Siz olsaydnz zlr mydnz kzlar ?

erkek arkadaşının sana değer vermediğini ve sevmediğini farkettiysen endişelenmekte haklısın.

ama bu kuruntuların sonucunda gidişat da öyle olur güzelim bir an önce düzelmeye bak.erkekler kuruntulu bayanları çekemiyor maalesef

tatlım bence problem yapma.doğumgünü kutlamak çok onemli değil bence sonuçta bi şekilde bi gün kutlarsınız.eğer şüphelendiğin başka şeyler varsa bilemicem tabi.ama eğer kafanda soru işaretleri varsa zaten sevgilinin hal ve hareketlerinden anlarsın yahu.şimdi trip atıp kafanda kurup onunda canını sıkma bence.oluruna bırak derim.alt tarafı ertelencek bi doğumgunu ve bunun için tartışmaya değmez.yerimseniben

böyle kıldan tüyden meselelerle hayatın ızın tadını kaçırmayın,takacak hiç birşey göremedim ben,
mesela benim kızımın doğum günü geçen haftaydı,kendi aramızda kutladık,yarında arkadaşlarıyla okulda kutlayacak (yaz okulu)böyle denk geldi...
en kötü ihtimalle kutlanmasa ne olur ki,yeterki gönüller bir olsun...

ay ne var yani 2 gün sonra kutlasan..inan aynı durum benm de başımda benm doğumgünüm çarş ama onunla cuma günü görüşebileceğiz (şartlar) ve biz bu konunun üzerinde bile durmadık..cuma günü birlikte olucaz ya bu yeter ;)
daha küçüksün canım inan zamanla böyle şeyleri kafana taktığn için gülüp geçeceksinkaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben çok aşırı takıntılı bir insanım bu huyumu nasıl yeneceğim konusunda da hiçbir fikrim yok herşeye ağlıyorum herşeyi kafama takıyorum daha önce doğumgünüme bir hafta kala erkek arkadaşım bana soğuk davrannyıo diye konu açmıştım bu cuma doğumgünüm ve erkek arkadaşım konyaya gitmek zorunda kaldı bu akşam büyük ihtimalle gidecekler bana cumaya kadar gelirim dedi gelirsem o gün kutlarız dedi biz aynı dersanedeyiz ama saatlerimiz farklı ben derslere giriyorum o çıkıyor o yüzden geçen gün dedi ki bana derslere girer pazar günü doğumgünüünü kutlarız dedi bugün de cumaya gelirsem kutlarız gelemezsem pazar kesin kutlarız dedi moralim çok bozuk gitmesini hiç istemiyıorum doğumgünüm olduğundan mı böyle yapıyorum bilmiyorum siz olsaydınız doğumgününüzün iki gün ertelenmesini kafanıza takar mıysınız yoksa bu durumda bu normal de ben takıntılı olduğum için mi büyütüyorum sizce uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

ilerde evlendiğin zaman kafana taktığın bu ufak tefek şeyler aklına geldiğinde boşu boşuna nekadar kendini üzdüğünü anlicaksın işi varmış unutmamışta eeeee üzülme inan hayat sandığından daha zor :olmaz:

Hem takıntılı hemde ben merkezcisiniz. Kusura bakmayın ama adamın Konya'da işi var ve gitmesi gerekiyorsa sırf sizin doğum gününüz diye ertelemesi biraz bencillik olmaz mı?
Daha nice doğum günleri geçirirsiniz inşallah. Bırakın birazda hayatın gerçekleriyle uğraşın.

cnm ben zaten ona bunu hiçbir şekilde belli etmedim ki ben ister miyim işinden aile meselesinden bnm yüzümden olsun ben o kadar bencil bir insan değilim sadece söylediğim içimde hep bir sıkıntı var acaba kafama taktğım bu mu diye sordum ve sizinle paylaşmak istedim o kadar

erkek arkadaşının sana değer vermediğini ve sevmediğini farkettiysen endişelenmekte haklısın.

ama bu kuruntuların sonucunda gidişat da öyle olur güzelim bir an önce düzelmeye bak.erkekler kuruntulu bayanları çekemiyor maalesef

cnm ben de zaten neden üzülüyorum bana bir iki haftadır soğuk favranıyodu üstüne bu da olunca... aklıma takıldı yani fikirlerinizi almak istedim cnm

canım sen dert görmemişsin... dershane falan diyorsun 15 mi 16 mı yaş?

aman canım üzldqn seye bak !! sonucta unutmams !! gelnce beraber bas basa kutlarsnz isteŞeniz bunu bu kadar büyütme bence:teselli: herseyi oluruna bırak we takmahepimz daha coookkk genczzz:sm_cool:
:nazar:

aman canım üzldqn seye bak !! sonucta unutmams !! gelnce beraber bas basa kutlarsnz isteŞeniz bunu bu kadar büyütme bence:teselli: herseyi oluruna bırak we takmahepimz daha coookkk genczzz:sm_cool:

ne bileyik cnm yaa doğru söylüyosun işte insan haftada hergün görüştüüğü erkek arkadaşının gidiş tarihi tam doğumgününe denk gelince moralli bozuluyo ama erkek arkadaşım moralimimn bozulmaması için elinden geleni yapıo o yüzden iyiyim bugün gidecek kkısmetse bu pazar kutlayacağız

ben olsaydım hayatta kafama takmazdım ya kaydirigubbakcemile3 kendi bilir o gelsede gelmesede ben kutlardım doğum gunumu..onun hayatına göre mi planlıycaksın hayatını CADIARZU

ama unutmamıs kutlarız demiş ya temelli unutsa bardaga dolu tarafından bakmak lazım evet üzülürdüm yanımda olmasa ama illaki gitmesi gerekiyorsa yapıcak bişey sonucta hersene bir yasıma giriyorum 2 gun gec kutlasamda bişey olmaz unutmadıktan sonra hele hiç sorun yok bencekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

benim için gerçekten hatırlaması önemlidir..kutlamak tabiki isterim,yani o günü beraber geçirmek..ama gitmek zorundaysa sorun yapmam.en büyük derdin bu olsun inşallaha.s.

ne bileyik cnm yaa doğru söylüyosun işte insan haftada hergün görüştüüğü erkek arkadaşının gidiş tarihi tam doğumgününe denk gelince moralli bozuluyo ama erkek arkadaşım moralimimn bozulmaması için elinden geleni yapıo o yüzden iyiyim bugün gidecek kkısmetse bu pazar kutlayacağız

bak istee hersey düzelmiiiisssss sewindiimmm cnm bnm
mutlulukLaaaaaaRRR (:

Back
X