iki saattir facede bu kadını arıyorum ama sanırım face iptal etmiş bulamadım. Allahım ya doğum yaptığım sırada eşime attığı mesajı okumuştum orada resmini görmüştüm aşırı kendine güvenen biri tipi vardı aşırı vamp bir kadındı. Aslında bütün aile bu kızı tanıyor en azından kuzeninden alabilirim adresini bu aklımda bulunsun söylediğin iyi oldu en azından aklımda bulunsun.
Benim kızım daha iki yaşına girmedi psikolojisi sizce bozulur mu birlikte benimle çok mutlu anneme ve ablamada çok düşkün i hep bunu düşünüyorum.
Ya da eşinin o akşam sana yaptığı saygısızlık yüzünden mi?
Çünkü her cümlende "beni aldatmasını kaldıramam" değil, "o akşam yaptıklarını unutamam" diyorsun
İpekcim sanırım içimi okuyorsun ben hiç buraya alışamadım üstüne bir de eşimin son bir yıldaki tuhaf davranışları ve bu durum beni daha çok gitme konusunda duygularım ağır basıyor. Açık olayım aldatmadan ziyade gecenin köründe beni sokakta bırakmasını hazmedemiyorum inan aklıma geldikçe gözlerim doluyor.
Ya da eşinin o akşam sana yaptığı saygısızlık yüzünden mi?
Çünkü her cümlende "beni aldatmasını kaldıramam" değil, "o akşam yağtıklarını unutamam" diyorsun
çok güçlüsün. kendine güveniyorsun. eminim kızını da en iyi yetiştirirsin. eşinin yaptıkları yenilir yutulur gibi değil. ama "biz baba açığını kapatırız değil mi" diye sormuşsun ya; annem, çocuk uçurtma, anne onu tutan el ise baba da uçurtmanın ipidir derdi. çok çok iyi düşün.
Dranas yanlış hatırlamıyorsam eşin bir dönem ilgisizlikten şikayetçiydi ,seni çok kıskanıyordu değil mi ,sanki eşin kendini ispatladı seni aldatmakla .
Eşinin kızını alıp geri getirmemek gibi bir saflık yapacağını sanmıyorum, hele ki o bir avukat ve böyle anlamsız bir davranışın velayet ve sonrasında baba için söz konusu olacak haklar konusunda onun aleyhine olacağını gayet iyi bilir.
Dranas, inanmayacaksın ama tam da sana "seni annen tek başına mı büyüttü" diye soracaktım ve senin mesajını okudum..
Tahmin etmiştim..
Babasız çocuk büyütmek eğer mecbur kalırsan çok onurlu ve meşakkatli, ancak bu durumu kadar idealize etmen ve yüceltmen doğru değil.
Bence ihanetten öte sorunlar var evliliğinizde. İhanet yüzünden boşanmıyorsun sen Dranas, önce bunu kabul et. Mevcut yaşantın seni tatmin ediyor, belli ki eşini de tatmin etmemiş. Böyle bir tatminsizlik içinde eşinin yaptığı (eski sevgiliyle birkaç kez görüşme) hatasını sen de yapabilirdin, ben de yapabilirdim.
İçi möbleli müsait bir ev var diye, eşin ille de gitti o kadınla yattı diye birşey yok, buna emin olamazsın ve kurcalamana lüzum yok zaten. Asla doğrusunu bilemezsin. Sorunlu bir evlilikte kısa süreli bir hata yapmış bir adam var karşında ve bunu yapan ilk erkek o değil.
Bir yandan da eşinin boşanmaya çok karşı olması, sana boşanma yolunda rahatça adım atma zemini hazırlıyor. Eşin tepkisiz kalsaydı, bence dava açma konusunda bu kadar aceleci olmayabilirdin. Eşinin mücadele etmesini istiyor olabilirsin, sevgisini göstermesini istiyor olabilirsin. "seviyorum diyor,ama inanmıyorum" demen bana bunu düşündürtüyor. Hiç de haksız değilsin.
Boşanmak konusunda kararlılığını bir müddet daha sürdürmeni, ancak bu süreçte geri dönülmez şekilde eşini kırmamanı ve bu olayı neticelendirmeden önce çevrene fazla duyurmamanı öneririrm arkadaşım.
......................
neden hep erkekler yapıyor ve biz kadınlar ne yapacağımızı düşünmekve karar vermek zorunda kalıyoruz...şimdide aradaşımız karar vermek durumunda ...kocasının yaptığı hatanın sonuçlarını neden o çekiyor ki... Boşansammı böyle yaşayabilirmiyim çocuğum babasız mutlu olurmu.... Bütün bu soruların cevabını dranas bulmak zorunda... Halbuki eşi aldatmasaydı bunları düşnecekmiydi? Kocasının düşüncesizliğinin cezasını o çekmek zorunda ... Ne kötü...
Bence arkadaşım kararı ona bırak... O, bu ağır yükü kaldırsın senin omuzlarından....
Aldatma yüzünden bitmiyor bu evlilik. Birikmişliklerin sonucu bunlar.
Tuna işin içinde olmasa yazacaklarım belli ama bilmiyorum ki tek başına genç güzel bi anne ona yetebilir mi?
Kızlar günaydın ben hiç iyi değilim bunları yazarken bile ağlıyorum durup duruken ağlama nöbeti geçiriyorum. Benim acilen bir doktora gitmem lazım bir psikiyatrise gidip içimi dökmem rahatlamam lazım ama çekiniyorum da. Öğrenciyken ev arkadaşım şimdi İstanbul'da hafta sonu bin uçağa gel diye ısrar ediyor ama dün akşam ben bu hafta sonu istanbul'a gidebilirim dedim hafta sonu kızımı almak istediği için söyledim yoksa izin almak için değil gidemezsin dedi kafana göre gezip tozamazsın dedi ama istediği kadar konuşsun değişikliğe çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?