Sizce ah mı alıyorum doğru olanı mı yapıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar uyudu şükür. Ev sessiz, kafam sakin ama yine de anlamadım. Yaştan galiba. Aynı dünyada mı yaşıyoruz biz bunlarla ondan da emin olamadım.
Sorun ayrıldım niye bana pubg mobileden davet
Atıyor oyuna girdikçe pubg mobilden silmedim arkadaşlıktan orda bişi yok diye sosyal medya dan engel yedi

Sorun ayrıldım niye bana pubg mobileden davet
Atıyor oyuna girdikçe pubg mobilden silmedim arkadaşlıktan orda bişi yok diye sosyal medya dan engel yedi
Pubg falan bilmem de ortada yedekte tutmak istemek gibi bir durum var gibi geldi bana. Bazen de sebepsiz olur bazı şeyler. Sadece öylesine... Onun yaptıklarından ziyade sen ne istiyorsun. Kendine odaklan.

Şuan en doğru olan şey acilen nokta virgül kullanmayı öğrenmeniz. Paldır küldür açılmış konuları kaale almakta zorlanıyorum

Burda ciddi olan detay ne tam olarak? Oyun isteği atmış aa büyük gelişme ya çık sil kaldır o oyunu da tırrekin teki.

Benim derdim beni oyundan lobisine çağırıyor ben gitmiyorum neden çağırıyor kafam karıştı
18 sene önceki Sevgilim takipleşmediğimiz veya iletişim halinde olmadığımız halde Twitter'dan bana mesaj atmış. Bu erkeklerin saçmalıkları bitmez. Kararını verip ayrılmışsın, kafan karışmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…