anladım bu da bakış açısı tabi ama daha az kırıcı olun nolur :)
Kırdıysam özür dilerim.
Çok sinir oluyorum bir erkeğin bu hallerine. :/
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım bu da bakış açısı tabi ama daha az kırıcı olun nolur :)
aynen bende bunu beklicem kırıcı olmaktan sıkıldım artık gaddar hissediyorum kendimi.hazıra dağ dayanmaz.hazır olanı satmasın.aslında erkek arkadaşının işsizliği onu tanıman için iyi bir fırsat.çalışkan mı hayata karşı azimli mi bu sayede öğreneceksin.çalışkan olan azimli olan bir insan;tabiri caizse pazarda limon satar.
ileride evli ve çocuklu olupta bu durumu yaşasaydın,daha mı iyi? bekle bir iş bulsun,düzenini oturtsun;ondan sonra evlenirsiniz
yani şöyle sorumsuzca ve hoş olmayan şeyler yapmış olsa da hala sözlüm hala bebişim düzeltmeye çalışıyorum işte ama insan bi şok oluyo okuyuncaKırdıysam özür dilerim.
Çok sinir oluyorum bir erkeğin bu hallerine. :/
Umarım herşey gönlünüzce olur.
işte o kısım büyük bir keşmekeşAilen biliyodur mutlaka sözlünü.Annen ne düşünüyo bu konuda ne tavsiye ediyor?Merak etttim.Anneler doğru söyler derler ya hep
önlisans mezunu mu yani 2 yıllık mı? KPSS şansı olmuyor u hani garanti iş olur o nedenle ısrarla soruyorum.Ne bileyim annen tanıyodur seviyodur belki diye düşündüm ama yakından tanımıyosa tabii mantığıyla düşünüyodur.Bu arada yanlış anlamadım ben di mi kendi çalıştığıyla mı ev araba almış.Öyleyse iyi maşallah..işte o kısım büyük bir keşmekeş
annem bilmiyor işsiz olduğunu çalışıyor biliyor ama bir fabrikada öyle memur falan da sanmıyor yani
söylesem hemen kestirip atar
zaten iş bulsa da fabrika da bulacak makina mezunu
kendi çalıştığıyla evet bu yıl girdi kpssye önlisanstan bi haber çıkmadı annem tanıyor seviyor aslında ama bazen olur diyor bazen iyi düşün diyor bir de burda anlattıklarımı ona anlatsam hayatta olmaz derdi :)önlisans mezunu mu yani 2 yıllık mı? KPSS şansı olmuyor u hani garanti iş olur o nedenle ısrarla soruyorum.Ne bileyim annen tanıyodur seviyodur belki diye düşündüm ama yakından tanımıyosa tabii mantığıyla düşünüyodur.Bu arada yanlış anlamadım ben di mi kendi çalıştığıyla mı ev araba almış.Öyleyse iyi maşallah..
Hayırlısı olsun canım.Çok çözülmeyecek problemler yok gibi..Seviyosun da anladığım kadarıyla.Tek problem iş problemi gibi o da çözülür inşallah hayırlı zamandakendi çalıştığıyla evet bu yıl girdi kpssye önlisanstan bi haber çıkmadı annem tanıyor seviyor aslında ama bazen olur diyor bazen iyi düşün diyor bir de burda anlattıklarımı ona anlatsam hayatta olmaz derdi :)
inşalllahh teşekkür ederim iyi dileklerin için :)Hayırlısı olsun canım.Çok çözülmeyecek problemler yok gibi..Seviyosun da anladığım kadarıyla.Tek problem iş problemi gibi o da çözülür inşallah hayırlı zamanda
Merhaba kızlar tam 2 yıllık bir ilişkim var ve sözlümle aramda 9 yaş fark var.
Sözlümü kısaca tanımlamam gerekirse şimdiye kadar hiç büyük tartışmalar yaşamadığım bana henüz hiç bağırmamış asla hakaret etmemiş ve genelde arkadaşlarım tarafından sevilen ve takdir edilen biri.Özellikle altına çizeceğim diğer özelliğiyse kadınlara karşı çok saygılı.
Ama beni tedirgin eden bir konu var sözlüm yaklaşık bir yıldır işsiz.Bir yandan işsizlik maaşı alıyor bir yandan da bankalara işsizlik sigortası yaptırdığı için kredileride bankalar tarafından ödeniyordu. Bu yüzden çalışmadı.Şimdi ise iş bulamıyor bir kaç yere başvurduk sonuç bekliyoruz.Bunun dışında aslında anlatsam roman olacak şeyler var ama kısaca özet geçeyim 10 bin lira tazminat alıp onu alkole benzine vs ye harcadı.(Ablasının yanına gitti çoğu kez) E tabi hazıra dağ dayanmaz. Sonra pişman olduğunu alkol almayacağını söyledi nakte sıkışıktı yardım ettim her ay maaşımı eline verdim biriktir kalanı dedim sonra kredi kartında üç bin tl borcum var napıcam diye geldi birikim yapmak bi yere,bu ve bunun benzeri bir dönem saçma saçma hareketler yaptı kısaca...
Geçen gün bu yüzden tartıştık ve acaba haklı mıyım yoksa çocuğun başının etini mi yiyorum bilmiyorum.
Ben her gün en az 3 saat yol gidip zor şartlar altında çalışıyorum yani bedenen değil ama beynen.
Ben bu şekilde çalışırken onun sürekli evde plastation oynaması arkadaşlarıyla kahvede takılması vs çok sinirimi bozuyor.
Sonuçta insan karşısındaki erkeği güçlü görmek istiyor hiç yoktan çabalarken görmek.Açıklaması şu bende kahroluyorum ama yok iş yok..
Şimdi bir yerden bir miktar para bekliyor o para gelirse hem düğün hem eşyaları onunla karşılayabilecek ama o para ya gelmezse.. O zaman napıcak çok merak ediyorum ben kendisine bir yıla yakın çalışmadın şimdi o para geldi geldi,gelmezse napıcaksın dedim,o zaman arabayı satarım dedi bende yok öle bir yıl yat sonra elinde ki hazırı sat,satamazsın dedim. Gerçekten napıcam o para gelmezse ikimizinde doğru dürüst bi birikimi yok yaptığı sorumsuzluk değil mi
çok uzun oldu ama emin olun yaşadıklarımı yarısını bile toparlayıp anlatamadım siz olsanız nasıl düşünürdünüz?? Yanlızca fikirlerinizi merak ediyorum.Birde iş yerindeyim ara ara cevaplıcam sizi gecikme olursa kusura bakmayın lütfen :)
canım çok haklısın 10 bin tazminat olsun diğerleri olsun hor kullandı evet iyi niyeti suistimal ettiIyide geçmiste biraz çalisip ev aldi diye simdiki yaptiklarni aklamiyor ki. Gelecegi göstermiyor ki. Geçmiste kim bilir annesinin yaninda kalip biraz para biriktirip, biraz annesinin yardimi ile, ve biraz kredi çekerek o evleri almis olabilir fakat her olayda "ben arabayi satacam" diyen bir insan ne kadar saglikli düsünür?
Diyelim ki adam yoruldu, tamam olabilir. Kendisine 3,4 ay tatil yapmasina hiç kimse karisamaz fakat hem 1 yil issiz kalmak, hem kiz arkadasindan para almak ve ayni zamanda kredi borcu yapmak gerçekten akil isi degil. O 10000 lira tazminata hiç girmeyecegim zaten. Adam sorumsuz oldu artik, bu hayata alismis ve tekrar degisecegini sanmiyorum.
Issiz bir sekilde gidip kiz arkadasina teklif ediyor, onun parasini alirken! Yani bir nevi konu sahibi kendi yüzügünü kendi ödemis. Burda birçok konu açiliyor mutsuz evliliklerden ve neredeyse hepsinde "keske nisan zamaninda, flört zamaninda ayrilsadim, aslinda hersey çok belliydi" yaziliyor.
Bence bu sahistan uzaklas konu sahibi. Sonuçta tek insanligi olan, sirin olan çoçuk degil o. Bak yine diyor, 6 ay çaliscam, ee, 6 aydan sonra ne olacak? Madem gelecek planlarini yapiyorsun, niye bunun maddiyatini düsünmüyorsun?
Bilemedim, ben olsam, benim 8 aylik maasimi yiyen, üstelik onbinlik tazminati öyle savuran ve sonrada benden 3bin liralik kredi borcu için yardim istiyen adami asla af edemizdim. "Bu kiz sabahin köründe kalkip çalisiyor para kazaniyor, bare verdigi parayi sadece gerekli seylere harcayim" diyemiyen biri benim için merhametsizdir. Onun benim hayallerimin tam anlamiyla çaldigini düsünürdüm.
Sana sanirim simdi hersey biraz laylaylom geliyor, çoçuk tatli sevimli, seni onu seviyorsun ve güzel zaman geçiriyorsunuz ama inan evlilik çok bambaska birsey. Sadece dügün ve ev esyasindan ibaret birseyde degil. Onlarin evliligin geçiçi tarafidir, ki adam bu geçiçi taraf için bile çaba sarf etmiyor. Ilerde pisman olursun fakat çok geç kalmis olacak.
ama bende şöyle düşünüyorum tabii ki çalışmalı ama iyi bir eş iyi bir baba iyi bir insan olması en önemlisi ki gerçekten iki yıldır alkol alması dışında tek bir olumsuz sözünü davranışını görmedim neler okuyoruz burda neler görüyoruz.Bir erkegin sorumluluk sahibi olmasi, ince nazik olmasindan daha onemlidir. Hatta bir erkek icin en onemli sey sorumluluk sahibi olmasidir. Bi senedir issiz takilip senden rahatca para aliyo, daha ne olsun.. Ben boyle bi figurle evlenmezdim dogrusu
Sorumluluk sahibi olmadiktan sonra kibar olsa ne olur ki? Evlisiniz calismiyo evde playstation oynuyo, sen sabah 7de evden cikip aksam 8de girip tum gun hirpalaniyosun, adam kapiyi oooo askim gulum dalim aslan karim isten mi gelmis getir bakalim maasi guldanem borcumu kapatayim diye aciyor, mutlu olur musun?ama bende şöyle düşünüyorum tabii ki çalışmalı ama iyi bir eş iyi bir baba iyi bir insan olması en önemlisi ki gerçekten iki yıldır alkol alması dışında tek bir olumsuz sözünü davranışını görmedim neler okuyoruz burda neler görüyoruz.
hahah çok komik olurdu öyle olsa :)Sorumluluk sahibi olmadiktan sonra kibar olsa ne olur ki? Evlisiniz calismiyo evde playstation oynuyo, sen sabah 7de evden cikip aksam 8de girip tum gun hirpalaniyosun, adam kapiyo oooo askim gulum dalim aslan karim isten mi gelmis getir bakalim maasi guldanem borcumu kapatayim diye aciyor, mutlu olur musun?
siz nasıl bi problem yaşadınız alkol yüzünden?Walla canim isi gucu gectim alkole taktim ben 4 yillik ewliyim esimle bosanmaya kadar geldim alkolu kesinlikle birakmaz nisanliyken bana da icmiyrm demisti is guc hallolur bi sekilde ma aalkol alan elini avcunu tutmayan bi adamdan bi .... olmuyo bence keske deme birak yol wersin gtsin canim ck genc aklli bi kadinsin daha bekar aklinla tutmayi birikimi biliyosun omrunu boyle bi adamla harcama degerlendr dediklerimizi