Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asgarî ücret ve eyt asla geçinmek için yeterli değil, tek gelirleri bunlar ise 30 bin falan alamazlar yanlışınız var ,ayrıca 30 bin çok para değil, eğer durumum iyi ise ablamdan bişey talep etmezdim, Türkiyede durumlar bildiğiniz gibi değil, insanlar geçinemiyor temel ihtiyaçlarını dahi alamaz hale geldiler ...Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
Kurulu düzenleri olmasa gelecekler yapma başkanEve 30000 giriyormuş vay anasını ne büyük para amagerçekten uzaktan öyle görünüyor demek, bu almancilarin kafası hiçbir şeyde yok... Hanımefendi buyrun sizi Türkiye'ye alalım şöyle bir süre yaşayın...
Kurulu düzeni varmış valla, calismiyormus bile Almanya'da ohKurulu düzenleri olmasa gelecekler yapma başkan![]()
Dil öğrenebilecek kapasite olsa , anne baba yaşarken hiçbir hakkı olmadığını düşünecek kapasite de olurduOnca sene nasil dil ogrenemediniz aklim almiyor
30 bin artık Türkiyede para değil, 30 bin dediğiniz an itibariyle 1.000 Euro para. siz yurtdışında ne kadar maaşla geçiniyorsunuz çok merak ettim.Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
şuan sanırımki evler hala babanızın, yani babanız ablanıza evi vermiş kira istememiş. Burada sizin nerede hakkınız yeniliyor tam olarakMerhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
Merhaba herkese ablam,eniştem ve üç yeğenim senelerdir babamın evinde bedava oturuyorlar,ben yurtdışında yaşıyorum,aslında paraya çok ihtiyacım yok ama yinede haksızlık yapılmış gibi hissediyorum,babamın iki tane var,birinde annem,babam ve erkek kardeşim yaşıyor ilerde kardeşim geçecek o eve,ablama da diğer evi verdiler ama benim birşeyim yok,sanada ev alıcaz diyorlar ama ne zaman bilmiyorum,tabiki zamanı geldiğinde iki evden de hakkımı alacağım ama yinede ablam bizim hakkımıza girmiş olmuyor mu?ben aslında böyle şeyleri hiç sorun etmem ama yinede kafama takılıyor işte ben yurtdışındayım diye rahatım onlara göre ama hak hak haktır bence,ablamdan her ay 2.500 tl istemeyi düşünüyorum,eskiden pek durumları yoktu bende yeğenlerime kıyamadığım için hiç açmadım bu konuyu,ama eniştem hem çalışıp asgari ücret alıyor,hemde eyt den emekli oldu,büyük yeğenimde çalışıyor yani 30.000 lira gelirleri var,banada her ay biraz verseler en azından izin param çıkar,eşim tek başına çalışıyor yetiştiremiyor,bizde bunca yıldır kirada oturuyoruz Almanya’da ama yakında bende işe giricem,off kafam çok karışık izine gittiğimde konuşmak istiyorum bu konuyu utana sıkıla ama bilmiyorum yinede![]()
Siz eşinizin maaşını niye bilmiyorsunuz bu da çok önemli detay..konuyla alakasız ama erkeklere bu kadar bel bağlamayın yüceltmeyinDaha anneniz babanız ölmedi ne hakkından bahsediyorsunuz
Öldüklerinde miras da hakkınıza düşeni alırsınız
Ev sizin mi de kirayı size ödeyecekler
İnsanlar çıkarı oldumu nerden ne bulsam da istediğimi elde etsem diye şaşırmış
Ben eşimin aldığı maaşı bile bilmezdim siz kardeşinizin evine giren parayı ne kadar yakından takip ediyorsunuz hayret doğrusu