• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz söyleyin!!

Boskume

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2017
534
351
33
Evet sevgili kk; yanlış mı düşünüyorum siz söyleyin bana. Mesele şu: 30'unu geçen,bekar bir kaynim var. Yaşı niye söyledim çünkü bu yaşına kadar çalışmaya yanaşmamış,abilerden,babadan aldığı harçlıklarla gezen biri. Kv artık evlendirmek istiyor,görüştüğü biride var. Geçen buna beyaz eşya alındı,kp arada bize laf dokundurarak nasıl odeyecegini falan anlatıyor,gerçi son zamanlarda hep laf dokundurmaya başladılar ya,en sevmediğim şey. Diyeceksen bir şey açık açık söyle işte..
Bize gelince maddi olarak zor zamanlar geçirdik ve daha yeni düzenliyoruz,ama ödemeniz gereken 3 yıllık bir kredimiz var,eşimin maaşının yarısı krediye gidiyor. Olaya geliyorum,bugün bütün ailenin olduğu ortamda,eşim diyorki 2 ay sonra beyaz eşyaların parası için aylık babama para vereceğim,abimde bizim verdigimizin yarısını versin dedi,diğer kardeşine soruyor;o ev alacağım için veremem dedi. Tabi bana soran eden yok. Hoş sorsada ben verme demem bunu biliyor. Ama beni neden yok saydı,önceden böyle düşünüyorum dese amenna. Eve gelince neden bundan haberim yok dedim sadece,tartıştık gibi oldu. Bana hak etmediğim bir kaç şey dedi. Şimdi size soruyorum ben haksız mıyım? Bu eşini yok sayma değil mi? Yorumlarınızı bekliyorum( vermesine değil,benden habersiz kendi kendine sıkıntılı olduğumuz zamanda böyle karar almasına kızgınım)

Ben vermesine karışirdim ne alaka ya...
Inanın vermesinde değilim. Çok şükür eşim çalışıyor,kardeşine destek olsun elbet. Ama hem sıkışık bir zamandayız,hemde benden habersiz böyle karar alması canımı sıktı. Bunun daha düğünü var,var da var yani

Dugun yapacakmis alin tabi esya falan masraflarina yardim da edin ama once kendi nufusunuza gecirin. Ne guzel kocaman bebisiniz olmus. Wc egitimi var mi kayninin?[/QUOTE :) Sormayin, durum mantıksız aslında,daha kendi sorumluluğunu alamayan biri ama evlenmesi şart,kv üzülür sonra:KK53:

Inanın vermesinde değilim. Çok şükür eşim çalışıyor,kardeşine destek olsun elbet. Ama hem sıkışık bir zamandayız,hemde benden habersiz böyle karar alması canımı sıktı. Bunun daha düğünü var,var da var yani
Elini veren kolunu kaptirir diyecegim esiniz daha cok yardim eder.
Tabi kardeşi yrdm etsin ama atiyorum dugun hediyesi ben su esyayi odeyecegim falan olur.

Kardeş onlar,o size siz ona.
Zaten karışacak biride değilmişsiniz onlarda bunu biliyor ondan böyle davranmışlar.
Sizde takılmayın yani normal şeyler bunlar

Tasima suyla degirmen donmez. Burada cok okuyoruz cocuk oldu gecinemiyoruz diyenleri. Bastan yardim etmeyin kendileri ne yaparlarsa yapsinlar. Maddi olarak gecinemeyen insanlarin evlenmesi cok abes gelir bana.
Bencede öyle,ama o kısımları beni ilgilendirmez der geçerim hep. Kaç yaşına gelmiş insan ama işte sonunda kabak bizim başımıza patlıyor

Kardeş onlar,o size siz ona.
Zaten karışacak biride değilmişsiniz onlarda bunu biliyor ondan böyle davranmışlar.
Sizde takılmayın yani normal şeyler bunlar
20 yasinda kizlar ev gecindiriyor adam 30 yasina gelmis bir baltaya sap olamamis. Ne zaman diger kardeslerine yardim edecek acaba?:KK45:

Ben borç ödeyeceğim. Üstümden başımdan kısacağım. Gezmek istediğimde para harcanmasın diye evde oturacağım ama kaynım bir iş tutup evini kurmayacak üstüne bir de ona parasını ben vereceğim. Eşim de bana sormadan karar alacak öyle mi!
Akşama kavga var!

Kaynin girsin bi ise calissin para biriktirsin hadi esyaya yardim etmek neyse de evlendiginde de gecinemiyorlar abileri yardim edin mi dicekler?? Niye her ailede calismayan ise yaramaz bir kayin var hep merak ederim :)

Şu an müsait değilim,ama hepinize dönüş yapacağım Ins,iyi ki varsınız arkadaşlar bir nebzede olsa içim rahatladı

18 yaşımda hem okuyor,hem çalışıyor,kendi evimi geçindiriyordum.
19'da aileye de göndermeye başladım.
Evlenirken kimseden kuruş almadan evlendik.
Şimdi annemden 5 kuruş alsam ne zaman ve nasıl verebilirim diye,düşünmekten kötü oluyorum.
Olmadı ki şöyle ben çalışmazken her şeyimi karşılayan bir ailem.

Back
X