Sizce ablamdan hakkımı almalımıyım?

Bizim eski ev sahibimiz 45 yıl Almanya’da kalmış, torunları bile orada doğmuş ama Almanca bilmiyordu
Ilk gelenler oyle ya. Dedem ve babaannem oldugum ulkeye gelen ilk yabanci iscilermis. Kendilerini idare edecek kadar biliyorlardi. Fakat okuma yazmasi olmayan kisilerdi benim tontislerim.

Anne babanız olmemis sonucta. İstediklerine verirler. Bence istemeyin. Takmam diyorsunuz ama baya dert etmissiniz. 3 çocuk 30 bin çok da para degil. Bu ulkede yasamak başlı basına ödül gerektirir zaten

Bu konuda doğru düzgün cevap görebildim sayenizde. Yahu bir insan yurtdışında yaşıyor diye paraya ihtiyacı yok mu? Belki çok zor durumda. Belki izin parası olmadığı için ülkesine gidemiyor. Konu sahibinin ablası hayatı boyunca aile evinde yaşayacak, konu sahibi kiralarda sizce de hiç haksızlık yok mu? Depresyonda olmasıyla bile dalga geçilmiş, asalak denmiş, bu kadar kırıcı olmanın lüzumu ne?

Ilk gelenler oyle ya. Dedem ve babaannem oldugum ulkeye gelen ilk yabanci iscilermis. Kendilerini idare edecek kadar biliyorlardi. Fakat okuma yazmasi olmayan kisilerdi benim tontislerim.

Yok, bu hiç bilmiyordu. Bir gün Almanya’dan bir şey için aramış alman biri, mahallede Almanca bilen insan aramıştı dkfkfkfk

Ama kafa zehirdi, okuma yazma, kiraları gününden 5 gün önce isteme gibi şeylerde einstein kesiliyordu

Kafa insan insafsizliga,ac gozluluge calisiyor demek ki.
Devleti nasil sömürecegini ,nerden nasil yararlanir onuda biliyordur

Konuda paraya ihtiyacım yok yazmış. Duyar kasacağınıza önce konuyu okusaydınız keşke. bakın kendi cümlesi:

ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,

Son düzenleme:

Yurtdışında yaşadığı için paraya ihtiyacı yok demedi kimse, sadece kurdan dolayı alacak olduğu para para değil ona takıldı herkes.

Ayrıca konuyu “babam kardeşlerime ev imkanı sağladı, bana almadı hala sallıyor” deseydi çoğumuz “babanla konuş” derdik.

Konu sahibinin paraya ihtiyacı olsa bence Almanca öğrenip çalışırdı, her ay aldığı 80 euroyla refah düzeyi artar mı? Almanya’da yaşayan arkadaşlarım aydınlatsın bi.

Kafa insan insafsizliga,ac gozluluge calisiyor demek ki.
Devleti nasil sömürecegini ,nerden nasil yararlanir onuda biliyordur

Valla orada sadece demiryollarında çalışarak 30 tane ev almış buradan, biliyordur belki

Gerçekten pes diyorum size hak hukuk adalet ariyorsaniz ananıza babanıza söyleyin onlar versin size 2500 lira her ay yiğeninin gelirine kadar katmış hesaba türkiyede 30 bin para değil artık 4 kişi geçiniyorlarmış o parayla yaptığınızı çok ayıp buldum ablanızın size vereceği yok babanıza söyleyin hakkınızı onlar gözetsin

Ama bu parayı harcamayacak ki birikim yapacak. Ben öyle düşündüm. Sonunda Türkiye'den bina alır bu birikimle

Anne babanız öyle uygun görmüş zaten para almak isteseler o evden kiracı oturturlar veya ablandan alırlar kirayı sana da pay düşmez hiçbir durumda sana pay düşmüyor daha mal sahipleri yaşıyor ve istediği şekilde kullanabilir eğer siz burda yasasaydiniz ve ablanız gibi olsaydınız ve sadece ablaniza bu imkan sağlanıp siz burda kirada yasasaydiniz haklıydıniz onda da ablanız değil anne babanızla konuşmanız gerekti. Şimdi almanyada evi olsaydı seni oturturdu o eve öyle düşünün başka ülkede yaşadığınız için babanızın bu imkanlarını kullanamiyorsunuz

Saçmalamayın
Açık açık söylüyorum saçmalamayın. Ortada bir hak falan yok. Daha sağ olan insanların malları üzerinden miras hakkı mı isteyeceksiniz? O ev siixn değil. Anne babanızın. Ablana lutfedip bağışlamışlar kira almadan. Onların kendi malları olan evinden, onların almadığı kirayı ne yüzle isteyeceksiniz? Miras hakkı büyükler ölünce doğar. Şu an o evdeki tüm hak anne babanın sizin hakkınız yok
İster kendileri otururlar ister boş bırakırlar ister satar geziye çıkarlar. Pes artık yani. Adamlar incelik yapmış kendi hakları olan evde kızına otur demiş size ne? Sağ adamların malı üzerinde miras hakkı tartışması mı yapacaksınız?

100€ bile etmeyen para için ablama ağız eğmeye değmez adımı kötülemeye hiç değmez o paraya. ha ülkede yaşarsınız 2500 iyi para ama almanyada olup bu parayi konu etmezdim ben şahsen. ablamızın düşünmesi lazım ben olsam hiç konuşmam bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…