- Konu Sahibi kalbimdurur
Büyük ihtimalle hastanede yatmamıştır ali denilen kişi ile gizli birşey yapmışlardır ama aldatmak varmı işin içinde bilemem adı üstünde ''yalan'' arkadaşlar yalanın olduğu yerde belkilerle doğruları armayın lütfen..!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsun cnm ne kadar zor ne kadar kötü bir durum
şimdi diyelim ki bu yalanın altından kötü birşey çıkmadı,ama biri gelir biri gider demesi filan.. bu sözlerde en az söylenen yalanlar kadar ağır bu sorun nasıl çözülcek.
ailenle aranı düzeltmelisin ozaman daha güçlü hissediceksin kendini
Büyük ihtimalle hastanede yatmamıştır ali denilen kişi ile gizli birşey yapmışlardır ama aldatmak varmı işin içinde bilemem adı üstünde ''yalan'' arkadaşlar yalanın olduğu yerde belkilerle doğruları armayın lütfen..!
sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....
bence bi şansınızı deneyin her anne babanın çocuğuna ne olursa olsun sahip çıkacağını düşünüyorum.inşallah aldatma durumu yokturdur bende eski yazılarınızı okumuştum Allah size gerçekten sabır versin dualarım sizinle inşallah herşey yoluna girer.
sizce bir evlat ailesini üzse de yıksa da ailesi onu affeder mi bağrına basar mı....ben anne olmadığım için bu hissi yaşayamıyorum ama çok özlüyorum ailemi....çok pişmanımmm...eskisi gibi bana sarılıp destek olurlar mı onlar da beni özlemişler midir?? lütfen cevap verin özellikle anneler....
diyorum ya belkilere bakarsak belki aldatmadı eevt ama bir adam neden karısının telefonlarını 3 gün açmaz ve yalan söyler neden ispat etmez....
yaa beni ben havaalnında aradı ya hast çıkıyorum işlemelri yapıyom dedi ben dedim ki hangi hastanedesin çünkü içimden bi ses yalan söylediğini bana söylüyodu hastanenin ismine bakmadım bilmiyorum demişti....ya çıldırcammmm sonra telefonda gelince raporlara bakarsın demişti...şimdi bu işin üstüne gideceğim sakinleşmeyi bekliyorummmm
Bence hergün sorun, hatda ali geldigindede tekrar sorun onun yaninda yüzlestirin hani evi dahitmisdi deyin..
Neden hastanede yatmis ?
Yatdiysada bir belge vs vardir onalri istegin.
Önce hastaneyi ispatlasin , sonrasi zaaten corap sökügü gibi acilir ...
Bence yatmadi, kavgayi da tel bilerek cikardi teli kapatti , ki birdaha cikmasin tele , kizgin ayaklari yapmak icin...
kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....
kızlaar eşimle konuştum karşıma aldım neden yalan söyledin dedim yalan değil dedi aliyle ist birçok alışveriş yaptık hast ismi ver dedim ben ne bileyim dedi hast ismi aç aliye sor dedi....sorularıma cevap vermedi ve aldattığımı düşünüyorsan arayayım babanı ben kızını aldattım gel al kızını diyeyim dedi!!!aldattıma inanıyormusun dedi inanmıyorum ama bana cevap vermiyorsun dedim aldattığıma inanmıyorsan konuyu kapat dedi....ben kızlarla uğraşamam dedi herkes benm üstüme geliyor dedi işine geliyorsa dedi istemiyorsan çek git dedi biri gelir biri gider bu böyledir dedi.....
arkadaşımız çook doğru konuşmuş ayrıca hiç kimse ailen kadar sana acımaz
Canım senin yapman gereken şu:
Eşinin evde olmadığı bir vakit anneni arayacaksın en başından her şeyini anlatacaksın .
Pişman olduğunu söyleyeceksin.
Çünkü bu evliliğe devam ettikçe ve sen bir şeyleri ailenden sakladıkça haklıyken haksız konuma düşeceksin.
Hani bir önceki konunda demiştim ya seni ezme işini bilinçli yapıyorlar bunlar.
Çünkü neden ? Seni ailenden kopartmışlar ,sahipsiz bulmuşlar ezdikçe ezmişler.
Kesinlikle çocuk yapmadan bitir bu evliliği.
Bak çocuk olduktan sonra da bu olaylar devam edecek ve hep diyeceksin ki keşke çocuğum yokken
ayrılsaydım daha kolay olurdu diyeceksin.
Yaşın genç.Bu adamdan hele de biri gelir biri gider zihniyetinde olan bir erkekten hayır gelmez.
Zaten 2 trilyon parası gelecek diyorsun, o parayı da görünce sana eyvallahı olmaz bu adamın.
Karnında çocuğun yokken ayrıl gitsin.
Eşin bir dert, görümcen bir dert, k.valide bir dert..
Biraz cesur ol ve dediklerini yap. Allah'tan başka kimseden korkma..
Annen baban herhalukarda affedecektir seni ,et tırnaktan ayrılmaz ki,
Sen onların canından kanındansın.
Canım senin yapman gereken şu:
Eşinin evde olmadığı bir vakit anneni arayacaksın en başından her şeyini anlatacaksın .
Pişman olduğunu söyleyeceksin.
Çünkü bu evliliğe devam ettikçe ve sen bir şeyleri ailenden sakladıkça haklıyken haksız konuma düşeceksin.
Hani bir önceki konunda demiştim ya seni ezme işini bilinçli yapıyorlar bunlar.
Çünkü neden ? Seni ailenden kopartmışlar ,sahipsiz bulmuşlar ezdikçe ezmişler.
Kesinlikle çocuk yapmadan bitir bu evliliği.
Bak çocuk olduktan sonra da bu olaylar devam edecek ve hep diyeceksin ki keşke çocuğum yokken
ayrılsaydım daha kolay olurdu diyeceksin.
Yaşın genç.Bu adamdan hele de biri gelir biri gider zihniyetinde olan bir erkekten hayır gelmez.
Zaten 2 trilyon parası gelecek diyorsun, o parayı da görünce sana eyvallahı olmaz bu adamın.
Karnında çocuğun yokken ayrıl gitsin.
Eşin bir dert, görümcen bir dert, k.valide bir dert..
Biraz cesur ol ve dediklerini yap. Allah'tan başka kimseden korkma..
Annen baban herhalukarda affedecektir seni ,et tırnaktan ayrılmaz ki,
Sen onların canından kanındansın.
Hayatım boyunca şunu anladım:
Hiç kimse ikinci bir şansı hak etmiyor.
Sen şans verdikçe aynı şeyler tekrarlanıyor
Üzülen ,yıpranan sen oluyorsun, giden yıllar senin ömründen gidiyor,başka kimsenin değil.
Annen baban seni bu dünyaya bunları çek diye getirmedi.
Sen de bu adamdan çocuk yapıp da , bunları çekmesini sağlama...
canım bence bir adam neden karısının telefonunu açmaz diye sorma bir adam neden yalan söyleme gereği duyar de tabikide karısının öğrenmesini istemediği şeylerden dolayı mesela bu ne olabilir aldatma başkada gizli ne olacakki ya senin anlattığın olay bide çok farklı hani birdenbire hastane nereden çıktı telefon açmamakta ne ya anlamadım gitti belkide başkası vardı ve seni başından savmak için hastane bahanesi buldu ve küsmüş ayaklarına yattı ayrıca bende evliyim bir adam neden yalan söyler ve neden gizli şeyler yapma gereği duyar biliyorum çünkü sadece sorunlarla ve göz yaşıyla dolu bir hayatım var şöyle örnek vereyim belki yardımcı olur ..
benim eşim çok serbest ve açık biridir ve çok dürüst ayaklarınada yatar ve internetten sürekli ve başka kadınlarla konuşur ve ben bunları öğrenmeyeyim diye bilgisayar geçmişini siler bazen bırakır bazen siler neden siler kadınlarla konuştuğu için neden silmez çünkü konuşmadığı için birşey gizlemeye sadece beni aldattığında gerek duyar yani anlatabildimmi yoksa geresiz mi oldu bilemedim :)
Tipik türk erkeği modeli suclu ve sucunu basırmak için sana çek git diyor gidemeyeceğini bildiği için heralde..
Ahh neden bu erkekler böyle...
Benim yakın arkadaşımada böyle bir olay olmuştu şekerim Adam bunu aldatmış aynı senin gibi şüpheleri vardı
kız kocasına sorunca eğer şüpheleniyorsan sabah erkenden kalk annene babana anlat ben bu adamı istemiyorum defol git demişti
kız sustu neyse düzeldi sandı bir kere daha böyle oldu çocuk aynı şeyi söyleyince kız topladı eşyalarını çocuk şok tabi yalvarmalar yakarmalar falan filan işte...
inanma şekerim kendini sakın ezdirme eşin yalan söylüyor ve suclu olduğu için sana babanı ara diyor...
peki sen ne düşünüyosun gerçekten aldattıysa boşanıcan mı yada affedicen mi ona göre yolunu çizelim...
Allah yardımcın olsun..[/QUOTE
bende biara tartışmıştık bana çek git demişti topladım eşyalarmı aynen oturup diz çöküp ağlamıştı..ama ağlaması yalvarması umrumda bile değil ben şundan eminim ya ben onu bırakıp gidersem belki birçok kadın bulur kendine ama benim gibi fedakarını seveni bunca zorluğa katlanannı asla bulamayacak bunları kendide biliyor ..yani kaybeden o olacak ben henüz 23 yaşındayım parmağımda ki yüzüğü çıkartsam kimse evli olduğumu anlamaz...dulluğu da damga olarak görmem!şayet ortada aldatma varsa asla...ben eşime tanıştığımız gün demiştim bana herşeyinle gel seni herşeyinle kabul ederim ama aldatmayla gelme ben affetmem dedim!!!ve bunun bedelini ödetirim demiştim...