Yorumdan ziyade içimin sesini yazmak istedim. Kesinlikle boşanmayacaksınız. Allah bir daha yaşatmasın...
canım çok tşk ederim birde bana ankara adliyesi yoğpun olur dedi gölbaşı adliyesinden tek celsede halledilir dedi anlaşmalı olursa
canım çok tşk ederim birde bana ankara adliyesi yoğpun olur dedi gölbaşı adliyesinden tek celsede halledilir dedi anlaşmalı olursa
ama ben boşanmaya karar verdim niye böyle söyledin ki benim yaşayıp ama bilemediğim bir şey mi var:44:
canım, ben de avukatım, eşin boşanma davasında kusurlu olacak, sen anlaşma ihtimalini belirterek çekişmeli aç boşanma davasını, boşanma sebeplerini de açıkla, davayı kabul ederse tek celsede boşanırsınız. ankarada muhtemelen ilk celseyş 2 en geç 3 ay sonrasına verirler. eşin davayı kabul etmese bile 3. celseye kadar eşinin kusurlu olduğunu ispatlamış olursunuz; eşin istemese bile mahkeme boşanmanıza karar verecektir. bir yıl süreceğini sanmıyorum, en kötü ihtimalle bir yıl ancak eşin duyulmaması için ilk celsede davayı kabul eder diye düşünüyorum.
Yorumdan ziyade içimin sesini yazmak istedim. Kesinlikle boşanmayacaksınız. Allah bir daha yaşatmasın...
hayır anlamadığım siz bu kanıya nerden vardınız
kadın boşanıcam diyor kararını vermiş
çok merak ettim siz nasıl bu kadar kesin konuşabildiniz ??
valla ya... o kdr şeye maruz kalsın susun otursun hazmetsın... hayret bir şey sizdeki de.... evet arkadasım bende senın gb dsnyrm.... nerden vardı bu kanıya?
öyle değilmi cnm ama hayır drans hiç affederim boşanmam
gibi bir şeylerde söylemedi bu arkadaş nasıl
bu kanıya vardı hakkatten çok merak ettim
hayır anlamadığım siz bu kanıya nerden vardınız
kadın boşanıcam diyor kararını vermiş
çok merak ettim siz nasıl bu kadar kesin konuşabildiniz ??
Patafix ile hemfikirim..
Ayrıca adı üstünde "iç ses" diyor, kanı falan değil yani..
Türkiye' de aldatılmaktan dolayı boşanmalar bir elin parmağını geçmez sayıca.. İç sesi belki buna dayanıyordur.
Boşanmak bu kadar kolay alınacak bir karar değil. Şu anda hemen "boşanıcam" demesi de bana boşanmayacağını düşündürtüyor ve can-ı gönülden dilerim ki boşanmaz.
Dranas'ın biraz zamana ve düşünmeye ihtiyacı var.
Patafix ile hemfikirim..
Ayrıca adı üstünde "iç ses" diyor, kanı falan değil yani..
Türkiye' de aldatılmaktan dolayı boşanmalar bir elin parmağını geçmez sayıca.. İç sesi belki buna dayanıyordur.
Boşanmak bu kadar kolay alınacak bir karar değil. Şu anda hemen "boşanıcam" demesi de bana boşanmayacağını düşündürtüyor ve can-ı gönülden dilerim ki boşanmaz.
Dranas'ın biraz zamana ve düşünmeye ihtiyacı var.
ipekcim düşünmeye falan gerek yok inan çok düşündüm ama beni o sokakta bıraktığı akşamı unutamıyorum aklıma geldikçe ağlama krizine giriyorum ve şu anda ağlıyorum o istediği kadar boşanamazsın desin ama inan istemiyorum.
canım illa ki boşanmak istiyorsan eşini ikna etmek için diğer kadına karşı da tazminat davası açacağını söyleyebilirsin, bizim çok kullandığımız bir yöntem. diğer kadın işin içine karışınca boşanmaya kolay ikna oluyorlar =)
Tşk ederim canım ben açıkcası çok fazla direnceğini zannetmiyorum avukat teyzesi ile eniştesi aradı yarın öğlen görüşelim mi diye bende kabul ettim. Telefonda çok üzgün geliyordu teyzesinin sesi ailede en sevdiğim kişi onlardı muhtemelen bana destek olmak için konuşmak istiyorlar. Mesleği gereği rezil olmak istemez. Eşim yeni avukatlık yapmaya başladı önceden matematik öğretmeniydi boşanma mevzuatını ne kadar biliyor bilmiyorum çünkü boşanmaya değil genelde icraya bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?