Sizce aldatıldım mı???

Büyük ihtimalle hastanede yatmamıştır ali denilen kişi ile gizli birşey yapmışlardır ama aldatmak varmı işin içinde bilemem adı üstünde ''yalan'' arkadaşlar yalanın olduğu yerde belkilerle doğruları armayın lütfen..!

Allah yardımcın olsun cnm ne kadar zor ne kadar kötü bir durum
şimdi diyelim ki bu yalanın altından kötü birşey çıkmadı,ama biri gelir biri gider demesi filan.. bu sözlerde en az söylenen yalanlar kadar ağır bu sorun nasıl çözülcek.
ailenle aranı düzeltmelisin ozaman daha güçlü hissediceksin kendini

haklısın....sabretmekten başka çarem yok şuan için....öteki bayrama şurda 2 ay bile yok eşimle birlikte gideceğim ki ailemle aramı düzelteyim...zamana bırakacağım baktım yalanlar çoğalıyor ve bana ispat edemiyor ve değişiyor bu evliliği o zamn noktalayabilirim sağlıklı birşekilde..ama ailemle aramı düzeltmeden yapamam ki...

Büyük ihtimalle hastanede yatmamıştır ali denilen kişi ile gizli birşey yapmışlardır ama aldatmak varmı işin içinde bilemem adı üstünde ''yalan'' arkadaşlar yalanın olduğu yerde belkilerle doğruları armayın lütfen..!

diyorum ya belkilere bakarsak belki aldatmadı eevt ama bir adam neden karısının telefonlarını 3 gün açmaz ve yalan söyler neden ispat etmez....

sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....

bence bi şansınızı deneyin her anne babanın çocuğuna ne olursa olsun sahip çıkacağını düşünüyorum.inşallah aldatma durumu yokturdur bende eski yazılarınızı okumuştum Allah size gerçekten sabır versin dualarım sizinle inşallah herşey yoluna girer.

bence bi şansınızı deneyin her anne babanın çocuğuna ne olursa olsun sahip çıkacağını düşünüyorum.inşallah aldatma durumu yokturdur bende eski yazılarınızı okumuştum Allah size gerçekten sabır versin dualarım sizinle inşallah herşey yoluna girer.

çok teşekkürler canım şansımı dedim ya biraz daha bekleyeceğim öteki bayramı eski konularımda da yazmıştım eşim ailemin yanına gelecekti benmle barışacaktık herşey yoluna girecekti öteki bayrama kadar bekleyeceğim bukadar yol aldım sabrettim son demini de bekleyeyim sonrasında benm için karar vermek daha kolay olacak baktım ne barışmadan yana nede aldatma konusunu ispattan yana allaha havale edip yolumu tutacağım...biliyorum güçlü olmam lazım biliyorum belki daha zor günler beni bekleyecek ama enazından ailem bana bunları yapmayacak...

Bence hergün sorun, hatda ali geldigindede tekrar sorun onun yaninda yüzlestirin hani evi dahitmisdi deyin..

Neden hastanede yatmis ?
Yatdiysada bir belge vs vardir onalri istegin.

Önce hastaneyi ispatlasin , sonrasi zaaten corap sökügü gibi acilir ...
Bence yatmadi, kavgayi da tel bilerek cikardi teli kapatti , ki birdaha cikmasin tele , kizgin ayaklari yapmak icin...

sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....

Canım senin yapman gereken şu:
Eşinin evde olmadığı bir vakit anneni arayacaksın en başından her şeyini anlatacaksın .
Pişman olduğunu söyleyeceksin.
Çünkü bu evliliğe devam ettikçe ve sen bir şeyleri ailenden sakladıkça haklıyken haksız konuma düşeceksin.
Hani bir önceki konunda demiştim ya seni ezme işini bilinçli yapıyorlar bunlar.
Çünkü neden ? Seni ailenden kopartmışlar ,sahipsiz bulmuşlar ezdikçe ezmişler.
Kesinlikle çocuk yapmadan bitir bu evliliği.
Bak çocuk olduktan sonra da bu olaylar devam edecek ve hep diyeceksin ki keşke çocuğum yokken
ayrılsaydım daha kolay olurdu diyeceksin.
Yaşın genç.Bu adamdan hele de biri gelir biri gider zihniyetinde olan bir erkekten hayır gelmez.
Zaten 2 trilyon parası gelecek diyorsun, o parayı da görünce sana eyvallahı olmaz bu adamın.
Karnında çocuğun yokken ayrıl gitsin.
Eşin bir dert, görümcen bir dert, k.valide bir dert..
Biraz cesur ol ve dediklerini yap. Allah'tan başka kimseden korkma..
Annen baban herhalukarda affedecektir seni ,et tırnaktan ayrılmaz ki,
Sen onların canından kanındansın.

Son düzenleme:
Hayatım boyunca şunu anladım:
Hiç kimse ikinci bir şansı hak etmiyor.
Sen şans verdikçe aynı şeyler tekrarlanıyor
Üzülen ,yıpranan sen oluyorsun, giden yıllar senin ömründen gidiyor,başka kimsenin değil.
Annen baban seni bu dünyaya bunları çek diye getirmedi.
Sen de bu adamdan çocuk yapıp da , bunları çekmesini sağlama...

Son düzenleme:
diyorum ya belkilere bakarsak belki aldatmadı eevt ama bir adam neden karısının telefonlarını 3 gün açmaz ve yalan söyler neden ispat etmez....

canım bence bir adam neden karısının telefonunu açmaz diye sorma bir adam neden yalan söyleme gereği duyar de tabikide karısının öğrenmesini istemediği şeylerden dolayı mesela bu ne olabilir aldatma başkada gizli ne olacakki ya senin anlattığın olay bide çok farklı hani birdenbire hastane nereden çıktı telefon açmamakta ne ya anlamadım gitti belkide başkası vardı ve seni başından savmak için hastane bahanesi buldu ve küsmüş ayaklarına yattı ayrıca bende evliyim bir adam neden yalan söyler ve neden gizli şeyler yapma gereği duyar biliyorum çünkü sadece sorunlarla ve göz yaşıyla dolu bir hayatım var şöyle örnek vereyim belki yardımcı olur ..
benim eşim çok serbest ve açık biridir ve çok dürüst ayaklarınada yatar ve internetten sürekli ve başka kadınlarla konuşur ve ben bunları öğrenmeyeyim diye bilgisayar geçmişini siler bazen bırakır bazen siler neden siler kadınlarla konuştuğu için neden silmez çünkü konuşmadığı için birşey gizlemeye sadece beni aldattığında gerek duyar yani anlatabildimmi yoksa geresiz mi oldu bilemedim :)

yaa beni ben havaalnında aradı ya hast çıkıyorum işlemelri yapıyom dedi ben dedim ki hangi hastanedesin çünkü içimden bi ses yalan söylediğini bana söylüyodu hastanenin ismine bakmadım bilmiyorum demişti....:5::5:ya çıldırcammmm sonra telefonda gelince raporlara bakarsın demişti...şimdi bu işin üstüne gideceğim sakinleşmeyi bekliyorummmm

Hangi hastanede yattığını bilmiyor mu :53::53: Ya narkozu fazla kaçırmışlar :53:ya da bir şeyler dönüyor cidden :50:

Son düzenleme:
Herkes özellikle hastane olayı nerden çıkmış diye soruyor da.
Konu sahibi il dışına çıkınca eşi ile telefonda tartışıyor.
Sonra eşini telefondan arıyor , eşi 3 gün telefonları açmıyor,
Ali denen şahıs konu sahibini telefonla arıyor ve suçlayıp
"Senin yüzünden sinir krizi geçirdi,evi darmadağın etti,şimdi hastanedeyiz" diyor.
Konu sahibi mimli Ali'nin söylediklerine inanmıyor hala eşini arıyor ,
3 günün sonunda eşi ile konuşuyor...

Son düzenleme:
Bence hergün sorun, hatda ali geldigindede tekrar sorun onun yaninda yüzlestirin hani evi dahitmisdi deyin..

Neden hastanede yatmis ?
Yatdiysada bir belge vs vardir onalri istegin.

Önce hastaneyi ispatlasin , sonrasi zaaten corap sökügü gibi acilir ...
Bence yatmadi, kavgayi da tel bilerek cikardi teli kapatti , ki birdaha cikmasin tele , kizgin ayaklari yapmak icin...

ali bize uzun zamandır gelmedi dedim ya kendi boşanma aşamasında olduğu için..bugün telefon açmayı düşünüdm ama benm anladığımı anlar doğruyu söylemez ki bana ama bize geldiği gün yada onunla mutlaka bir ortamda bulunuruz o zamn söyleyeceğim tabiki ama eşime yine çok kızıyorum bana kendi dürüstçe anlatmalıydı...

kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....

Tipik türk erkeği modeli suclu ve sucunu basırmak için sana çek git diyor gidemeyeceğini bildiği için heralde..

Ahh neden bu erkekler böyle...

Benim yakın arkadaşımada böyle bir olay olmuştu şekerim Adam bunu aldatmış aynı senin gibi şüpheleri vardı
kız kocasına sorunca eğer şüpheleniyorsan sabah erkenden kalk annene babana anlat ben bu adamı istemiyorum defol git demişti
kız sustu neyse düzeldi sandı bir kere daha böyle oldu çocuk aynı şeyi söyleyince kız topladı eşyalarını çocuk şok tabi yalvarmalar yakarmalar falan filan işte...
inanma şekerim kendini sakın ezdirme eşin yalan söylüyor ve suclu olduğu için sana babanı ara diyor...
peki sen ne düşünüyosun gerçekten aldattıysa boşanıcan mı yada affedicen mi ona göre yolunu çizelim...

Allah yardımcın olsun..

kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....

Bu nedir böyle yahu.
Aldattım,hadi sıkıysa git - dese aynı kapıya çıkıyor.

Bazen görünen köy kılavuz istemiyor ama görmemekte ısrar ediyoruz.

Ne gizlemiş olabilir ki bu adam ?
Haa gizli ajan değilse tabii...
Ajan filan olmadığına göre,neyi saklayacakmış ?
İçmeye gitti desen...Sana kızdım,içtim dağıttım diyebilecek yapıda bir insan.Senden çekinmesi yok zaten.

23 yaşındasın.Çıtır gördüğüm yeğenimle aynı yaştasın.O henüz öğrenci ve ben kıyamam O'na.
Ailem kabul eder mi demişsin.Asıl söylemediğin için kızardım ben olsam.
Yavru kuşumu alıp üzecekler,ben de sırtımı döneceğim ha ?

Eşinin evde olmadığı bir vakit anneni arayacaksın en başından her şeyini anlatacaksın .
Çünkü bu evliliğe devam ettikçe ve sen bir şeyleri ailenden sakladıkça haklıyken haksız konuma düşeceksin.
Bak çocuk olduktan sonra da bu olaylar devam edecek ve hep diyeceksin ki keşke çocuğum yokken
Yaşın genç.Bu adamdan hele de biri gelir biri gider zihniyetinde olan bir erkekten hayır gelmez.
Zaten 2 trilyon parası gelecek diyorsun, o parayı da görünce sana eyvallahı olmaz bu adamın.
arkadaşımız çook doğru konuşmuş ayrıca hiç kimse ailen kadar sana acımaz

annemi arayıp anlatma konusunu anlatmayı çok denedim ama yapamadım çekindim belki de yüzüm olmadı çünkü onları çok fazla üzdüm...eşim ve ailesi tarafından oyuna geldim beni ailemden koparttılar ki sahipsiz kalayım ezdikçe ezsinler eşimde saf ayağına yatıp neredeyse hergün annesini çağırıyor bende hizmet ediyorum üstüne laf yiyorum görümcemden erkek gibi kardeşinin ağzını kapatamıyor..bunlar ailecek 2 tirilyonu görünce değişecekler biliyorum ama allah büyük ya yanlarına kalmaz inşl. bana yaşattıkları...nikahım kıyılmadan 2 gün önce resmi işlemelri yapıyoruz beni notere götürmeye çalıştı sözleşmeli evlilik yapacağız diye böyle bir adamdan bana hayır gelmez... bunu çok iyi anlıyorum artıkk...

Sorun burada eşinin kalbimdurur'a yalan söylemesi değil.
Evliliklerinde bir çok olumsuz yönler var.
Eski konularına bakanlar görürler.
Ama ipin ucu kaçmış bir kere ki adam "Biri gider biri gelir ,bu işler böyle!" cümlesini bile kurabilmiş.
Nasıl olsa kızın ailesi de yok işin içinde
"Ben her şeyi yapmak da özgürüm ,sen de bunlara katlanacaksın." diyor resmen.
Allah yardımcın olsun canım, ama daha fazla pişmanlık yaşamak istemiyorsan,
ömrünün keşkelerle, soru işaretleri ile dolu olmasını istemiyorsan
açacaksın ailene her şeyi anlatacaksın , onlar da gelip seni alacaklar.

Hayatım boyunca şunu anladım:
Hiç kimse ikinci bir şansı hak etmiyor.
Sen şans verdikçe aynı şeyler tekrarlanıyor
Üzülen ,yıpranan sen oluyorsun, giden yıllar senin ömründen gidiyor,başka kimsenin değil.
Annen baban seni bu dünyaya bunları çek diye getirmedi.
Sen de bu adamdan çocuk yapıp da , bunları çekmesini sağlama...

herşy günyüzüne çıksa da 3 yıl kadar çocuk düşünmüyorum canım...ben eşime 2. şans değil birçok şans verdim....

canım bence bir adam neden karısının telefonunu açmaz diye sorma bir adam neden yalan söyleme gereği duyar de tabikide karısının öğrenmesini istemediği şeylerden dolayı mesela bu ne olabilir aldatma başkada gizli ne olacakki ya senin anlattığın olay bide çok farklı hani birdenbire hastane nereden çıktı telefon açmamakta ne ya anlamadım gitti belkide başkası vardı ve seni başından savmak için hastane bahanesi buldu ve küsmüş ayaklarına yattı ayrıca bende evliyim bir adam neden yalan söyler ve neden gizli şeyler yapma gereği duyar biliyorum çünkü sadece sorunlarla ve göz yaşıyla dolu bir hayatım var şöyle örnek vereyim belki yardımcı olur ..
benim eşim çok serbest ve açık biridir ve çok dürüst ayaklarınada yatar ve internetten sürekli ve başka kadınlarla konuşur ve ben bunları öğrenmeyeyim diye bilgisayar geçmişini siler bazen bırakır bazen siler neden siler kadınlarla konuştuğu için neden silmez çünkü konuşmadığı için birşey gizlemeye sadece beni aldattığında gerek duyar yani anlatabildimmi yoksa geresiz mi oldu bilemedim :)

işte ispat edemiyorum o daha da kötü bir ispat etsemo zamn görecek de...bide sırıtıp gözünle gördün mü diyor sanki gözümle görsem bide ona sorcam erkeklerin hepsi aynı mal yemin ederim boşanırsam evlilik mi tövbeee kendime anne baabma adarm işimi kurar arbamı alır mis gibi yaşarım dert yok tasa yok sen peki eşinle konuşmuyor musun bu durumları b sayarda yazışıyormuş ya

Tipik türk erkeği modeli suclu ve sucunu basırmak için sana çek git diyor gidemeyeceğini bildiği için heralde..

Ahh neden bu erkekler böyle...

Benim yakın arkadaşımada böyle bir olay olmuştu şekerim Adam bunu aldatmış aynı senin gibi şüpheleri vardı
kız kocasına sorunca eğer şüpheleniyorsan sabah erkenden kalk annene babana anlat ben bu adamı istemiyorum defol git demişti
kız sustu neyse düzeldi sandı bir kere daha böyle oldu çocuk aynı şeyi söyleyince kız topladı eşyalarını çocuk şok tabi yalvarmalar yakarmalar falan filan işte...
inanma şekerim kendini sakın ezdirme eşin yalan söylüyor ve suclu olduğu için sana babanı ara diyor...
peki sen ne düşünüyosun gerçekten aldattıysa boşanıcan mı yada affedicen mi ona göre yolunu çizelim...

Allah yardımcın olsun..[/QUOTE

bende biara tartışmıştık bana çek git demişti topladım eşyalarmı aynen oturup diz çöküp ağlamıştı..ama ağlaması yalvarması umrumda bile değil ben şundan eminim ya ben onu bırakıp gidersem belki birçok kadın bulur kendine ama benim gibi fedakarını seveni bunca zorluğa katlanannı asla bulamayacak bunları kendide biliyor ..yani kaybeden o olacak ben henüz 23 yaşındayım parmağımda ki yüzüğü çıkartsam kimse evli olduğumu anlamaz...dulluğu da damga olarak görmem!şayet ortada aldatma varsa asla...ben eşime tanıştığımız gün demiştim bana herşeyinle gel seni herşeyinle kabul ederim ama aldatmayla gelme ben affetmem dedim!!!ve bunun bedelini ödetirim demiştim...

Back
X