Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dert değil ki bu ... kutlanmasa nolur..
Telefonda kutlasa nolur.. yada iki gün gecikmeli kutlasanız ne çıkar..
Takma bunu.. ben hayatımda hiç karşı cinsle doğum günü kutlamadım desem ??
Ben napıyım pekii... hep kırolar çıktı karşıma..sırnaşık şey
Ha yalan olmasın eski eşle kutlamışlığımız vardır..
Ama ben onu saymıyorum.. sonu hep kavgayla biterdi....
Güya doğum günü.. adamı doğduğuna pişman ediyodu..:mymeka:
Her neyse dedim ya ben hiç kutlamadım biriyle başbaşa..
Biz napak çatlayakmılaelaelaelaelae
Bu arada kusura bakmayın... indirim kampanyalar bölümüne bir konu açtım daha bir uğrayan olmadı sositososito.. En dertsiz konu bu diye burdan duyurmak işime geldi.yerimseniben kızlar orayada bi el atsanız... çokk çok özür konu sahibine
hiçüzülmem.. ben sevmem öyle doğum günü partileri kutlamaları falan.. bana yapay gelir.. hediye pasta falan sırf o gün içinmi alınır yani??? hiç yapmasın daha iyi.. ben sevmediğim içinde yasakladım böyle şeyleri.. doğum günümde gelipte hediye veremez nişanlım.. sadece o günün mutluluğnu kelimeler ile ifade ederiz.. birlikte vakit geçiririz müsait isek.. değilsek başka zaman.. ama her zaman ki gibi olur herşey.. ben rahatsız oluyorum öbür türlü.. hoşlanmıyorım.. gerçi benmki bikaç gün yada bi hafta falan geçer bakarım bi paket elinde.. yine dayanamaz eeh o zaman kabulüm zaten.. sevgililer gününü ise 5 senedir birlikteyiz bir defa lafını etmemişim.. çünkü biz her gün sevgiliyiz.. hiç hoşlanmam böyle yapay günlerden
takma kafana sende böyle şeyleri..
bende üzülmezdim kafaya takılcak bişey değil bence de.unutsa üzülür insan ama unutmamış işi olduğu için pazar günü demiş sen üzülüp kırılma diye.bence boşuna üzüyosun kendini