Sizce abimin nişanına gitmeli miyim

Kendi içinizde çelişiyorsunuz
Farketmeseydiniz abinizin o paranın üstüne yatacagini soyluyorsunuz,
unutulmuş para diyorsunuz
ama önceki mesajlarda abinizle para konusunda hep sıkıntılı konular yaşandığını da yazmışsınız.

Abiniz sıkıntılı bir tipmiş de keşke eşinize anlatmasaydınız. Kiminle evlenecek gelin adayına üzüldüm şimdiden Allah yardımcısı olsun.

Ben olsam tek giderim. Abi bu ya can..kardeş candır benim için. Gitmeli miyim diye sormanız hata..gelmeyiversin enişte bey..özür dilememistir diye düşünüyorum. Siz ailenizi ezdirmeyin gidin tek de olsa

Ben olsam tek giderim. Abi bu ya can..kardeş candır benim için. Gitmeli miyim diye sormanız hata..gelmeyiversin enişte bey..özür dilememistir diye düşünüyorum. Siz ailenizi ezdirmeyin gidin tek de olsa
Ben de o karardayım ne olursa olsun abim kırgın da kızgın da olsak en önemli gününde yanında olacağım eşimi istememelerinde sonuna kadar haklılar. O da özür dileseydi

Düğünde olanlar ve benim eşime anlattığım durumlardan dolayı aslında abime iftira atmış oldu o zaman ben abimin yanında arkasında durdum 6 ay ayrıydım eşimden boşanma davası açtım sonra ailemin haberi olmadan biz geri barıştık davayı geri çektik. Böyle olunca herkes öfkelendi bana hak veriyorum ama aileme soyleseydim orta yolu bulamazdik her şey sarpasarardı

Kim haklı bilmiyorum ama eşinizin gelmesi saçma olur.baskasinin nişanı olsa neysede hırsız dediği kişinin nişanina bı zahmet gitmesin.sizin bakış açınız çok ilginç ne bekliyorsunuz ki tabiki kabul etmeyecek abiniz

Hemşerimm sağolasin

Ya ne kadar acımasız bir yorum. İnsanlar ne imtihanlardan geçiyorlar da mutlu oluyorlar bir şekilde çabalıyorlar hemen bosanirsiniz falan böyle diye diye millete empoze edildi evli kalmadı sayenizde

sen sindirmişsin de ailen niye kabul etsin terbiyesizlik yapmadan önce düşünseydi kocan.

Valla kardeşim benim için çok kıymetlidir en yakın arkadaşım, dostum, biriciğim. Eşinizden bağımsız gidin, bulunun. Sizin aileniz sizin canınız.

Ya ne kadar acımasız bir yorum. İnsanlar ne imtihanlardan geçiyorlar da mutlu oluyorlar bir şekilde çabalıyorlar hemen bosanirsiniz falan böyle diye diye millete empoze edildi evli kalmadı sayenizde
Aynen milletin evli kalmamasının tek sebebi ben ve benim gibiler yoksa vasatın altı kocalarınızın hiç suçu yok

Noluyo ya eşimde esim

Bırak alla alla
Sanki o seni bırakmıyor hıc Yalnız
Hele o Bosamaya can attığınız adamlar noluyo da sonradan eşim eşim oluyo yahu hayretttt

Kız Allah seni ya

Oha biz mi boşattık milleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…