Siz olsaydnz zlr mydnz kzlar ?

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
ya kızlar ben çok aşırı takıntılı bir insanım bu huyumu nasıl yeneceğim konusunda da hiçbir fikrim yok herşeye ağlıyorum herşeyi kafama takıyorum daha önce doğumgünüme bir hafta kala erkek arkadaşım bana soğuk davrannyıo diye konu açmıştım bu cuma doğumgünüm ve erkek arkadaşım konyaya gitmek zorunda kaldı bu akşam büyük ihtimalle gidecekler bana cumaya kadar gelirim dedi gelirsem o gün kutlarız dedi biz aynı dersanedeyiz ama saatlerimiz farklı ben derslere giriyorum o çıkıyor o yüzden geçen gün dedi ki bana derslere girer pazar günü doğumgünüünü kutlarız dedi bugün de cumaya gelirsem kutlarız gelemezsem pazar kesin kutlarız dedi moralim çok bozuk gitmesini hiç istemiyıorum doğumgünüm olduğundan mı böyle yapıyorum bilmiyorum siz olsaydınız doğumgününüzün iki gün ertelenmesini kafanıza takar mıysınız yoksa bu durumda bu normal de ben takıntılı olduğum için mi büyütüyorum sizce uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Konyaya gitmek zorunda kaldı diye belirtmişsiniz... Demekki gitmesi gerekiyor.
Doğum gününüzü de unutmamış. Bence bu kadar dert etmeyin.
Gelince kutlarsınız. ne var bunda...

sonucda ınsanız bı kalp yurek tasıyoruz uzulmemızde normaldır..
ama sızınkı bence asırı dogum gunun kutlamak cokmu onemlı?..
gıtmesı gerekıyomuskı gıtmıs sevgılınız yolculuga cıkmıs ınsan derkı yola cıkdı kazasız belasız gıdıp gelsın dıye dua eder..dogum gunumu hergun sızın ıcın dogum gunu olmalı nefes alıyosunuz cunku..

bence bu dert değil.....gitmek zorunda ise gitmeli,gelince yine kutlayabilirsiniz tabii..zemuszemus

ama önceki konundan da yola çıkarak ....
acaba maddi durumumu yok şuan hediye almaya diye de aklıma gelmedi değil kaydirigubbakcemile4

bence bu dert değil.....gitmek zorunda ise gitmeli,gelince yine kutlayabilirsiniz tabii..zemuszemus

ama önceki konundan da yola çıkarak ....
acaba maddi durumumu yok şuan hediye almaya diye de aklıma gelmedi değil kaydirigubbakcemile4

ytok cnm maddi koda bir sorunu yok çünkü yazın çalıştı ve parasının olduğunu biliyorum ama ded iki bnm elimde değil dedi gitmek zorundayım dedi onlarınki bir aile meselesi de...

ya kızlar ben çok aşırı takıntılı bir insanım bu huyumu nasıl yeneceğim konusunda da hiçbir fikrim yok herşeye ağlıyorum herşeyi kafama takıyorum daha önce doğumgünüme bir hafta kala erkek arkadaşım bana soğuk davrannyıo diye konu açmıştım bu cuma doğumgünüm ve erkek arkadaşım konyaya gitmek zorunda kaldı bu akşam büyük ihtimalle gidecekler bana cumaya kadar gelirim dedi gelirsem o gün kutlarız dedi biz aynı dersanedeyiz ama saatlerimiz farklı ben derslere giriyorum o çıkıyor o yüzden geçen gün dedi ki bana derslere girer pazar günü doğumgünüünü kutlarız dedi bugün de cumaya gelirsem kutlarız gelemezsem pazar kesin kutlarız dedi moralim çok bozuk gitmesini hiç istemiyıorum doğumgünüm olduğundan mı böyle yapıyorum bilmiyorum siz olsaydınız doğumgününüzün iki gün ertelenmesini kafanıza takar mıysınız yoksa bu durumda bu normal de ben takıntılı olduğum için mi büyütüyorum sizce uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Nasıl yani..
Dursun usulu olmuş bu biraz:Pazar oldu oldu olmadı pazartesi kesin kutlarız en kötü ihtimalle seneye..akannehir
Bence bu tür özel günler içten gelen ve tamamen samimi duygulara bağlı olan spontan duygularla kutlanır;sipariş üzerine değil ki:kedi: .
.
lakin siz ve sevdiğiniz iyi ise sağlıklı ise ilişkiniz yolunda ve hiçbir sorun yok ise fazla da abartmamak gerek...
üzülmemek elde değil tabi;ben de isterim doğum günümü en sevdiğimle beraber geçireyim ama şu da var ya
Doğum günün bana geldiğin gündür ;)
ne yapalım hayırla birbirinize kavuşun inşallah da sonra yaparsınız bunun kritiğini..

Son düzenleme:
Dert etme, sorun yapma d.gününde yanında olmasa bile varlığını hissettirmesi yeterli olur sevdiğininyerimseniben

unutmamış ya...pazar günü kutlıcaz demiş..
bence bunda üzülecek bişey yok...kaydirigubbakcemile2

herşeyi kafana çok takarsan inan hayatta en çok üzülen sen olursun... sadece kendine zarar verirsin...
şimdi sen çok üzüldün diye erkek arkadaşın konyaya gitmeyecek mi ; ya da sen çok üzüldün diye ders saatlerini değiştirebilecek misiniz ? ya da derse girmesin benim doğum günümü kutlayalım gibi bencilce bir düşünce hoşuna gider mi ?

bazı şeyler bizim elimizde değildir ; şartlar istediğimiz gibi olmayabilir...

sana şunu da söylemeden geçemeyeceğim ; herşeyi dert edinen ; sürekli mutsuz ve ağlamaklı bir arkadaşım vardı... en zor zamanlarında yanında oldum... ama o benim en zor zamanımda yine kendi dertlerini görebildi sadece... artık sadece 1,5ayda bir kere sinema - konser - tiyatro gibi yerlere gittiğim arkadaşım... benim için başka anlamı yok ... ne onun derdini dinlerim ; ne de kendi derdimi anlatırım...

bu da sana diğer insanların bakış açısından örnek olsun... tercih senin ...

herşeyi kafana çok takarsan inan hayatta en çok üzülen sen olursun... sadece kendine zarar verirsin...
şimdi sen çok üzüldün diye erkek arkadaşın konyaya gitmeyecek mi ; ya da sen çok üzüldün diye ders saatlerini değiştirebilecek misiniz ? ya da derse girmesin benim doğum günümü kutlayalım gibi bencilce bir düşünce hoşuna gider mi ?

bazı şeyler bizim elimizde değildir ; şartlar istediğimiz gibi olmayabilir...

sana şunu da söylemeden geçemeyeceğim ; herşeyi dert edinen ; sürekli mutsuz ve ağlamaklı bir arkadaşım vardı... en zor zamanlarında yanında oldum... ama o benim en zor zamanımda yine kendi dertlerini görebildi sadece... artık sadece 1,5ayda bir kere sinema - konser - tiyatro gibi yerlere gittiğim arkadaşım... benim için başka anlamı yok ... ne onun derdini dinlerim ; ne de kendi derdimi anlatırım...

bu da sana diğer insanların bakış açısından örnek olsun... tercih senin ...

Küçük böcük supersin gercekten bu msjına bayıldım.
Arkadaşım sana gelincede ben dogum gunumu erkek arkadasımla 2 gun erken ya da 3 gun geç kutladıgımıda bilirim. Gelemeyecekti d. gunumde,2 gun erken görüşmemiz gerekmişti görüşmüştük. 2 gun erken kutladım diye de taşlarım dökülmemişti. Farketmez yani onun kalbini böyle şeyler kırıp da huzursuzluk yaratma bence.Bi problem göremiyorum ben.Sorun etme. ne zaman musait olursanız o zaman kutlarsınız
Bu arada iyi yıllar guselim. a.s.

kızlae çok sağolun hepiniz mesajımda da yazdığım gibi ben çok takıntılıyım nefrettt ediyorm bu huyumdan ama ne yapayım işte sizlere danışmak istedim siz olsaydınız nasıl karşılardınız ben mi büyütüyorum diye .... bu arada pinkycim çok teşekkür ederim

bende cok takıntılıyım. olur olmaz herşeye ağlıyorum bunada üzülürdüm heralde.. hatta burnundan getirirdim o konyayı benimki alıştıda sen yapma ters teper filan:))

bende cok takıntılıyım. olur olmaz herşeye ağlıyorum bunada üzülürdüm heralde.. hatta burnundan getirirdim o konyayı benimki alıştıda sen yapma ters teper filan:))

ya cnm o özel günlere çok dikkat eder gitmek zorunda olmasagitmweyeceğini bildiğim için bişey demedim onu da zor durumda bırakmak istemiyorum gerçi daha kesin değil ama onuların ailevi bir mesele olduğundan seçme şansım yok dedi cnm yaa

4 senedir 1 kere doğumgünüm kutlanmadı sevgilim tarafından. 2 gün geç, erken farkeder mi? unutmamış ki, sadece zorunda kaldığı için gidiyor.

canım önemli olan bugün yarın kutlarız meselesi değil ki önemli olan sana duyduğu sevgi...
eğer sevmese zaten ogün bugün kutlarız diye düşünmez ki...Bi şekilde seninle birlikte senin için özel bir günü kutlamak istiyor...bence hiç büyütülecek bir sorun değilopuyorumnanaktan

Hem takıntılı hemde ben merkezcisiniz. Kusura bakmayın ama adamın Konya'da işi var ve gitmesi gerekiyorsa sırf sizin doğum gününüz diye ertelemesi biraz bencillik olmaz mı?
Daha nice doğum günleri geçirirsiniz inşallah. Bırakın birazda hayatın gerçekleriyle uğraşın.

Back
X