- Konu Sahibi kalbimdurur
canım naptın aradınmı hastaneyi
aradım canım aradım ama bilgi veremiyorlarmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım naptın aradınmı hastaneyi
aradım canım aradım ama bilgi veremiyorlarmışsinirlerim bozuldu
sana hastahane evraklarnı göstermeli.. bu süpheyle nasıl yaşar insan?.. paranoyaklaşır.. herseyden bişey çıkarır...eşinin seni suçlamasıda tamamen suçunu bastrmak istemesnden kararlı duruyor sana küsmüş gbi davranıyor.. cnkü kendnden emn davranrsa biliyorki seni inandıracak.. rol kesiyor yani.. kusura bakma cnmda burda okuduğm seylerden sonra erkeklere hc güvenmiyırum..
erkeklerin hepsi aynı zaten kadın ezilmiş üzülmüş ne fayda umurların da bile değiliz...ama ben bu hast işini bırakmayacağım o 2 gün nerde kaldı ne yaptı tektek hesabını verecek![]()
ama burda birsürü hast var hangisi olduğunu eczacılar görebilir mi bide 5 ay önce oldu...
erkeklerin hepsi aynı zaten kadın ezilmiş üzülmüş ne fayda umurların da bile değiliz...ama ben bu hast işini bırakmayacağım o 2 gün nerde kaldı ne yaptı tektek hesabını verecek![]()
tek bildikleri kendi doğruları.. bir kadını aldatmayı sahiplenmemeyi marifet sayıyormuşcasına yapıyorlar.. burda okuduğm coğu sorunda erkek ya annesine karsı eşini koruyup savunmamış.. yada aldatmış oluyor..bencede hesabını vermeli.. onunla aynı yastığa baş koyuyorsan kafandaki soru işaretlerini gidermeli..
bizim burdaki eczane hepsini görüyor
eşinin telefonuna ve hesap dökümlerine bak ayrıca eşinin telefonundan geçen akşam bizdekilerin telefonuna almamışım acil numaralarını yollsana diye msj at ama bunu akşam yapki o cvb atıncaya kadar eşine telefonu verme
cnmm artık yeni sistemde özeli bile görüyorlar yha hastaneyi geç geçen sene özelden ki hiçbir sgk dan yararlanmadan lens aldım onu bile görüyorlar
eşinin tc si yeterli git sor![]()
ben güclüyüm ögrenince ayaklarimin üstünde durabilirim ceker kapiyi cikarim diyorsan arastir ögren yokkkk hem ögrenir hemde duracam diyorsan arastirma böyle kalsinn
iki secenek var ya yapti yada yapmadi
Eşiniz madem gayet kendinden emin ve yuvasını önemsiyor ve sizi önemsiyor,
o zaman açık açık hastane ismini ve evrakları göstermeli size.
İnsan nasıl gittiği hastanenin ismini unutur, evrak yoksa bile şu hastaneye gittim der en azından.
Saklaması hiç te iyi şeyler getirmiyor insanın aklına.
Eşinize varacağınız sonucu pek iyi anlatmadınız sanırım, hala güllük gülistanlık davrandığına göre.
Sizi bu konuda ikna etmek zorunda, bunun içinde elinde kanıt ne varsa göstermeli, araştırmalı.
Ali abiyle karşılaşınca sorarım demişsiniz ama, şu noktadan sonra eşiniz ali denen şahısla bir plan kurabilir,
anlaşabilirler, ali denen kişi bu işin çözüm noktası değil gibi o yüzden.
Çözüm noktası, gittiği hastane, evraklar ve telefon kayıtları olabilir bence.
Yorumların tamamını okumadım ama kayınvaliden belki eşinin hastanede yattığını bilmiyordur,eşin de annesi üzülmesin diye İstanbul'dan aldım demiştir.