bence de rezil olmayı göze alamaz ama avukat olduğu için davayı uzatma yoluna gidebilir, kadına tazminat davası acıcam derseniz bu biraz büyük rezillik olduğu için korkuyor genelde erkekler, diğer kadına gerçekten tazminat davası açma hakkınız var bu arada. bir de diğer kadının ailesine falan haber vermeyi de düşünün; ben olsam yuvamı yıkan kişilere karşı çok fazla hoşgörülü olamazdım. eşiniz sizi tehdit etse de sizin eliniz güçlü, siz sağlam durun. haklarınızı da sonuna kadar koruyun, kendiniz için değilse de kızınız için. siz onun haklarını korumak zorundasınız, unutmayın. hakkınızda hayırlı olsun.
iki saattir facede bu kadını arıyorum ama sanırım face iptal etmiş bulamadım. Allahım ya doğum yaptığım sırada eşime attığı mesajı okumuştum orada resmini görmüştüm aşırı kendine güvenen biri tipi vardı aşırı vamp bir kadındı. Aslında bütün aile bu kızı tanıyor en azından kuzeninden alabilirim adresini bu aklımda bulunsun söylediğin iyi oldu en azından aklımda bulunsun.
Benim kızım daha iki yaşına girmedi psikolojisi sizce bozulur mu birlikte benimle çok mutlu anneme ve ablamada çok düşkün biz baba açığını kapatırız değil mi hep bunu düşünüyorum.
Şu saat oldu kayınvalidem bir kere bile aramadı haberinin olmaması imkansız eltimle konuşmuştum bugün akşam için düğün programı var demişti kadındaki rahatlığa bakarmısınız. Zaten beni baştan hiç istememişti evlendiğimizde ben çalışmıyordum oğluna beni layık görmemişti istediği gibi birini bulup evlendirsin.
Burda çoğu arkadaş sana fevri davranmadan enine boyuna iyice düşünüp öyle karar vermeni tavsiye etmiş,
Ben de aynısını tavsiye ediyorum,ama bir de şunu tam olarak anlayamadım ben gerçekten bir aldatma olmuş mu?
Yani bu facebook da ya da bi kafede ya da eşinin diğer evinde öylesine yapılmış bi görüşme mi,yoksa işin içinde
kesin bi cinsel aldatma var mı?
Bunu sen eşinin ağzından duydun mu?ya da hissettin mi gerçekten o kadınla birlikte olduğunu?
Erkek bakışlarından bile belli eder,ama kesin mi itiraf etti mi bunu?
Bunu bilmeden hemen dava açma,iyi düşün derim canım,
Rabbim hakkında en hayırlısını verir umarım,bazen kötü sonuçlar hayırlı başlangıçlar da getirir,hayat bu...
Canım cinsel aldatma olsa ne olur olmazsa ne olur bana göre cinsel aldatma var ama eşim inkar ediyor zaten yaptım da demez.
Benimde etrafımda benimle ilgilenen bir sürü erkek oluyor faceden mesaj atan oluyor hiçbirini bugüne kadar değerlendirmedim benim de eski sevgilim
faceden mesaj attığı oluyordu hiçbir gün cvp yazmadım bana göre bu tarz bir durum da aldatma
Bugün öğlen teyzesi ile eniştesi geldi beni yemeğe götürdüler çok üzülmüşlerdi.
Eşim çok pişmanmış zaten ben bu durumu öğrendiğimde ilişkileri bitmiş sadece bir kaç kere görüştük demiş teyzesi eşimle konuşmuş
Teyzesi morali çok bozuk teyzesinin yanında ağlamış ben bunları duyunca nedense hiç sevinmedim pişman olması inanın beni zerre kadar etkilemiyor.
Bir şans daha ver diye konuştular ama dediğim gibi istemiyorum onları o akşam yaşadıklarımı son zamanlardaki davranışlarını anlattım ondan sonra tekrar dene diye fazla üstelemediler.
Hatta teyzesi biraz küfürlü konuştu o kız üniversite hayatı boyunca mahvetti bizim salağı dedi. bana boşanınca ne yapacaksın diye sordular. Ben de kurumlar arası geçişle gideceğim demedim ortalık daha fazla karışmasın.
Ablam yanlız kalıyorum diye bugün yanıma geliyor bir kaç hafta kalırım yanında dedi. Bu haber çok iyi geldi akşamları yanlız oturmaktan bunalmıştım annem var ama akşamları pek görüşmüyoruz kışa köye gideceğim diyip duruyor ne yapacaksın bu soğukta otur kaloriferli evde diyorum muhtemelen ben boşanmayım diye yapıyor. Şu var ben babamı hiç görmedim üç yaşımdayken trafik kazasından ölmüş annem bizi beş çocuğu tek başına büyütmüş ve hiç evlenmedi üstelik elinde bir maaşı bile yoktu çok zor şartlar altında büyüdük şimdi allaha şükür hepimizin durumu iyi annemin yaşadıklarından sonra ben de pekala bir çocuğu tek başıma büyütürüm. Nafaka almayım diyordum ama dediğiniz gibi kızımın eğitimi için almalıyım hem almasam ne olacak başka kadınlarla yiyecek.
Bugün o kadar çok aradı ki açtım telefonu konuşalım evlilik bu kadar kolay bitemz diye bir şeyler konuştu beni ve kızımı çok sevdiğini söyledi tamam konuşalım ama ben kesin boşanmak istiyorum davayı açacağım anlaşırsak ikimiz için daha iyi olacak dedim. Bu sefer kızımı görmek istiyorum dedi annem evde git gör dedim şimdi adliyedeyim akşam gelip alayım dışarda biraz gezdiriyim dedi ben de saf saf iyi tamam dedim. Şimdi aklıma kurt düştü kızımı alıp getirmemizlik yapmaz değil mi olmazsa akşam ben yanında giderim.
Sevgili Dranas..
Eşinin ihaneti (??) yüzünden mi boşanmak istiyorsun yoksa kendi memleketinde annenle kuracağın yeni bir hayat sana daha cazip geldiği ve hali hazırdaki yaşamından zaten hoşnut olmadığın için mi?
Bunu bir düşünür müsün..
canım kızını isterse hiç göstermeyebilirsin bile, dava açıp şahsi ilişki talep etmesi gerekir. seni zorlamak için kızını kaçırırsa bu sefer senin dava açıp sahsi ilişki talep etmen gerekir. eşin avukat ya sen de bil diye yazıyorum. eğer kaçırabilir diye düşünüyorsan yalnız bırakma, eve gelsin görsün gitsin bence. ben olsam göstermezdim de sanırım (kadınca bir his tamamen) acı çeksin diye. neyse sen çok sağduyulusun.
not: nafakayı al, kullanmazsan da çocuğun için biriktir.
Sevgili Dranas..
Eşinin ihaneti (??) yüzünden mi boşanmak istiyorsun yoksa kendi memleketinde annenle kuracağın yeni bir hayat sana daha cazip geldiği ve hali hazırdaki yaşamından zaten hoşnut olmadığın için mi?
Bunu bir düşünür müsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?