Sizce "AH"mı aldım?

Ailen neden istemedi. Çocuk haksız olsa sana öyle bir yorum yapmazdı

canım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı

Anladım demek istediğini. Bu şekilde mutlu olan çiftlerde var ya da cidden evliliklerini etkileyenlerde . Olay sadece siyasi gorus olarak değil bence yetiştirilme tarzınıza kadar muhtemelen birbirinizden farkliydiniz ve ailen bunlari demekki onceden görmüş olmali.

Ayrıca ah aldığını düşünme bence. Her sevgilisini terk eden ah alsaydı kimse mutlu bir yuva kuramazdı :) demek ki birbirinize göre degilmissiniz bitmiş.

Ayrıca ayriliginizdan bu kadar etkilenmiş olsa haldır huldur hemen birini bulup evlenmezdi ağustos 2017 de nişan yapmışsınız adam ayriliginizin senesi dolmadan evlenmiş.

1 sene geçmeden evlenmiş olması, yeterince üzülmediğini mi gösterir?
Tamam aşkından ölmüyormuş ama ortada verilen bir söz, hissedilen duygular var.
Bu bile yeter ah almaya.
Konu sahibi açıklamış ayrılma sebebini. Bu durumda ne yapsın nişanlılık bir nevi deneme süreci değil mi? İster erkek ister kız içine sinmeyen bir şeyler varsa nişan atma hakkına sahiptir. Ben ortada büyük bir aşk yokmuş demek istedim. Adam elbette evlenecek ama ahının tuttuğunu yada ah etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum.

bence ah falan almamısındır ki daha basına kotu bısıde gelmemıs senı bu duruma ıtebılcek nasıp degılmıs dıye dusunup hayatına devam etmelısın .hakkında hayırlısı buymuş demekki bende olsam ailemi karşıma alamazdım herhalde...

Sen akıllı bir kızsın aileni ezip gecmemen en iyisi olmuş eş bulunur ama aile bulunmaz...

Ayrıca büyüklerin vardır bir bildiği sonuçta annen senin mutsuz olmanı istemez degil mi canım?

Eski nişanlın ne yaparsa yapsın mutlu olup olmadığını bilemeyiz sen dış görüntüye aldanma dört duvar arasını ancak Allah bilir...

Ah filan almadın sakın öyle düşünme ve yoluna bak...
Rabbim karşına iyi insanlar eşler çıkarsın InşAllah canım...

Siz niye görüşüyosunuz ki, anneniz babanız görüşsün nasılsa onlar karar veriyor.
Ah aldınız mı bilmem ama hayatınızın yönüne ailenizin karar verdiği kesin

hayır ondan once dogru durust sevgılım bıle olmadı ah almıs olamam yani ailem evlendiğin gün bizi ölmüş bil dedi sizce elin adamı için aile hepten silinirmi ?

Sebep önemli, sudan sebepse silinir. Elin oğlu için onlar sizi silebiliyorsa, sizde elin oğlu için ailenizi bi tabi silebilirsiniz. Sonuçta aileniz için bi değeriniz olsaydı her şartta arkanızda dururlardı öyle değil mi? Aile olmayı gerçekten çok yanlış anlayan var.

kısmet, hayırlısı böyleymiş. Yalnız insan kınadığını, büyük konuştuğunu yaşar, aklınızda olsun. Aileniz siyasi görüşünden dolayı kınamış ya aileyi, yine aynı görüşte ailelerle dünür olsalar hiç şaşırmam.

Ailenizin gerekçesi çok geçerliymiş. Doğru bir karar vermişsiniz.
Nişanlılık bunun için var birbirini tanımak için , e sizde size uygun olmayan bir yönünü öğrenmişsiniz.
Ah aldığınızı düşünmüyorum.

Ayrıca söz nişan olmadan da sorabilirdniz bu konuları. 15 gün sonra böyle bir sebepten nişan bozmanız hoş değil. Damat adayı yasınızı tutacak değildi , yoluna bakmakla en doğrusunu yapmış.

canım nasıl yazılır bılmemkı sıyasette kotu tarafı tutyolardı oyle dıyım en kotu tarafı

Ayrıldığınız iyi olmuş adama yazık olurdu yoksa. Kurtulmuş sizin gibi zihniyetlilerden çok şükür. Verilmiş sadakası varmış. Sizin gibiler yüzünden bu tarz düşmanlıklar bitmiyor ya güzel ülkemde. Valla oğlanın adına acaip sevindim. Bu arada ben doğulu falanda değilim. Kesin banlanırım bu yazım yüzünden ama olsun. Bu cevabı vermek bile benim için kâfi.

bak canım cok haklısın sen bı erkek ıcın aılenı sılermısın pekı
Sen silmiyorsun ki, ailen sana saygı duymak yerine seni baskılayarak “ya biz ya o” diyor. Yani onlar seni siliyor. Bi erkek dediğin adamda senin ailen olacaktı. Hemde senin seçtiğin, üyelerini senin yetiştireceğin çok güzel bir aile olacaktı. Adam evliliği güzel ilerletmiş ki çok mutlu.

Ben olsam, beni ikna edebilecek mantıklı bir sebep sunulmadıkça asla vazgeçmezdim.

Ne anladınız acaba? :)
Arkadaşın demek istediği parti falan değil zaten.

Evet yanlış ifade etmiş ama siyasetin dışında bir olay. Parti meselesi değil yani. Daha uç bir mesele tahmin etmek pek zor değil. Tabi siyaset yazınca farklı anlaşılmış o ayrı.

Ben diğer türlü anladım. O zaman doğru yapmış. Ay boşu boşuna banlanıcam şimdi. Banlamayın lütfen, konuyu yanlış anlamışım. Öyle uç noktaysa ah falan almazsın, korkma.

Mune boş yere banlamayın beni lütfen

Daha ne denir ki :)

Valla bana aynısı yapılsa, nişanlanacak kadar severken sonra ailem istemedi diye nişanı atsa pek de iyi şeyler söylemezdim hakkında..

Yazacağım cümleleri yazmış gibi okudum :)
Pembiş kuzum nasip kısmet işi bunlar Rabbim karşına hayırlı bir kısmet çıkarsın .. üzülme ablacım ah falan yoktur .
Pembis Hayaller
Demek ki üçümüzde aynı kafadayız:))
Hannaz son izci
Canım o senin nasibin değilmiş .
Değil bir erkek için hiç kimse için aileni atmaya değmez .
Onun ahı tutmuş olabilir de olmayabilir de ama anlattıklarından sende mecbur kalmışssın bu nedenle gönlünü ferah tut.
Sende bir gün mutlu olacaksın biraz sabret ve dua et hatta gün gelecek olmadığına şükredeceksin.
Sen onların gerçekten mutlu olduğunu nereden biliyorsun ki ?
Umuma açık sosyal medya hesaplarından mı ?
Bende evlenmeden önce söz attım ailem istediği için sözlendim ve onun ailesi bana iftira attıkları için sözü attım şimdi beddua mı almış oluyorum.
Bende evlendim çocuğum var .
Ona ben beddua ettiğim halde evli ve çocuklu sosyal medya hesaplarına bakılırsa da çok çok mutlu eee buyur birde buradan bak .karısıyla beraber sürekli orda burda gezmelerde ha bire makyajlı yemek yerken ki resimleri internette sence onlar gerçekten mutlu yoksa ispat peşindeler mi ellerinden gelse başka fotolar da koyarlar emimin bu bahsettiklerim yatak odasının resmini dahi paylaşmış kişilikler sence bunlar mutlu mu yoksa ispat peşindeler mi?
Yani diyeceğim o ki gerçekten mutlular diye düşünüp kendini üzme.
Şahsen benim değerli vaktime yazık sosyal medya kullanmıyorum bile.
O yüzden o tatlı canını sıkma dua et rabbime .
Nisa suresinde evlilik için bir ayet vardı onu bul ve onunla dua et sürekli rabbim imanlı ahlaklı temiz dürüst cennete ulaştıracak eş nasip etsin canım benim .
Daha fazla düşünme düşünce düşünceyi çeker bu da ayrı not uzun oldu biraz ama yazmak istedim.
Ben beş yıl önce attım sözü pişman mıyım asla :))))

Pembis Hayaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…