Siz olsaydnz zlr mydnz kzlar ?

Canın bugünlerde sıkılcak bişey aradı galiba.Dert ettiğin şeye bak yaaakaydirigubbakcemile3 Bence derslerine bak sen.Erkek arkadaş gelip geçiyor.Hayat zor.biran önce toparlanmanı tavsiye ederim.

Dert değil ki bu ... kutlanmasa nolur..
Telefonda kutlasa nolur.. yada iki gün gecikmeli kutlasanız ne çıkar..
Takma bunu.. ben hayatımda hiç karşı cinsle doğum günü kutlamadım desem ??
Ben napıyım pekii... hep kırolar çıktı karşıma..sırnaşık şey
Ha yalan olmasın eski eşle kutlamışlığımız vardır..
Ama ben onu saymıyorum.. sonu hep kavgayla biterdi....
Güya doğum günü.. adamı doğduğuna pişman ediyodu..:mymeka:
Her neyse dedim ya ben hiç kutlamadım biriyle başbaşa..
Biz napak çatlayakmılaelaelaelaelae

Bu arada kusura bakmayın... indirim kampanyalar bölümüne bir konu açtım daha bir uğrayan olmadı sositososito.. En dertsiz konu bu diye burdan duyurmak işime geldi.yerimseniben kızlar orayada bi el atsanız... çokk çok özür konu sahibine

kaç yaşındasın bilmiyorum ama
umarım hayatının sonuna kadar hep bu tarz şeylere üzülürsün, :1closedeyes:

Valla bugüne kadar doğum günümün kutlandığı da oldu, kutlamadığı da oldu. Ne kutlandığında başım göğe erdi ne de kutlanmadığında eksildim.

Sanırım başka derdiniz yok kafaya takacak sizde buna takıldınız.:1shok:

Üzülmezdim...
Sonuçta unutmamış bişey yapmamış..Ne varki 2 gün sonra kutlarsınız olur biter...
Dert arama kendine canım...

hiçüzülmem.. ben sevmem öyle doğum günü partileri kutlamaları falan.. bana yapay gelir.. hediye pasta falan sırf o gün içinmi alınır yani??? hiç yapmasın daha iyi.. ben sevmediğim içinde yasakladım böyle şeyleri.. doğum günümde gelipte hediye veremez nişanlım.. sadece o günün mutluluğnu kelimeler ile ifade ederiz.. birlikte vakit geçiririz müsait isek.. değilsek başka zaman.. ama her zaman ki gibi olur herşey.. ben rahatsız oluyorum öbür türlü.. hoşlanmıyorım.. gerçi benmki bikaç gün yada bi hafta falan geçer bakarım bi paket elinde.. yine dayanamaz (: eeh o zaman kabulüm zaten.. sevgililer gününü ise 5 senedir birlikteyiz bir defa lafını etmemişim.. çünkü biz her gün sevgiliyiz.. hiç hoşlanmam böyle yapay günlerden
takma kafana sende böyle şeyleri..

bende üzülmezdim kafaya takılcak bişey değil bence de.unutsa üzülür insan ama unutmamış işi olduğu için pazar günü demiş sen üzülüp kırılma diye.bence boşuna üzüyosun kendini

Back
X