Sizce abartıyor muyum lütfen yardım edin

esma01

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
951
18
298
Adana
Merhaba ben daha 40 günlük evliyim Eşimle nişan dönemi düğün dönemi evlilik dönemi çok mutlu geçirdik ailesi ilede sorunum yok. Fakat dün çok kırıldım. Bugün benim doğum günüm. Eşimin çalışma saatleri değişiyor. Bende çalışıyorum. Çalışma saatleri pazar günü belli oluyor. Pazar günü sorduğumda bugün yani doğum günümde akşamcı olduğunu söledi tüm günleri sayarken bende yaaa deyince Aaa dedi ama süprizim var dedi. Istese gündüz saatini ayarlayabilirdi belliki unutmuş . Neyse kayınvalideye 1 saatlik şehir ayırımında oturuyoruz. Bizi yemeğe çağırdı. Daha doğrusu başkasını yemeğe alıyormuş mangal yakmış iki şiş fazladan yaparım demiş. Mangalı gündüz yapmışlar bizede ayırmışlar. Fırında ısıtıp artan salatayıda kâseye koyup ikram etti . Öncesinde eşim babam et alıyor mangala çağırıyor ne diyorsun dedi bende tamam dedim. Doğum günümü bugün kutlar sandım. Neyse herşey güzel bir sorun yok . Ben yattım gece eşim uyandırdı. 00:00 da pasta almış mum yakmış hediye almış. Odada kız kardeşi annesi babası eşim ben doğum günü kutlanıyor. Kayınvalide bir bluz almış bana çapulcuya verden giymez . Kayınbaba hediye yerine 20 tl verdi. Neyse oda sorun değil. Ben uyku sersemi ne olduğunu anlamadım. Tepki veremedim. Gece pasta nasıl yiyim onuda yiyemedim. Bir çatal aldım. Yatıyorum dedim geçtim odaya başladım ağlamaya. Ben başbaşa hayal emiştim çok zoruma gitti. Eşimde sana Bidaha süpriz yapmam dedi tartıştık . Şimdi aramız soğuk. Sizce abartmışmıyım? Çok farklı hayallerim vardı

düşünememiştir canım ya bence böyle süpriz yaptığını sanmıştır malesef erkekler bizim gibi detaylı düşünemiyolar...

canım merhaba seni anlıyorum zor durum abarıtıyor musun bilmem kişinin verdiği öneme bağlı

ben artık takmıyorum söyle anlatayım..biz 12 mayısta evlendik 22 hazirana benim doğum günümdü

benim eskişehirde sınavım vardı iki gün 22-23 haziranda yani:)

21i gecesi bindik ucak fılan yoktru baya 10 saatı aşkın bir yerden gidiyoruz neyse bütün yol boyunca uyuduk uyandık vs vs

eskişehire gittik sabah 10 da sınava girdim çıktım ,eşim eee ne yapalım ne edelim adam hiç kutlamıyor ki baştan dedi sınavı filan bahane etti..

eee ne yapalım deyip duruyor kalalım mı yoksa 2 saat uzaklıkta annesi var oraya gidelim sabah geri geliriz diyor bende bozuldum haliyle

peki dedim gittik ama burnundan getirdim oda bir pasta almış annesişkızkardesi otururken ışığı kapatıp getirdiler çok saçma oldu...

öyle geçti hala diyorum ilk doğum günümdü birlikte berbat oldu sayende diye..onun doğum günü 1 Agustosta ben kendi çapımda birşeyler yaptm hediyelerimi aldım filan razamandı sanırım oda öyle geti ama ben hazırlandım en azından..

bizim için özel ola bir gün 16 şuabattı o zamanda başka birşeye geldi öyle geçti gitti..

şimdi evlilik yıldönümü var 12 mayısta o zamanda ayrı olacaz büyük ihtimalle evlendiğimden beri özel günler bizi teğet geçti

artık takmıyorum...ama seni anlıyorum kırılmakta haklısın ama inan büyütmeye değmez

Benim de doğum günüm bayrama denk gelmişti. Memlekete gitmiştik. Benim ailem de eşimin ailesi de aynı memlekette. Eşim ailelerimizle plan yapmış, bana sürpriz yaptılar. Annemler pasta yapmış, eşimin ailesi kıyafet almış. Kalabalık çok eğlenceli geçti. Çok mutlu oldum. Biz de yeni evliydik. Ne var bunda. Eşin düşünmüş incelik yapmış sonuçta. Ayrıca kvnin aldığı şey kendi bütçesine göre ya da kendine göre değerli olabilir. Çapulcu diyerek küçümsemek çok yanlış. Bence abartıyorsun. Bir dahaki doğum gününü daha özel geçirmek istiyorsan eşine açıkça tatlı bir dille söyle. Erkekler çok ince düşünemez. Tatlı dille yola getirebilirsin.

abartıyorsun canım.. ama bunu da yeni evli olmana bağlıyorum
çok beklenti içine girmemek en iyisi
bide kv nin aldığı hedidyeyi neden aşağıladın anlamış değilim..
hiç almayadabilirdi içinden gelmiş sonuçta...

ben çok abartı buldum.insanlar sana süpriz yapmış,
sen bir çatal alıp odaya geçtim diyorsun.
belli ki iyi niyetle yapılmış.kayınvalidenin hediyesini çapulcuya
versen giymez demişsin,bence düşüncen çok yanlış.
kadın düşünmüş almış,hiç kutlamayan,hediye almayanlar var,
sana değer vermiş ki almış,bu şekilde kutlayıp sana süpriz yapmak istemişler,
hatırlamadı desen belki anlarım ama bide eşinle bu yüzden tartışmıssınız

insanlar kendilerince bir incelik yapmışlar,sen burunlarından getirmişsin

bence bunda bırşey yok sen ozel kutlamanızı ıstedıgınden gucune gıtmış cnm.eşine soylemelısın bunu tatlı dılle
bırde şu topıkte kaç kişinin kaynvalıdesı yaşgununde hedıye alıyor sence?????hadı bı sor bakalım o begenmedıgın kazagı bıle lutfedıp gelınıne alan var mı???????????????

Hepinize çok teşekkür ederim. Kayınvalidem evinde hediye paketi saklıyor. Ben s beden giyiyorum aldığı xl bende bana büyük dedim değişmez dedi. Genelde evde olanı pakete koyuyor veriyor. Buda öyle ama haklısınız düşünmesi yeter. Şimdi ben sonra eşimden özür diledim seni anlıyorum kendince süpriz yaptın düşünememiş olabilirsin dedim tepkim yanlıştı dedim defalarca özür diledim. Ne vardı bir tşk etseydim dedim. Sonrasında kafamda kurduğum düşünceleri hayal kırıklıklarımı anlatmaya çalıştım ama hiç anlamadı. Akşam ne yapmalıyım nasıl davranacağım bilmiyorum işe gelene kadar uyumadım ilk kez sarılmadık. O yatak ayırdı ben yanına gittim benim yerim kocamın yanı dedim. Herşeyi yaptımda olmadı . Kendimi gerimi çekim özür dilemeye devam mi edim

Yok canım abartmamışsın az bile yapmışsın.40 günlükken böyle yapan adam
daha sonra hiç kutlamaz.Bütün hayallerini yıkmaya ne hakkı var.Çok kötü geçmiş
doğum günün.Affedilecek gibi değil.Hele o kayınvalidenin aldığı çapulcunun bile giymeyeceği
şey neyse artık onu alıp parçalayıp kafasına çarpsaydın keşke!.Hele kayın baban 20 Tl vermiş çapulcuya
versen almaz!.Yazık olmuş sana ziyan olmuşsun.!!!!!!!!!!
Belkide ailen seni prensesler gibi yetiştirmiştir.Özel yerlerde ne kutlamalar yapmışsınızdır kimbilir.

Galiba bende biraz abarttım ama sana üzüldüğüm için yazdım.Başbaşa çok özel yerlerde.nice kutlamalar
yapacağın iyi doğum günlerin olsun.

Son düzenleme:
benim de geçen sene doğum günümün önceki gecesi kavga etmiştik odun kocam ertesi günü sadece ''doğum günün kutlu olsun '' yazmıştı. akşam da gelmiş ne hediye ne bişey burnundan getirdim tabi sonra zorla dışarı çıkardı bi mekanda pasta kestirdi. hiç hayal ettiğim gibi olmamıştı ıyyy hatırladıkça sinirleniyorum ama ben ne yaptım gecen hafta da onun doğum günüydü mis gibi yemekler yaptım pasta kestim çok özel bi hediye aldım, utandım valla dedi. inşallah bu sene ben de bekliyorum sürprizler sen de doğum gününde öyle bir sürpriz yap ki utansın :)

Son düzenleme:
her doğum günümde kv dem hediye alır bana.genelde uyguna.
severim sevmem hediyeyi elime verince eziliyorum resmen,
kaç kere aldıysa utana sıkıla,
arkadaşın dediği gibi kaç kişi alıyor gelinine hediye?
kendi çaplarında incelik yapmışlar.bence çokta ince düşünmüşler.
aynı şey başıma gelse heralde saat kaç olursa olsun,
rahatsızlansam bile o bir dilim pastayı yer,teşekkür ederdim:18:

bence abartmışsın herşeyin bir oluru var. o anda kutlarsın başbaşa kalınca sitem edersin keşke başbaşa olsayfık gibi. böyle saçma sebeplerden eşini boğmamanı öneririm. erkekler yüzeysel düşünür bunu anlamayamazsan hep bişeyler bekler hep mutsuz olursun. eşine de ailesine de ayıp etmişsin. durumları nasıl bilmiyorum ama kp 20 tl vermesini bile küçümsemişsin. çk ayp etmişsin bence..

Onun doğum Günüde nisanda şimdiden planlar yaptım ne süprizler bende aşırı ince düşünen biriyim ne bilim ya uzun süredir bişey yapmıyorduk doğum gününde diyordu hayal kırıklığı işte onu böle kabul edicem artık bide adetim yakın bu zamanlar dahada duygusal oluyorum kavga gereksizdi tepki koymayığ sonra burnundan getirsem de olurdu ama o an çok yanlış oldu

aynı şey benimde başıma geldi bu sebeple yazmak istedim bende 10 aylık evliyim düğünümüzden 2 ay sonra eşimin doğum günüydü ve ben inanılmaz derecede hazırlık yaptım mumlar şaraplar yemekler vs. tabi bu bayıldı( biraz duygusal hatta ağladı) şimdi bu ona örnek olur diye düşündüm aslında çünkü ondan 2 ay sonrada benim doğum günümdü (ben önünden örnek olmuşken ) ama o ne yaptı bizim kadar duygusal olmadıkları için bunları düşünebilecek kafaları yok .gitmiş beyfendi pasta almış sözde benden gizli pazar sabahı anası babası halası danası tüm ahaliyi toplamış eve sabahın köründe 11 de pasta getirdi.yetmiyomuş gibi doğum günü olan ben değilmişim gibi birde bunlara hizmet ettim. anlayacağın bunların genetik yapıları böle o x kromozomu ters çalışıyor. sıkma canını fazlada tepki verme zaten değiştiremezsin...

Ahhh kuzum

Ne kadar abartmışsın.

Altı üstü doğum günü işte. Takma kafana istediğin gibi olmadı diye. İllaki kutlayacaksanız sonra kutlarsınız istediğiniz gibi. Birbirinizi kırmaya değermi

Sanırım parası yoktu yok yok küçümseyerek yazmadım olayı anlatmak için kv aldığı gerçekten çok kötü eşimde dedi bildiğiniz gibi değil tepki koymadım zaten tşk ettim orda pastada sevdiğimden madodan dedim öptüm onları sadece erken yattım odada işte eşime sardım eşimede annen şunu aldı baban şunu yaptı demedim sadece bu mu süpriz falan dedim işte

Bu arada erken yattım sabah 05 te işe gidiyorum ailesine yansıtmadım ama kavgayı duydular sanırım babası gece yatmadı hep yan odadaydılar kızlar nasıl telafi edebilirim yardım edin çok yeni evliyim ben akşam kv arayıp tatlı tatlı konuşimi

sen farklı hayal ettiğin için üzülmüşsün.ama erkekler bizim gibi ince düşünemiyor.bir dahakine telafi eder inşallah.daha uzun yıllar var önünüzde.tamamen iyi niyet.sana süpriz yapmak istemiş.niyete bak bence.şekillere çok takılma.

kayınvalideni arama bence.onları kavgaya sakın ortak etme.oraya gidince hiç birşey olmamış gibi davran.eşinle bir araya gelince zaten yumuşar.şimdi çok kızgın diye devam ettiriyordur.sabırla bekle.bak evliyim deneyimlerine dayanarak söylüyorum.sakın ailesini kavgalarınıza ortak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…