Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke durumumuz çok iyi olsaydı,bütün masraflarını karşılar,tek kelime etmezdim,ama bana sormamasi benim için daha büyük sorunVeremez bana sormadan kusura bakmasın. Ben olsam yerinde ciddi sıkıntı yaratırdım.
hahahah
Zahmet oluyor ki,zor durumda olduğumuzu bildikleri halde bizden istiyorlar,eşimde hemen atlıyor tabi,suçun büyüğü ondahahahahaah çocuğunuz olmadan çocuk mu evlendiriyorsunuzben bile bu yaşta çok şükür elime ekmek almaya başladım 30 yaşında adam bi zahmet kendine elbette bir hayat kurabilir
![]()
ya inanın vermesine değilim,ama benden böyle gizli iş yapmış olması,beni hiçe sayması kırdıBence vermesine izin vermeyin 30 yaşında adam çalışşsın kendi. Yarın evlenincede ekmek parası ister.
Araba kredisi ve işsiz kaldığımız bir dönem oldu onların borcu,evde kira. Valla bebeğim için aylık birbpara koymaya çalışıyordum,şimdi miktarını arttırıp koyacağımne kredisi ödüyorsunuz ,eviniz kira mı eşinizin evdeki sorumlulukları nolacak ,o para verince siz mi onun yerine eve bakacaksınız ,
neden veriyormuş ,o veriyorsa sizde o kadar parayı kendiniz için bir kenara ayırın ,
Hiçbiri degilizde işte aile diye düşünüp yardımcı olalım diyoruz ama durum suistimal ediliyor böyleBenim de kv kp gorumcemi bize kakalamaya calisiyorlar sana mi guvenp dogurmus nefret ediyorum boyle suluklerden neden verdiriyorsun ki anlamadim Sabanci misin sen hayir kurumu musun?Calisip yapsaymis gergedan kadar olmus
Sizin durumda sinir bozucu bayağı,bence bir çözümü yok. Yani varda yok,eşlerimiz akıllanırsa belkivalla tam da bu sabah kayınvalidem yeğenine iphone 7 plus hediye etmek istiyormuş parasını da eşimden istedi biz de biraz tartıştık yani olaya çözüm bulursan benimle de paylaş çünkü sonu gelmiyo bu para akışının
ha bide hediye alınacak yeğen de eşi de uzman doktor baya bi zenginler yani![]()
Aynen,zaten gereken her şeyde versin ,ben derim hatta bazen destek çık diye. Ama işte sonuç böyle üzücü oluyor. Herkes sınırını bilse keskebence eşlerimiz biraz saf, hayır diyemedikleri için bunlar oluyo malesef aileleri de uyanık olunca bizim adamları damızlık gibi kullanıyolar. Bu durum böyle gelmiş böyle gider bence.
tabiki de ihtiyacı olduğunda ailesine destek olmalı bunda hemfikiriz ama böyle komik lüks taleplerle saçma sapan meblalarda paralar istenince insan gerçekten hayret ediyor..Aynen,zaten gereken her şeyde versin ,ben derim hatta bazen destek çık diye. Ama işte sonuç böyle üzücü oluyor. Herkes sınırını bilse keske
araba kimin üzerine ?Araba kredisi ve işsiz kaldığımız bir dönem oldu onların borcu,evde kira. Valla bebeğim için aylık birbpara koymaya çalışıyordum,şimdi miktarını arttırıp koyacağım
Sorunumuz o zaten,benden habersiz yapmak istemesi,yok ben anlam veremiyorum bu erkeklereEşin kardeşine babasına yardım etmeli ama evinin rızkından kesmeden ve eşine danışarak
Şimdi onlara da ufak bir hediye olmaz amavalla tam da bu sabah kayınvalidem yeğenine iphone 7 plus hediye etmek istiyormuş parasını da eşimden istedi biz de biraz tartıştık yani olaya çözüm bulursan benimle de paylaş çünkü sonu gelmiyo bu para akışının
ha bide hediye alınacak yeğen de eşi de uzman doktor baya bi zenginler yani![]()
Kusura bakma cok sinirlendim beni de ayni duruma soktuklari icin esini borca sok kimseye bir sey yapacak hali kalmasin abisi gibi aklini kullansinHiçbiri degilizde işte aile diye düşünüp yardımcı olalım diyoruz ama durum suistimal ediliyor böyle