- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ailen neden istemedi. Çocuk haksız olsa sana öyle bir yorum yapmazdıSelam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçen sene ağustosta nişan taktım yaklasık 15 gun falan sürdü çünki ailem basta istedikleri halde sonradan kesınlıkle istemiyoruz diyince mecburen nişanı atmak zorunda kaldım telefon elbise vs. almışlardı her şeyi geri verdim bana harcamam için verdikleri harçlığa kadar verdim hak kalsın istemedim x bana dedi ki sen bana aileme bunu yaşattın bi daha mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?Bu söz için günlerce ağladığımı bilirim çünki gerçekten suçum yoktu ayrıldıktan sonra bende cok kotu oldum aylarca kendıme gelemdım onu unutamadım ama unutmak zorundaydım ailemi karşıma alamazdım sonra birçok kişiyle tanıştım tanıştırıldım her seferinde bi sorun çıktı ya karşı taraf istemedi yaa ben istemedim yada aileler istemedi inanılmaz bişey ki hep sorun çıktı
şimdi size soruyorum sizce gerçekten X'in Ahınımı aldım yksa kuruntumu yapıyorum
DİPNOT : X Şimdi evli ve çok mutlu
canım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı
1 sene geçmeden evlenmiş olması, yeterince üzülmediğini mi gösterir?
Tamam aşkından ölmüyormuş ama ortada verilen bir söz, hissedilen duygular var.
Bu bile yeter ah almaya.
Konu sahibi açıklamış ayrılma sebebini. Bu durumda ne yapsın nişanlılık bir nevi deneme süreci değil mi? İster erkek ister kız içine sinmeyen bir şeyler varsa nişan atma hakkına sahiptir. Ben ortada büyük bir aşk yokmuş demek istedim. Adam elbette evlenecek ama ahının tuttuğunu yada ah etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.Onunla evlenirsen bizi öldü bil diyen bir aile için,kimse aşkından ölse bile uğraşmaz. Eminim geçerli sebepleri de yoktu bunu demek icin.Kimsenin çocuğu kimseden üstün değil, adamin ailesi için de kendi oğulları değerli. Adam da bir sene sonra kendisini olduğu gibi seven biri ile evlenmiş demek ki iyi de yapmış.
Sen akıllı bir kızsın aileni ezip gecmemen en iyisi olmuş eş bulunur ama aile bulunmaz...Selam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçen sene ağustosta nişan taktım yaklasık 15 gun falan sürdü çünki ailem basta istedikleri halde sonradan kesınlıkle istemiyoruz diyince mecburen nişanı atmak zorunda kaldım telefon elbise vs. almışlardı her şeyi geri verdim bana harcamam için verdikleri harçlığa kadar verdim hak kalsın istemedim x bana dedi ki sen bana aileme bunu yaşattın bi daha mutlu olabileceğini mi sanıyorsun?Bu söz için günlerce ağladığımı bilirim çünki gerçekten suçum yoktu ayrıldıktan sonra bende cok kotu oldum aylarca kendıme gelemdım onu unutamadım ama unutmak zorundaydım ailemi karşıma alamazdım sonra birçok kişiyle tanıştım tanıştırıldım her seferinde bi sorun çıktı ya karşı taraf istemedi yaa ben istemedim yada aileler istemedi inanılmaz bişey ki hep sorun çıktı
şimdi size soruyorum sizce gerçekten X'in Ahınımı aldım yksa kuruntumu yapıyorum
Selam KK'nın güzel bayanları içimi kemiren bi derdim var sizlerle paylaşmak istiyorum.
hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?
canım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı
Sen silmiyorsun ki, ailen sana saygı duymak yerine seni baskılayarak “ya biz ya o” diyor. Yani onlar seni siliyor. Bi erkek dediğin adamda senin ailen olacaktı. Hemde senin seçtiğin, üyelerini senin yetiştireceğin çok güzel bir aile olacaktı. Adam evliliği güzel ilerletmiş ki çok mutlu.bak canım cok haklısın sen bı erkek ıcın aılenı sılermısın pekı
Ne anladınız acaba? :)Ayrıldığınız iyi olmuş adama yazık olurdu yoksa. Kurtulmuş sizin gibi zihniyetlilerden çok şükür. Verilmiş sadakası varmış. Sizin gibiler yüzünden bu tarz düşmanlıklar bitmiyor ya güzel ülkemde. Valla oğlanın adına acaip sevindim. Bu arada ben doğulu falanda değilim. Kesin banlanırım bu yazım yüzünden ama olsun. Bu cevabı vermek bile benim için kâfi.
Siyasetten dolayı demiş yaNe anladınız acaba? :)
Arkadaşın demek istediği parti falan değil zaten.
Gayette siyaset demişNe anladınız acaba? :)
Arkadaşın demek istediği parti falan değil zaten.
Gayette siyaset demiş
Evet yanlış ifade etmiş ama siyasetin dışında bir olay. Parti meselesi değil yani. Daha uç bir mesele tahmin etmek pek zor değil. Tabi siyaset yazınca farklı anlaşılmış o ayrı.Siyasetten dolayı demiş ya
Evet yanlış ifade etmiş ama siyasetin dışında bir olay. Parti meselesi değil yani. Daha uç bir mesele tahmin etmek pek zor değil. Tabi siyaset yazınca farklı anlaşılmış o ayrı.
Daha ne denir ki :)Ahın tutması o kadar kolay olsaydı.
Kimsenin iki yakası bir araya gelmezdi.
Sizin ayrılışınıza vesile olan da kader,onun bir başkasıyla karşılaşıp evlenmeside .
Külli ve Cüzi kader var ... Bazı şeyleri değiştirebilirsin ,bazı şeyleri değiştiremezsin.
Ayrılık için vesile olanlar olabilir ama bunun suçlusu sen olmadığın için ahı seni tutmaz.!
Ayrıca ,senin karşına çıkanların olumsuz sonuçlanmasında yatan bir hikmet vardır.
Daha iyisi çıkacaktır belki karşına ,belki de evlilik için daha vaktin vardır .
Kalbini ferah tut canım,her sonuç vaktine esirdir.
Demek ki üçümüzde aynı kafadayız:))Yazacağım cümleleri yazmış gibi okudum :)
Pembiş kuzum nasip kısmet işi bunlar Rabbim karşına hayırlı bir kısmet çıkarsın .. üzülme ablacım ah falan yoktur .
Pembis Hayaller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?