Sizce aldatılıyor muyum?

iki saattir facede bu kadını arıyorum ama sanırım face iptal etmiş bulamadım. Allahım ya doğum yaptığım sırada eşime attığı mesajı okumuştum orada resmini görmüştüm aşırı kendine güvenen biri tipi vardı aşırı vamp bir kadındı. Aslında bütün aile bu kızı tanıyor en azından kuzeninden alabilirim adresini bu aklımda bulunsun söylediğin iyi oldu en azından aklımda bulunsun.

Benim kızım daha iki yaşına girmedi psikolojisi sizce bozulur mu birlikte benimle çok mutlu anneme ve ablamada çok düşkün biz baba açığını kapatırız değil mi hep bunu düşünüyorum.

canım ben boşanmaya karşı bir avukatım, geleni mesela 3 kere geri gönderirim 5 kere ararlar avukatım hanım şöyle oldu artık açalım davayı, böyle oldu bugün kesin açalım diye. bir babanın yokluğunu kim doldurabilir, siz olmasanız sizin yokluğunuz dolar mı kızınızda? mümkün değil maalesef..

ancak ben çocuk için evliliği sürdürmeyi önermiyorum, çünkü mutsuz ailelerden yetişen çocukları da görüyorum. anneler ve babalar bunu çocuktan her an fazlasıyla önceleri farkında olmadan, çocuğun algı yeteneği arttıkça da bilinçli olarak çocuktan çıkartıyorlar, kaybettikleri mutsuz yılların acısını =(

her şeyi bir kenara bırakın, kalbinizin sesini dinleyin eşinizi seviyorsanız ya da hayatınızın onunla evli bir kadın olarak daha iyi geçeceğini düşünüyorsanız, boşanma düşüncesini aklınızdan derhal silin. eşinizi hayatınızdan silmeden boşanma sizde de çocuğunuzda da derin yaralar açacaktır.

bir bayan müvekkilim var 7 senedir eşinden ayrı yaşıyor, eşi dövüp sokağa atmış, eve almamış, adam şimdi başka kadınla yaşıyor. eşi boşanmak istiyordu, müvekkilim boşanmak istemedi, davayı reddettirdik. bir araya gelmediler ama hala evliler. ona dahi müdahale etmedim.

kararınızı kendiniz verin, kendiniz için verin. sizin mutlu olduğunuz ortamda yetiştirdiğiniz çocuk da mutlu olacaktır.

bir de eşinden boşanmaya hazır olmayan hanımlar, eşinin aldatıp aldatmadığını araştırmasınlar. bir şekilde es kaza öğrendiler diyelim, yine de boşanmak istemiyorlarsa yüzüne vurmasınlar. gururlarını korusunlar, affedilen eş yüzyüz devam ediyor genelde..

Bir kadın mutlaka hissedermiş demek ki, senin de hislerin boşuna değilmiş. Çok üzüldüm, keşke hislerinde yanılmış olsaydı.
Yazılarından anladığım kadarıyla çok güçlü bir kadınsın, inan sana destek olmamıza bile ihtiyacın yok.
Ne güzel özetlemişsin, çalışıyorsun ekonomik özgürlüğün var, kendine ait bir evin var, arabanının da yarısı senin,
para aslında mutluluk getirmez denir ama bu gibi durumlarda ayakta durman için bunlara ihtiyacın var.
Ayrıca nafaka istemem gibi düşüncelere girme, çocuğunun hakkı o, tek başına yapmadın tabi ki nafaka vermek zorunda sen de almalısın,
çocuğuna daha iyi şartlar sunmak için almalısın.
Eşin pişman sanırım bilemiyorum belki affedeceksin, zaman gösterecek bunu, ama bir kere yapan tekrar yapıyor,
keşke bütün kadınlar senin gibi güçlü olabilse ben de.
Eşinin avukat olması seni korkutmasın, gider en iyi avukatı sen tutarsın, hakkını sonuna kadar savunabilirsin sakın korkma.
Ne olursa olsun umarım çok mutlu olursun.

konu sahibi aldatildi
ve aldatildigini ogrenene kadar esi tarafindan horlandi
ihanet oldugu halde bosanmamasini cani gonulden isteniliyor
ben anlamadim simdi

affederse bir daha aldatilmayacagina dair garantiyi kim verecek?

affederse bu yasadiklarinin ustesinden kolay gelebilecekmi?

konu sahibi basaririm ustesinden gelirim mutlu mesud yasarim diyorsa
bosanmasin tabiiki
ama aldatilmayi kabul etmeyip bosaniyorsa sonuna kadar hakli

hayirlisi olsun artik

bence bu yuva bi şansı hak ediyor hemen aceleci davranma ..evet yaptığını affetmen kolay değil.. ama bir çocuğu tek başına büyütmek hem annesi hem babası olmak hiçmi hiç kolay değil..

Ben hep bir yanlış anlama,hata birşey var diye düşündüm veya bir kadın olarak aldatma olmadığına inanmak istedim belki de...

Ama kadın hissediyor her zaman,ve hissettiğinde de yanılmıyor maalesef...patafix ile ipek'e de katılıyorum dranas

belki de şuan sinirle yada şokla ayrılacağım diyor.ki genelde de böyle olur..

Dranas sonunda neye karar verirsen ver senin için hayırlısı olsun arkadaşım..

Son düzenleme:
seni hiç istemediyse aramayacaktır...

senin derdin zaten kendine. Birde bunu kafana takma...

benim kayınvalidem de görümcem de beni hiç aramadılar...

Salakça beklemiştim eşimle ayrı olduğumuz dönemde..

yok hayır bekleme nedenimde kendim için değil torunları içindi...

Ah Dranas o yüzden boşver...

Çirkin Betty diye bir üye vardı, bu dünyada ilahi adalet var mı diye sorardım ben hep.

o da var derdi..Varmış...gerçekten varmış..

O nedenler sen bu küçük insanları kafana takma...

boşanır mısın boşanmaz mısın bilemem...

Boşanırsan güçlü kadınsın boşanmazsan değilsin diyemem sana.

her ikisi de yürek ister...

Yaralarını zamanlar sararsın inşallah...

Son düzenleme:
Çok zor bi durum şu anda yaşananlar.
"Aldatan koca vidan yapıp eşine olduğundan daha iyi davranır" derler, bu konuda öyle olmadığını çok açık gördük.
Eşinin son zamanda yaptığı hiç bir hareketin yenilir yutulu tarafı yok, özellikle de akşamın bir saati (annenlerin evinin yakınında bile olsa) seni sokakta bırakmasının...
İçinde kopan fırtınaları çoğumuz anlayamayız.
Bİr yanda kendi gururun, bir yanda evliliğin-alışkanlıkların, bir yanda minicik yavrun.
Umarım her ne yaşanacaksa hayırlısı yaşanır.

Patafix'in falcı olmadığına eminim. O içinden gelen sesi dinledi.
Belki de sırf umut ettiği için ayrılmayacağınızı söyledi, bilemiyorum.
Ancak burada "hemen ayrıl, asla affetme" demek hiç birimizin haddi değil.
Damdan düşenin halinden sadece damdan düşen anlarmış.
Geri kalanımızın tek yaptığı empati kurmaya çalışmak.
Davulun sesi dışardan hepimize hoş gelmekte.
Ancak bir de davulun dibindekine sormak gerek.
"Ses nasıl geliyor oraya?" diye!

Dranas,
eşin sana diklendikçe sen boşanamazsın dedikçe
eşine karşı inatlaşıyor olabilirsin
tamam bende evliyim ve Allah bu zor durumu kimseye yaşatmasın
ama inş. çok hızlı verilmiş bir karar değildir umarım.

Birde kayınvaliden ha aramış ha ararmamış
nasıl teselli edebilir ki seni boşver onları,
onların şu anda yüzü yoktur belkide yanına gelmeye
sen dik dur inş. geçecek bu zor günler

Burda çoğu arkadaş sana fevri davranmadan enine boyuna iyice düşünüp öyle karar vermeni tavsiye etmiş,

Ben de aynısını tavsiye ediyorum,ama bir de şunu tam olarak anlayamadım ben gerçekten bir aldatma olmuş mu?

Yani bu facebook da ya da bi kafede ya da eşinin diğer evinde öylesine yapılmış bi görüşme mi,yoksa işin içinde

kesin bi cinsel aldatma var mı?

Bunu sen eşinin ağzından duydun mu?ya da hissettin mi gerçekten o kadınla birlikte olduğunu?

Erkek bakışlarından bile belli eder,ama kesin mi itiraf etti mi bunu?

Bunu bilmeden hemen dava açma,iyi düşün derim canım,

Rabbim hakkında en hayırlısını verir umarım,bazen kötü sonuçlar hayırlı başlangıçlar da getirir,hayat bu...

Bugün öğlen teyzesi ile eniştesi geldi beni yemeğe götürdüler çok üzülmüşlerdi.
Eşim çok pişmanmış zaten ben bu durumu öğrendiğimde ilişkileri bitmiş sadece bir kaç kere görüştük demiş teyzesi eşimle konuşmuş
Teyzesi morali çok bozuk teyzesinin yanında ağlamış ben bunları duyunca nedense hiç sevinmedim pişman olması inanın beni zerre kadar etkilemiyor.
Bir şans daha ver diye konuştular ama dediğim gibi istemiyorum onları o akşam yaşadıklarımı son zamanlardaki davranışlarını anlattım ondan sonra tekrar dene diye fazla üstelemediler.
Hatta teyzesi biraz küfürlü konuştu o kız üniversite hayatı boyunca mahvetti bizim salağı dedi. bana boşanınca ne yapacaksın diye sordular. Ben de kurumlar arası geçişle gideceğim demedim ortalık daha fazla karışmasın.
Ablam yanlız kalıyorum diye bugün yanıma geliyor bir kaç hafta kalırım yanında dedi. Bu haber çok iyi geldi akşamları yanlız oturmaktan bunalmıştım annem var ama akşamları pek görüşmüyoruz kışa köye gideceğim diyip duruyor ne yapacaksın bu soğukta otur kaloriferli evde diyorum muhtemelen ben boşanmayım diye yapıyor. Şu var ben babamı hiç görmedim üç yaşımdayken trafik kazasından ölmüş annem bizi beş çocuğu tek başına büyütmüş ve hiç evlenmedi üstelik elinde bir maaşı bile yoktu çok zor şartlar altında büyüdük şimdi allaha şükür hepimizin durumu iyi annemin yaşadıklarından sonra ben de pekala bir çocuğu tek başıma büyütürüm. Nafaka almayım diyordum ama dediğiniz gibi kızımın eğitimi için almalıyım hem almasam ne olacak başka kadınlarla yiyecek.
Bugün o kadar çok aradı ki açtım telefonu konuşalım evlilik bu kadar kolay bitemz diye bir şeyler konuştu beni ve kızımı çok sevdiğini söyledi tamam konuşalım ama ben kesin boşanmak istiyorum davayı açacağım anlaşırsak ikimiz için daha iyi olacak dedim. Bu sefer kızımı görmek istiyorum dedi annem evde git gör dedim şimdi adliyedeyim akşam gelip alayım dışarda biraz gezdiriyim dedi ben de saf saf iyi tamam dedim. Şimdi aklıma kurt düştü kızımı alıp getirmemizlik yapmaz değil mi olmazsa akşam ben yanında giderim.

Son düzenleme:

Canım cinsel aldatma olsa ne olur olmazsa ne olur bana göre cinsel aldatma var ama eşim inkar ediyor zaten yaptım da demez.
Benimde etrafımda benimle ilgilenen bir sürü erkek oluyor faceden mesaj atan oluyor hiçbirini bugüne kadar değerlendirmedim benim de eski sevgilim
faceden mesaj attığı oluyordu hiçbir gün cvp yazmadım bana göre bu tarz bir durum da aldatma

Secim hakki senin, ve mutlu olmak yada mutsuz olmakta senin elinde...

Ben bir anne degilim, belki birgün olurum belki olamam ama sosyal danisman olarak cook böyle aileler ile

karsilastim...

Karar verdiginde gercekten önce kendini düsün, cünkü sen eger mutlu ve huzurluysan bilki bunu cocugunada

verebilip yansitabileceksin ama verdigin kararda kendin bile mutsuzsan istedigin kadar özgürlüklerin olsun bu

senin cocuguna da yansiyacaktir...

Iyice emin olmadigin müddetce hic birseyi kendi kafanda kurgulama, ne kadar sorularin ve ne kadar süphelerin varsa

onlari bire bir acikca konus sorularina ve sorunlarina cevap aldiktan sonra hareket et..

Suda bir gercek, bunun icin anne olmaya gerek yoook, dünyanin en iyi insanlari toplanip gelse, ne sizin yerinizi

nede babasinin yerini tutamaz... o yüzden verecegin karar cook önemli.. cünkü bu kararla hem kendini hep

cocugunu mutlu ve huzurlu yasatacaksin...

Sevgili Dranas..
Eşinin ihaneti (??) yüzünden mi boşanmak istiyorsun yoksa kendi memleketinde annenle kuracağın yeni bir hayat sana daha cazip geldiği ve hali hazırdaki yaşamından zaten hoşnut olmadığın için mi?

Bunu bir düşünür müsün..

Tabi canım o da aldatma ama işte bizimkisi de belki bi yuva yıkılmasın diye ikinci bi şans verilir düşüncesi,

Yaşayan sensin tabi,senin bileceğin iş,karar senin,biz sadece sana fikir verme açısından yorumda bulunuyoruz

burda,

Hakkında hayırlısı olsun canım,umarım daha mutlu olacağın günler gelir en kısa zamanda...

canım kızını isterse hiç göstermeyebilirsin bile, dava açıp şahsi ilişki talep etmesi gerekir. seni zorlamak için kızını kaçırırsa bu sefer senin dava açıp sahsi ilişki talep etmen gerekir. eşin avukat ya sen de bil diye yazıyorum. eğer kaçırabilir diye düşünüyorsan yalnız bırakma, eve gelsin görsün gitsin bence. ben olsam göstermezdim de sanırım (kadınca bir his tamamen) acı çeksin diye. neyse sen çok sağduyulusun.

not: nafakayı al, kullanmazsan da çocuğun için biriktir.

İpekcim sanırım içimi okuyorsun ben hiç buraya alışamadım üstüne bir de eşimin son bir yıldaki tuhaf davranışları ve bu durum beni daha çok gitme konusunda duygularım ağır basıyor. Açık olayım aldatmadan ziyade gecenin köründe beni sokakta bırakmasını hazmedemiyorum inan aklıma geldikçe gözlerim doluyor.

Tabi ki eşim en ince noktaya kadar biliyordur canım ama ben hiçbir şey bilmiyorum akşam olmazsa ben de giderim.

Ya da eşinin o akşam sana yaptığı saygısızlık yüzünden mi?

Çünkü her cümlende "beni aldatmasını kaldıramam" değil, "o akşam yağtıklarını unutamam" diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…