• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz söyleyin!!

20 yasinda kizlar ev gecindiriyor adam 30 yasina gelmis bir baltaya sap olamamis. Ne zaman diger kardeslerine yardim edecek acaba?:KK45:
geç olgunlaşıyor demek en küçükleriysr hiç büyümez.
Düğündü şuydu buydu aile arasında lafı olmamalı bunların.
Eşiniz kazandığı para ile ailesine yardımda bulunabilir.
Çeyiz hazırlanıyor sonuçta

Oh evlenmeye gelince yok demezler ama iş bul çalış ev geçindir diyince bir şey yapmazlar bu gidişle bu adam ömür boyu yük olur size söyleyim keşke vermeseydiniz.Bakın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan biri olsaydı yetiştiremeseydi amenna bir seferlik yardım edin derdim ama yok adamda iş yok yapışacak size ileride.

Kaynin girsin bi ise calissin para biriktirsin hadi esyaya yardim etmek neyse de evlendiginde de gecinemiyorlar abileri yardim edin mi dicekler?? Niye her ailede calismayan ise yaramaz bir kayin var hep merak ederim :)
kendinehas kendinehas gibi caliskan tercihen ogretmen veya memur bir kiz buldularsa o idare eder evi. Hele bir yapsinlar da dugunu.

Kardeş onlar,o size siz ona.
Zaten karışacak biride değilmişsiniz onlarda bunu biliyor ondan böyle davranmışlar.
Sizde takılmayın yani normal şeyler bunlar
Neresi normal ya? Evlenene yardım edersin, ama bu emrivaki ile olmaz, eksik birseyinizi de ben alayım dersin o da söyler alırsın.

Arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum ama yorumlarınıza göre bir şeyler söylemem lazım; evet bu işte çok mantıksız şeyler var,ama ben ve eltim dışındakiler pek öyle düşünmüyor sanırım. Şimdi bu kaynım bir haftadır ise başladıı ama işi bırakacağı konusunda herkes hemfikir. Ve evet kız memur:) ha bizimkide iş beğenmeyen bir unv. mezunu ama sonuçta evlilik büyük sorumluluk,keşke sadece düğün masrafı olsa mesele. Eşime gelince kardeşlerini sever,birbirlerine baglilar. Ha yardım edebileceği kadar etsin,bende desteklerim ama beni hiçe sayip,ne bileyim bir haber vermeden bunu yapması açıkçası zoruma gitti. Şimdi tepki verirsem birde paragöz olmakla suçlamak istemiyorum. Oysaki eşim sıkışık diye yeri geliyor en temel ihtiyaçlarımda bile tasarruflu olmak için uğraşırım. Birde eşim eli açık biri,elindekini harcamadan durmaz,ne bileyim daha bu işin devamida var ve eşim beni anlamayacak,ben kendi kendime sinir olacağım

Arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum ama yorumlarınıza göre bir şeyler söylemem lazım; evet bu işte çok mantıksız şeyler var,ama ben ve eltim dışındakiler pek öyle düşünmüyor sanırım. Şimdi bu kaynım bir haftadır ise başladıı ama işi bırakacağı konusunda herkes hemfikir. Ve evet kız memur:) ha bizimkide iş beğenmeyen bir unv. mezunu ama sonuçta evlilik büyük sorumluluk,keşke sadece düğün masrafı olsa mesele. Eşime gelince kardeşlerini sever,birbirlerine baglilar. Ha yardım edebileceği kadar etsin,bende desteklerim ama beni hiçe sayip,ne bileyim bir haber vermeden bunu yapması açıkçası zoruma gitti. Şimdi tepki verirsem birde paragöz olmakla suçlamak istemiyorum. Oysaki eşim sıkışık diye yeri geliyor en temel ihtiyaçlarımda bile tasarruflu olmak için uğraşırım. Birde eşim eli açık biri,elindekini harcamadan durmaz,ne bileyim daha bu işin devamida var ve eşim beni anlamayacak,ben kendi kendime sinir olacağım
İyi bari memurmuş gelin adayı. Çalışmasa hepten yanmıştın :) isteyeceği para azalır en azından.

Back
X