Sizce aldatıldım mı???

kızlar ben bu adamla ne yapcam yaa bide hiçbişey olmamış gibi davranıyor sanki dün bana o lafları diyen adam yok karşımda:5::5: biri gider biri gelir dedi özür bile dilemedi aldatmadım diyo başka bişey demiyor söyleyip söyleyip evliliğimizi zedeliyorsun diyor yani bide suçlu ben oluyorum yaa:5::5:

aradım canım aradım ama bilgi veremiyorlarmış:5: sinirlerim bozuldu

sana hastahane evraklarnı göstermeli.. bu süpheyle nasıl yaşar insan?.. paranoyaklaşır.. herseyden bişey çıkarır...eşinin seni suçlamasıda tamamen suçunu bastrmak istemesnden kararlı duruyor sana küsmüş gbi davranıyor.. cnkü kendnden emn davranrsa biliyorki seni inandıracak.. rol kesiyor yani.. kusura bakma cnmda burda okuduğm seylerden sonra erkeklere hc güvenmiyırum..

sana hastahane evraklarnı göstermeli.. bu süpheyle nasıl yaşar insan?.. paranoyaklaşır.. herseyden bişey çıkarır...eşinin seni suçlamasıda tamamen suçunu bastrmak istemesnden kararlı duruyor sana küsmüş gbi davranıyor.. cnkü kendnden emn davranrsa biliyorki seni inandıracak.. rol kesiyor yani.. kusura bakma cnmda burda okuduğm seylerden sonra erkeklere hc güvenmiyırum..

erkeklerin hepsi aynı zaten kadın ezilmiş üzülmüş ne fayda umurların da bile değiliz...ama ben bu hast işini bırakmayacağım o 2 gün nerde kaldı ne yaptı tektek hesabını verecek:5::5:

erkeklerin hepsi aynı zaten kadın ezilmiş üzülmüş ne fayda umurların da bile değiliz...ama ben bu hast işini bırakmayacağım o 2 gün nerde kaldı ne yaptı tektek hesabını verecek:5::5:

tek bildikleri kendi doğruları.. bir kadını aldatmayı sahiplenmemeyi marifet sayıyormuşcasına yapıyorlar.. burda okuduğm coğu sorunda erkek ya annesine karsı eşini koruyup savunmamış.. yada aldatmış oluyor..bencede hesabını vermeli.. onunla aynı yastığa baş koyuyorsan kafandaki soru işaretlerini gidermeli..

eşinin telefonuna ve hesap dökümlerine bak ayrıca eşinin telefonundan geçen akşam bizdekilerin telefonuna almamışım acil numaralarını yollsana diye msj at ama bunu akşam yapki o cvb atıncaya kadar eşine telefonu verme

cnmm artık yeni sistemde özeli bile görüyorlar yha hastaneyi geç geçen sene özelden ki hiçbir sgk dan yararlanmadan lens aldım onu bile görüyorlar :53::53::53:
eşinin tc si yeterli git sor:34:

tek bildikleri kendi doğruları.. bir kadını aldatmayı sahiplenmemeyi marifet sayıyormuşcasına yapıyorlar.. burda okuduğm coğu sorunda erkek ya annesine karsı eşini koruyup savunmamış.. yada aldatmış oluyor..bencede hesabını vermeli.. onunla aynı yastığa baş koyuyorsan kafandaki soru işaretlerini gidermeli..

yeri gelince bize hesap soruyorlar o zamn onlarda hesap vermeli tamam aldatmamış olabilir ama böyle kaçamak cevaplarla kim olsa aldattığını düşünür..erkeklerin hepsi aynı canım benmki ailesiyle küser bana söylenir hep sen yüz verdin bilmem ne sen davet ettin halbuki ben annesini ne ararımm ne sorarım eşim kendi hergün konuşur hergünde davet eder kötü olunca da biz kadınlar suçlu oluruz..

cnmm artık yeni sistemde özeli bile görüyorlar yha hastaneyi geç geçen sene özelden ki hiçbir sgk dan yararlanmadan lens aldım onu bile görüyorlar :53::53::53:
eşinin tc si yeterli git sor:34:

çarşıya çıktığımda ezaneye mutlaka soracağım zaten bu işin peşini asla bırakmam az öncede dedim ali abiyle mutlaka bir ortamda karşılaşırız dedim ikinizide yüzleştircem dedim seninlede bu sayfa kapanmadı kapanmayacak dedim!!:20:

ben güclüyüm ögrenince ayaklarimin üstünde durabilirim ceker kapiyi cikarim diyorsan arastir ögren yokkkk hem ögrenir hemde duracam diyorsan arastirma böyle kalsinn
iki secenek var ya yapti yada yapmadi

ben güclüyüm ögrenince ayaklarimin üstünde durabilirim ceker kapiyi cikarim diyorsan arastir ögren yokkkk hem ögrenir hemde duracam diyorsan arastirma böyle kalsinn
iki secenek var ya yapti yada yapmadi

öğrenmeye ve bu konudaki acıyı çekmeye hazırım cnım aklımda sürekli soru işareti kalacağına öğrenmek daha iyi ki beni evli bayanlar daha iyi anlar içinizde şüphe varsa eşinizle aynı yatağa dahi girmek istemiyorsunuz!yaptıysa çekip gitmek daha kolay...

Eşiniz madem gayet kendinden emin ve yuvasını önemsiyor ve sizi önemsiyor,
o zaman açık açık hastane ismini ve evrakları göstermeli size.
İnsan nasıl gittiği hastanenin ismini unutur, evrak yoksa bile şu hastaneye gittim der en azından.
Saklaması hiç te iyi şeyler getirmiyor insanın aklına.
Eşinize varacağınız sonucu pek iyi anlatmadınız sanırım, hala güllük gülistanlık davrandığına göre.
Sizi bu konuda ikna etmek zorunda, bunun içinde elinde kanıt ne varsa göstermeli, araştırmalı.
Ali abiyle karşılaşınca sorarım demişsiniz ama, şu noktadan sonra eşiniz ali denen şahısla bir plan kurabilir,
anlaşabilirler, ali denen kişi bu işin çözüm noktası değil gibi o yüzden.
Çözüm noktası, gittiği hastane, evraklar ve telefon kayıtları olabilir bence.

Eşiniz madem gayet kendinden emin ve yuvasını önemsiyor ve sizi önemsiyor,
o zaman açık açık hastane ismini ve evrakları göstermeli size.
İnsan nasıl gittiği hastanenin ismini unutur, evrak yoksa bile şu hastaneye gittim der en azından.
Saklaması hiç te iyi şeyler getirmiyor insanın aklına.
Eşinize varacağınız sonucu pek iyi anlatmadınız sanırım, hala güllük gülistanlık davrandığına göre.
Sizi bu konuda ikna etmek zorunda, bunun içinde elinde kanıt ne varsa göstermeli, araştırmalı.
Ali abiyle karşılaşınca sorarım demişsiniz ama, şu noktadan sonra eşiniz ali denen şahısla bir plan kurabilir,
anlaşabilirler, ali denen kişi bu işin çözüm noktası değil gibi o yüzden.
Çözüm noktası, gittiği hastane, evraklar ve telefon kayıtları olabilir bence.

zaten ben evrak vs istiyorum canım ali abiyi kaale bile almıyorum ali abi bize geldiğinde ona sadece şunu diyeceğim seni aradım telefonda bana kızdın eşini hast.kaldırdım evi dağıtmış vs dedin dicem ama ben eve geldiğimde evde çerez tabakları vardı ve ev gayet normaldi...eşim istediği kadar hiçbişey olmamış gibi davransın ben dünden beri buzdolabı gibiyim umrumda bile değilsin hesabını yapıyorrum:19::19:

Yorumların tamamını okumadım ama kayınvaliden belki eşinin hastanede yattığını bilmiyordur,eşin de annesi üzülmesin diye İstanbul'dan aldım demiştir.

Yorumların tamamını okumadım ama kayınvaliden belki eşinin hastanede yattığını bilmiyordur,eşin de annesi üzülmesin diye İstanbul'dan aldım demiştir.

zaten dün bana öyle dedi kayınvalidem beyin ameliyatı olduğu için ona böyle konular söylenmiyor..tamam dedim hadi annene böyle dedin hangi hast yattın?rapor?hep lafı geçiştiriyor...bugün hast ismi aldım aradım ama hast. biilgi vermiyor..eczaneye soracağım çıkar diyolar kızlar..

Ya arkadasim
sen hastaneyi arayip bilgi istediginde tabikide bilgi vermezler sana
Bence esinde bunu kesinlikle biliyor, ondan salladi sana,
kocan bile olsa kimsenin hakkinda bilgi vermiyorlar öyle kolay kolay, gizlilik diye bisey var

Bilmiyorum ama esin dogru bile söylese,
tek sorununuz bu degilki :(
ayrica o ettigi laflarda cok ayipti

Back
X