Merhaba ben daha 40 günlük evliyim Eşimle nişan dönemi düğün dönemi evlilik dönemi çok mutlu geçirdik ailesi ilede sorunum yok. Fakat dün çok kırıldım. Bugün benim doğum günüm. Eşimin çalışma saatleri değişiyor. Bende çalışıyorum. Çalışma saatleri pazar günü belli oluyor. Pazar günü sorduğumda bugün yani doğum günümde akşamcı olduğunu söledi tüm günleri sayarken bende yaaa deyince Aaa dedi ama süprizim var dedi. Istese gündüz saatini ayarlayabilirdi belliki unutmuş . Neyse kayınvalideye 1 saatlik şehir ayırımında oturuyoruz. Bizi yemeğe çağırdı. Daha doğrusu başkasını yemeğe alıyormuş mangal yakmış iki şiş fazladan yaparım demiş. Mangalı gündüz yapmışlar bizede ayırmışlar. Fırında ısıtıp artan salatayıda kâseye koyup ikram etti . Öncesinde eşim babam et alıyor mangala çağırıyor ne diyorsun dedi bende tamam dedim. Doğum günümü bugün kutlar sandım. Neyse herşey güzel bir sorun yok . Ben yattım gece eşim uyandırdı. 00:00 da pasta almış mum yakmış hediye almış. Odada kız kardeşi annesi babası eşim ben doğum günü kutlanıyor. Kayınvalide bir bluz almış bana çapulcuya verden giymez . Kayınbaba hediye yerine 20 tl verdi. Neyse oda sorun değil. Ben uyku sersemi ne olduğunu anlamadım. Tepki veremedim. Gece pasta nasıl yiyim onuda yiyemedim. Bir çatal aldım. Yatıyorum dedim geçtim odaya başladım ağlamaya. Ben başbaşa hayal emiştim çok zoruma gitti. Eşimde sana Bidaha süpriz yapmam dedi tartıştık . Şimdi aramız soğuk. Sizce abartmışmıyım? Çok farklı hayallerim vardı
Bu arada erken yattım sabah 05 te işe gidiyorum ailesine yansıtmadım ama kavgayı duydular sanırım babası gece yatmadı hep yan odadaydılar kızlar nasıl telafi edebilirim yardım edin çok yeni evliyim ben akşam kv arayıp tatlı tatlı konuşimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?