanciklara oyle sinir oluyorum ki. Ne demek erkek olsaymis ya ne demek torunun icin agizdan hayır lafı cikmamasi

Doğumdan sonra bi tane iyi dilekte bile bulunmadıkları için,

“Keşke erkek olsaydı” dedikleri için,

Çocuğun annesi olarak beni hiçe saydıkları için,

GÖSTERMEZDİM. Bu kendi ailem olsaydı da böyle olurdu, eşimin ailesi olsaydı da.
Aynı fikirdeyim. Sizinle. Bana saygi duymadilar. Anneligime bile saygi gostermediler.Eşime de söyledim . Abisi bugün bize geldi. Ona dedi. Söyle aramasinlar çocuğu dedi.

Başka şehirlerde misiniz?
Doğumda ziyaretine neden gelmediler?
Büyükler çok hevesli olur lohusanın yanında kalmaya.
Yeni bebek bakımına falan.
Seninkiler nasıl uzak durdu bu kadar?

Doğum yaptım. 9 ay önce. Dogumumda ne kayinvalide ne görüncem bir hayırlı olsun dahi demediler. Hatta kaynana keske erkek olsaydi dedi ben lohusayken. Eşim gidip neden bir hayırlı olsun demediniz diye sorunca da biz onunla konuşmuyoruz demişler. Şimdi de eşimi arayip görüntülü çocuğu göster çocuğu göster deyip duruyorlar. Benimle yine muhatap olan yok. Çocuğumu görmelerini istemiyorum resmen. Siz olsaydınız ne yapardınız. Ayrı illerdeyiz
Gıcık olurdum
Ana görebilirler karışamazsın. Ayrıca eşinize de negatif seyler söylemeyin bence

Başka şehirlerde misiniz?
Doğumda ziyaretine neden gelmediler?
Büyükler çok hevesli olur lohusanın yanında kalmaya.
Yeni bebek bakımına falan.
Seninkiler nasıl uzak durdu bu kadar?
Evet ayrı sehirlerdeyiz.
Annesi geldi . Poposunu devirip yattı. Ben yemek yapmayı bilmiyorum dedi. Cogu zaman ac kaldim Sezaryenli dikisli halimle yemek yapmak zorunda kaldım . Esim disardan lokantalardan yemek yetistirmeye calisti durdu. Doguramadin dedi. Sütun yok dedi. Keske erkek olaydi dedi. Dedi de dedi. Nefret ediyorum onlardan

Benzer bir durum kuzenimin basina gelmisti. 5 sene kv ve gorumcelerine cocugu gostermedi bayram falan kesinlikle gorusmedi. Esi kendi ailesine gitti geldi cocuksuz olarak. Yeni yeni konusmaya basladilar. Ama tabi bu kisiden kisiye degisir sizin esiniz bu durumu kabullenemeyebilir.

Bir de annesi babasiyla konusmayip kinini cocuga kusan bu insanciklara oyle sinir oluyorum ki. Ne demek erkek olsaymis ya ne demek torunun icin agizdan hayır lafı cikmamasi
Benim eşim anlıyor Beni.

Back
X