Sizce ablamdan hakkımı almalımıyım?

Bir evden de kira alıyor diyorsunuz. İtiraz edebilirler neden etmesinler. Anne baba ölmüş miras hak. Teyzeniz de ses çıkarmadığına göre şeytan gibi biri diyemeyiz.
Bir noktayi atladik ama. Benim rn kucuk teyzem anne babasinin hasta zamanlarinda onlara bakmak icin okumadi, onlara bakmak icin evlenmedi. Öldüklerinde yasi geçmişti sonrasinda da evlenemedi. Geliri yok ve yalniz. Tabi ki kirayi da alacak. Kimse fe tek laf edemez. Onlarin bakmadigi anne babasina o bakti tek basina

Pardon ama anneniz babanız hala hayatta. Ev onların tasarufunda. Yani ister kendileri oturur, ister kiraya verir parasını alırlar, ister boş tutarlar, ister ablanızı, isterlerse de başkasını bedava oturturlar. İsterlerse satıp parasını çatır çutur yiyebilirler de. Onlar hayatta olduğu sürece sizin de ablanızın da bir hakkı yok. Onlar Allah geçinden versin vefat ettiklerinde o zaman hakkınızı alın tabi ki. Şu an ablanız kira ödeyecekse annenize babanıza öder size değil.

Canım aşkım bir tanem o kadar haklısın ki. 2500 tl şu an 83Euro ediyor. az mı bu para değil tabi ki değil. Bence paran değer kaybetmesin diye 100 euro olarak sabitle. Hakkını çatır çatır al onlardan

eee siz de tam anlatmamışsınız. O zaman hakkıdır.

İlk başta yurtdışında idare edin yazacaktım.En iyisi anne baba ile konuşmanız.Ablanizla aranız açılabilir.

Anne baba hayattayken malını istediği gibi kullanır,ev sizin değil ailenizin,niye size kira versinler.Vereceklerse aileniz alır,ne kadar ayıp söylediğiniz.Miras olursa zaten pek bırakacak gibi görünmüyorsunuz .

Elbette ki değildir orda kinayeli söylemek istedim ama benim bütün kuzenler (20 kuzen) ve diğer akrabalar vs hepsi Avrupa da ve hepsi konu sahibi gibi
Çünkü cahiller ve küçük hesap peşindeler..ha Konya'da ha Almanya'da
Almanya'ya evlenip gitmiş 10yaş çocuğu var daha Almanca öğrenmek zor geliyor çalışmak zor geliyor

Mülkü alin terinle kazanip aldiysan git iste degilsede baskasina ait mal mülk vs seni asla ilgilendirmez ister babanin olsun ister annenin canlari istedigi müddetce bedava oturtur vs hediye eder mal mülk yasadiklari müddetce hic bir hakkiniz yok olamazda

Çünkü cahiller ve küçük hesap peşindeler..ha Konya'da ha Almanya'da
Almanya'ya evlenip gitmiş 10yaş çocuğu var daha Almanca öğrenmek zor geliyor çalışmak zor geliyor
Valla nokta atışı yapmışsınız konya li bu bahsettiklerim (kendimi konyali olarak görmüyorum)

Ev sizin üzerinize olsa kira bedeli tarzı bir şey istemek hakkınız.
Ama ev anne ve babanızın üzerine.
Siz ablanızdan para isterseniz sanane ev senin değil ki anamın babamın evinde oturuyorum diyebilir.
Anne babanızla kardeşleriniz yokken konuşun size ne zaman ev alacaklar mesela plan ne ?
Sizde ise girince peşinat tarzı bir şey verip evi almalarını hızlandırabilirsiniz.

Canım aşkım bir tanem o kadar haklısın ki. 2500 tl şu an 83Euro ediyor. az mı bu para değil tabi ki değil. Bence paran değer kaybetmesin diye 100 euro olarak sabitle. Hakkını çatır çatır al onlardan

83 birime bir kilo kiraz alabilir türkiyede. gerçi şimdilerde 60 birime düştü.kalan 20 birime bir paket sakız bile yok. ha pardon bimde vivident 360 16 birim. kalan 4 birimide birikim yapar artık.
hiç hesap kitaptan anlamıyorsun calci sende

teyzem paylastirmis dairelerini ve buyük oglu kira parasi istemis annesinden bencede yasarken paylastirlmamali yoksa elin mahkum kaliyor

Hepimiz öyle degiliz ya

Bence ablanizin suçu yok aileniz eşit dagitacakti ki ihtiyacınız da yokmuş şu durumda yaptığınız aç gözlülük olur ne gerek var ?

Anne ve baba hayattayken bu muhabbetlerin yapılması bana tuhaf geliyor. Mal sahibi yaşadığı sürece malını istediği gibi kullanır. Sonunda ise ölüm hak, miras helaldir. Kardeşlerinizle paylaşırsınız.
O para da sizin için hayatınızı değiştirecek bi para değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…