- Konu Sahibi Delihatun4561
-
Neyin ssini attı? E ben de sana şimdi atarım. Tüm mesajları siler ya da arşivler atar. Bundan kolay ne var
Kendisi bana pubg mobile de istek atıyor lobiye gelmem için bende bilerek kabul etmedim benle uğraşan oYasin az da değilmiş ama karşındaki pek ciddi değil . O kadar da önemseme hazır engellemişsin yoluna devam et
Yaw umursamiyordu bunun tipine kim bakar kızlar karşılıklı takip yapmıyordu bunaNeyin ssini attı? E ben de sana şimdi atarım. Tüm mesajları siler ya da arşivler atar. Bundan kolay ne var?
Eee senin derdin ne ?Yaw umursamiyordu bunun tipine kim bakar kızlar karşılıklı takip yapmıyordu buna
Sorun ayrıldım niye bana pubg mobileden davetÇocuklar uyudu şükür. Ev sessiz, kafam sakin ama yine de anlamadım. Yaştan galiba. Aynı dünyada mı yaşıyoruz biz bunlarla ondan da emin olamadım.
Of ne anlatıyorsun ya çocuk ne mal olduğunu ortaya koymuş. Senleyken başkalarıyla da flört etmiş. Barışmak mu istiyor diyorsun. İstese ne değişecek. ?
Öğrencilerim Z kuşağı. Binevi Z kuşağı dili ve edebiyatı okudum diyebilirimSaygıyla egiliyorum onunde Burhan'im. Nerden yakaladin bu detayi yahu.
Benim derdim beni oyundan lobisine çağırıyor ben gitmiyorum neden çağırıyor kafam karıştıEee senin derdin ne ?
Pubg falan bilmem de ortada yedekte tutmak istemek gibi bir durum var gibi geldi bana. Bazen de sebepsiz olur bazı şeyler. Sadece öylesine... Onun yaptıklarından ziyade sen ne istiyorsun. Kendine odaklan.Sorun ayrıldım niye bana pubg mobileden davet
Atıyor oyuna girdikçe pubg mobilden silmedim arkadaşlıktan orda bişi yok diye sosyal medya dan engel yedi
24 yaşındasınız yahu, ayrıldığınız insandan bi çağrıyla kafanız karışıyorsa oyyy yani.Benim derdim beni oyundan lobisine çağırıyor ben gitmiyorum neden çağırıyor kafam karıştı
Şuan en doğru olan şey acilen nokta virgül kullanmayı öğrenmeniz. Paldır küldür açılmış konuları kaale almakta zorlanıyorumMerhabalar canım çok sıkkın bir konudan eski sevgilimle ilk tanıştığım zamanlar cok ilgili idi birden bire değişti onu değiştiren neydi bilmiyorum ama o sıralar konuşmayı kesmiştim karşılıklı istedim sonra kendiisi geldi benle konuştu etti barıştık yine bu şekil devam etti olaylar eskiden ben uyanamadan her sabah günaydın mesajı atardı emojili filan bakıyordum çocuk instgramdan aktif mesaj geç geliyordu günaydın filan gün geldi biz çocukla buluşmaya gittik istemişti iyi ki de gitmişim ne poh olduğunu çözemezdim yoksa çocukla vapurla gidiyoruz en son uzun ilişkin kaç yıl diye sordu hemen konuyu kendi eski sevgilisini getirdi biz onla kulübe gittik orda içtim ettim dedi sonra da kız aldatmış bunu onu söyledi vapurla geleceğimiz yere indik benden önce öne geçti noldu diyorum cevap vermedi mal mal hareketler sanki birisinden saklanıyor gibi gibi gelmiş bana hiç bir şey olmadığı yerde kimse benim istemediğim şeyi yaptıramaz filan ertesi gün keyiften mesaj yazmadın yoğundum böyle idi bende soğuk yaptım kavga ettik soğuk yapmaya devam edip ayrılma planı yaptım kafamda instgramda engel attım bazı yerden çıkardım yazıklar olsun sana dedii oyundan silmedi kendisi 2 gün önce davet filan atıyor kabul etmedim mesaj olarak müsait değilim yazdım o mesaja bugün emoji ile bakmış tepki vermedim hiç bir şekilde
Siz kesin hiyeroglif de çözümlersinizÖğrencilerim Z kuşağı. Binevi Z kuşağı dili ve edebiyatı okudum diyebilirim
18 sene önceki Sevgilim takipleşmediğimiz veya iletişim halinde olmadığımız halde Twitter'dan bana mesaj atmış. Bu erkeklerin saçmalıkları bitmez. Kararını verip ayrılmışsın, kafan karışmasın.Benim derdim beni oyundan lobisine çağırıyor ben gitmiyorum neden çağırıyor kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?