- 12 Mayıs 2023
- 114
- 9
- 18
- 26
- Konu Sahibi Delihatun4561
-
Sorun ayrılamama rağmen neden beni pubg lobisine davet atıyor lobi dediğim mikrofonu açıp konuşma yeri sohbet yeri filan ben yanasmadim ilk konuşmayı kestiğim zamanlar da aynısını yapmıştı acaba kafamımı karıştırıyor yoksa barışmak mi istiyorIc sohbetinizi bolmek istemezdim ama sorun nedir?
Bu nasıl yoklukturMerhabalar canım çok sıkkın bir konudan eski sevgilimle ilk tanıştığım zamanlar cok ilgili idi birden bire değişti onu değiştiren neydi bilmiyorum ama o sıralar konuşmayı kesmiştim karşılıklı istedim sonra kendiisi geldi benle konuştu etti barıştık yine bu şekil devam etti olaylar eskiden ben uyanamadan her sabah günaydın mesajı atardı emojili filan bakıyordum çocuk instgramdan aktif mesaj geç geliyordu günaydın filan gün geldi biz çocukla buluşmaya gittik istemişti iyi ki de gitmişim ne poh olduğunu çözemezdim yoksa çocukla vapurla gidiyoruz en son uzun ilişkin kaç yıl diye sordu hemen konuyu kendi eski sevgilisini getirdi biz onla kulübe gittik orda içtim ettim dedi sonra da kız aldatmış bunu onu söyledi vapurla geleceğimiz yere indik benden önce öne geçti noldu diyorum cevap vermedi mal mal hareketler sanki birisinden saklanıyor gibi gibi gelmiş bana hiç bir şey olmadığı yerde kimse benim istemediğim şeyi yaptıramaz filan ertesi gün keyiften mesaj yazmadın yoğundum böyle idi bende soğuk yaptım kavga ettik soğuk yapmaya devam edip ayrılma planı yaptım kafamda instgramda engel attım bazı yerden çıkardım yazıklar olsun sana dedii oyundan silmedi kendisi 2 gün önce davet filan atıyor kabul etmedim mesaj olarak müsait değilim yazdım o mesaja bugün emoji ile bakmış tepki vermedim hiç bir şekilde
Sorun ayrılamama rağmen neden beni pubg lobisine davet atıyor lobi dediğim mikrofonu açıp konuşma yeri sohbet yeri filan ben yanasmadim ilk konuşmayı kestiğim zamanlar da aynısını yapmıştı acaba kafamımı karıştırıyor yoksa barışmak mi istiyor
İçim daraldı kbBu nasıl yokluktur
Bu nasıl varoşluktur
Kendimden nefret ediyorum bu konuları okuyunca
Çocuk benle sevgili iken kız takibi bile yapıyorduBu nasıl yokluktur
Bu nasıl varoşluktur
Kendimden nefret ediyorum bu konuları okuyunca
24Kaç yaşındasın?
24Kaç yaşındasın?
Çocuk pubgdsn tanıştığım biri değil sadece reel de gördüm önceden de pubg u o da indirmişdiPubg oynayan yas araligi konu aciyor vay be yasli hissettim. Ogrencilerimden birileri de var midir buralarda acaba
İçim daraldı kb
Çocuk benle sevgili iken kız takibi bile yapıyordu
Ah aldığını düşündüren nedir
Estağfurullah bir büyüğün görüşü önemlidir siz daha çok tecrübe yaşadınız bize aktarmaniz güzel olurHa Z kusagi olaylari. Benim kafam almaz sizin konulari bence sen haklisin ya da kesin haklısındir.
Estağfurullah bir büyüğün görüşü önemlidir siz daha çok tecrübe yaşadınız bize aktarmaniz güzel olur
Biraz çabuk karar veririm hemen kestirip atarım karakter olarakAh aldığını düşündüren nedir
Çocuk zaten işe yaramazın teki. Her asılana yüz vermediğimiz için ah alsaydık yatacak yerimiz olmazdıBiraz çabuk karar veririm hemen kestirip atarım karakter olarak
En başta böyle değildi anlam veremiyorumÇocuk zaten işe yaramazın teki. Her asılana yüz vermediğimiz için ah alsaydık yatacak yerimiz olmazdı
Emin misin bundaan ss bile attıOf ne anlatıyorsun ya çocuk ne mal olduğunu ortaya koymuş. Senleyken başkalarıyla da flört etmiş. Barışmak mu istiyor diyorsun. İstese ne değişecek. ?
Neyin ssini attı? E ben de sana şimdi atarım. Tüm mesajları siler ya da arşivler atar. Bundan kolay ne var?Emin misin bundaan ss bile attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?