Sizce abimin nişanına gitmeli miyim

Abi haklı.
Barışacağınız adamlarla ailenizi yüzgöz etmeseydiniz. Ben olsam ne ölüme ne de dirime derim. Ayrıca abime hakaret eden adamla işim olmaz.

31 Ocak 2025 Menfaatçi aileniz varsa her şeyin farkındasınız ama aileniz başlıklı konunuzdan :

İftiracı olduğunu düşündüğünüz adamla neden barıştınız ? Eşiniz gerçekten iftiracı mı yoksa eşinizle barışınca abinizin arabadan payınıza düşen paranın faizini alma planını anlattınız da eşiniz bu nedenle mi abinize böyle bir söz söyledi ?

Yok şermin hanım herkes o kısmı atlamış , sevginin düğününde eşinin arkadaşları abiye yanlışlıkla takı parası vermişler.

Bunlar farketmiş gitmiş parayı istemişler, o süreye kadar da abi bende takı paranız vardı kaldı ,gelin alın demeyip paranın üstüne yattığı için eşi abiye hırsız demiş.

Bir önceki sayfada bana böyle dedi, şimdi de eşim iftira atıyor diyor.

Tamam ama abim para zarfini hiç açmadan verdi parada eksik yoktu ki eve unuttuğunu söyledi bu durumda çalmış olmuyor ki eşim hırsız diyerek iftira atmış oldu

Hayır eşimin haberi yok. Gerçekten o an ki sinirle hırsız diye bağırdı

Tamam ama abim para zarfini hiç açmadan verdi parada eksik yoktu ki eve unuttuğunu söyledi bu durumda çalmış olmuyor ki eşim hırsız diyerek iftira atmış oldu
Siz farketmeseydiniz abiniz parayı geri vermeyecekti yani dediğim mesajı beğendiğiniz için onayladığınızı düşündüm.

Gitmiş istemişsiniz eksik nasıl versin zaten zarfı, ben sizin konuyu tam anlamamışta olabilirim neyse siz tek gidin nişana o zaman.

Evet eğer biz farketmeseydik abim paranın üstüne yatacakti zaten bu olay olunca da ilk aklima gelen kişi abim oldu maalesef. Bu durumda hırsız olmuş oluyo ama eşime böyle diyememki sonuçta unutulmuş para da tam . Mecbur tek gidicem olması gereken de bu zaten teşekkür ederim yorumlarınız için

Abin hakli kendince kirgin esin de gitmesin

Ayrica neden hirsiz dedi ??

Bir karar mı verseniz ? Eşinize neden iftiracı diyorsunuz o zaman ?

Bir öyle diyorsunuz bir böyle
Abiniz gerçekten sizin paranizi mi çaldi birinin parasını mi çaldıda eşin böyle konuşuyor?
Yoksa düğünde alinan para için hırsız deyip olay çikartti siz arkanizda mi durmadiniz abinizin?
Eğer ikincisiyse abin değil eşini seni bile düğüne nişana çağırmasa yeri var.
Belkide sizi bile çağırmayacakti laf söz olmasin diye çağırıyor.

Eşin olacak adam, hırsız dediği kayınbiraderinin nişanına mı gidecek arsız arsız

Siz de ben şimdi yalnız mı gidicem diye ağlıyorsunuz.

Toptan utanmazlık görüyorum.

Herkesin ailesi adama hırsız diye bağırmadığı için herkes ailesiyle gidiyor olabilir adama hak verdim en güzel günümde küs olduğum elin oğlunun ne işi var eski konulara bakınca zaten yakında yine boşanırsınız bir daha görmeyeceğim adam gelecek en mutlu günümde olacak resimlerde olacak belki patavatsız bi laf etcek ne gerek var bende istemem

Aslana izin vermezler kötü gözle bakarlar ben bi de asgari ücret çalışıyorum yapamam yani bunu da düşünmedim değil hadi diyelim ki baskıları bir kenara bırak ekonomik olarak yine yapamam
E barışmana da izin vermemişlerdi gizli gizli barıştın gizli gizli ev tutsaydın aile bu atsa atamaz satsa satamaz her türlü bi yerden sonra barışacaklardı çok fazla saçma bahaneniz var

38 görünce ne kadar mutlu oldummmmm
Ben kardeşimle çok ciddi sorun yaşadım. Önce o nişanlandı istemedi ama gittim ben ele güne karşı ,sonra ben Nisan evlilik derken oda katıldı benimkine hatta 800 km yol gelip burda ki düğünüme de katıldı şehir dışına evlendim. Sonra yavaş yavaş o soğukluk bitti gitti şimdi aramazsam kızıyor .bazı şeyler özeldir ve insan kaç kere yaşıyor ki defalarca düğün yada nişan mi yapiyoruz bence katilmalisin. Benim evden çıkarken kardeş kuşağı deriz ya onu bile bağlamıştı iki erkek kardeşim olmasına rağmen birine yaptırıp onu ayırt etmemiştim ikisi bir yaptı. Bazı durumlarda küslük kırgınlıklar bı kenarda bırakılmalı bence

Seni cagirdigina dua et

o 6 aylık ayrilik mahkeme sürecinde abim bana kredi çektirdi bide bunun arkasına eşimden boşaninca alacağım tazminattan istedi.

Ben eşimle barismamis olsaydım şimdi kredilerle eşimden aldığım tazminatla abimin düğünü olacaktı

Ama o zaman da paraciydi hatta benden habersiz eşimden kredi cekmesini falan istemiş. Ben yeni gelinken kendi borclari için altınlarımi istemişti.
Sizin konunuzdan bağımsız, abinizin kişisel profili sıkıntılı gibi,
Bu profilde birini evlendirip, elalemin kizinin başını mı yakacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…