- 4 Şubat 2017
- 2.097
- 1.538
- 133
Ahhh ahh hiç anlamıyor bu erkekler neden aileci oluyorlar nikahtan sonra. Allah yardımcınız olsun.Baştan sona falso,ama eşimi tanıyorsam verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh ahh hiç anlamıyor bu erkekler neden aileci oluyorlar nikahtan sonra. Allah yardımcınız olsun.Baştan sona falso,ama eşimi tanıyorsam verir
aile yapıları böyle demekki.Neresi normal ya? Evlenene yardım edersin, ama bu emrivaki ile olmaz, eksik birseyinizi de ben alayım dersin o da söyler alırsın.
Biz evlenirken her şeyimizi kendimiz yaptık,düğünün ertesi günü takılanları çıkarıp eşime verdim ve düğün masraflarını ödedik. O zaman destek olan olmadı ama şimdi kaynim için zor durumda olmamıza rağmen destek bekleniyoraile yapıları böyle demekki.
Bu çiftte evlenirken onlarda eşinin ihtiyaçlarını bu şekilde paylaşmış demekki.
Ayrıca bayan içinde sorun teşgil etmiyormuş,almayın demezdim demiş.
Aile içi normal şeyler bunlar.
Benimde bekar kardeşim var beğendiğim birşey gördümmü alır koyarım çeyizine.
Erkek çeyizininde pek teferruatı yok malum beyaz eşya mobilya varsa imkan takı.
Paylaşmış bunuda kardeşler ağız tadıyla olsun düğünleri diye.
Nesi tuhaf bunun?
Nasil dayanabiliyorsun ya? Sen de hic bir seyden kisma gonlunce alisveris yap madem dugun yapacak parasi var evi de gecindirsin bir zahmet.Son gelişmeler ışığında kızlar elini veren kolunu kaptırır misali gidiyoruz, ufak ufak bize kitlenen harcamalarla ,ilerisinde ne olacak diye merakla bekliyorum. Ha bu arada ailesiyle alakası olmayan adam yavaştan annecilik modlarina girdi. Ince ince işleniyor koca kişisi. Yurdum erkeğinin kaçınılmaz sonu ve tabiki alakasız gibi görünen nedenlerdende olsa aramız limoni.
Yeni işe girdi,biliyor tabi kız,hatta arada harçlık bile veriyormuş
Şu iki mesaj varya böyle alnıma alnıma vuruldu yani. Millet keyfinden nişanlı kalıyor. Siz daha " elimde olsa da daha çok yardımcı olsam" diye uhyevi uhyevi konuştukça amiyane olacak ama YOLARLAR tabii.Son gelişmeler ışığında kızlar elini veren kolunu kaptırır misali gidiyoruz, ufak ufak bize kitlenen harcamalarla ,ilerisinde ne olacak diye merakla bekliyorum. Ha bu arada ailesiyle alakası olmayan adam yavaştan annecilik modlarina girdi. Ince ince işleniyor koca kişisi. Yurdum erkeğinin kaçınılmaz sonu ve tabiki alakasız gibi görünen nedenlerdende olsa aramız limoni.
Dayanamayıp ne yapayım,zoruma gidiyor ama bu saatten sonra kendimi üzmek istemiyorum artık. Eşimde ne yaparsa yapsın modundayim artık,tabi eskisi gibi onu düşünmek yok elbetNasil dayanabiliyorsun ya? Sen de hic bir seyden kisma gonlunce alisveris yap madem dugun yapacak parasi var evi de gecindirsin bir zahmet.
Evlenmeyi marifet sayiyorlar,anlamak istemedikleri şey bunun başkasından aldığın yardımla devam edemeyecek bir durum olduğu..saçma sapan bir durumdayız anlayacağınızOf sorumluluk sahibi biri neden evlendirilir 1 parası yokken neden evlenmek ister 2. Geçimlerini de aileler sağlar o zaman. Siz haklısınız.
Herşeyi bekliyorum inanınYakında takılar da kitlenir diye düşünüyorum.
Soran olsaydı cevabı verirdim ama işin yolunu bulmuşlar,oğullarına işleyip duruyorlar sanırım. Bende yüz göz olmak istemiyorum,para asla değer verdiğim bir şey değildi ama insanı böyle enayi yerine koymaya çalışınca,benim içinde bazı şeyler değişti onlara karşı.Şu iki mesaj varya böyle alnıma alnıma vuruldu yani. Millet keyfinden nişanlı kalıyor. Siz daha " elimde olsa da daha çok yardımcı olsam" diye uhyevi uhyevi konuştukça amiyane olacak ama YOLARLAR tabii.
Çekin resti ya, ondan bundan kıs ama 30 yaşında ailenin bıçkın ergeni evlensin diye konsey kurulsun yoktan var edilsin! Evlenmesin, imkanı yoksa evlenmesin, ben artık hiçbirşeyimden kısamam deyin geçin, sinir oldum!
senin bekar kardeşin var mı?Çalışmaya başladı,biz almıyoruz en azından tamamını ödemiyor olacağız ama destek vermemiz isteniyor,eşimde bensiz karar vermiş
hadi eşin sana sormadan atlamış, hata yapmış.Onubyapmak istemiyorum,verebileceğiniz kadar ya da ne bileyim bir şeyini biz karsilariz belki diye düşünmüştüm ama eşim kökten halletti gereksiz herif![]()
ilk aklima bu geldi de hadi bunu da yazmayayim dedimHerseyini baskalari yapiyor gerdege kim girecek acaba gelinle bakkal amca mi?