Sizce aldatılıyor muyum?

canım çok tşk ederim birde bana ankara adliyesi yoğpun olur dedi gölbaşı adliyesinden tek celsede halledilir dedi anlaşmalı olursa

canım gölbaşı anlaşmalı için uygun tabi ama anlaşma olmazsa olmaz tabi gölbaşı. o zaman yetkili yerde açmak gerekir ki bence sen yetkili yerde aç davayı eşinin anlaşmaya yanaşmasını bekleyene kadar, zaten gün gelene kadar anlaşıp anlaşamayacağınız belli olur. anlaşırsanız o gün davayı kabul eder. anlaşamazsanız hiç değil duruşma günün gelmiş olur. zaman kaybetmemiş olursun..

canım çok tşk ederim birde bana ankara adliyesi yoğpun olur dedi gölbaşı adliyesinden tek celsede halledilir dedi anlaşmalı olursa

canım gölbaşı anlaşmalı için uygun tabi ama anlaşma olmazsa olmaz tabi gölbaşı. o zaman yetkili yerde açmak gerekir ki bence sen yetkili yerde aç davayı eşinin anlaşmaya yanaşmasını bekleyene kadar, zaten gün gelene kadar anlaşıp anlaşamayacağınız belli olur. anlaşırsanız o gün davayı kabul eder. anlaşamazsanız hiç değil duruşma günün gelmiş olur. zaman kaybetmemiş olursun..

Ne güzel işin ehli birisi yorum yapmış.Ben de avukat hanıma katılıyorum,başta çekişmeli açın sonra çok isterseniz anlaşırsınız.Hem 1 sene sürse bile ne olacak ki aceleniz mi var?Bir sene boyunce hergün gitmeyeceksiniz zaten adliyeye,hem olmadı avukatınız ilgilenir siz uğraşmazsınız bile.Madem aldatmayı hazmedemiyorsunuz ve ayrılmak istiyorsunuz, bırakın eşiniz bunun bedelini ödesin.Nafakayı da kendiniz için değil çocuğunuz için alın, küçücük yavrunuzun hakkını koruyacak bir siz varsınız, siz de istemem kalsın derseniz çocuğunuzun rızkını elin kadınlarının yemesini kim engelleyecek?

Sonuna kadar okudum..,

Öyle zor ve ağır bir durum ki..

Lütfen hatayı, kusuru kendinde arama! "benden daha mı güzeldi, daha mı iyiydi" gibi sözler sarfetme, emin ol ki o karakterdeki bir insan altından bile olsa, kullanılmaya mahkumdur!

Eşinin şuan ki pişmanlıgı bariz.. Ve gün geçtikçe daha da artacaktır.. Tam olarak tanımadığım için yorum yapamayacağım fakat, bu pişmanlığın altında tekrarlanıp tekranmayacagını sen kestirebilirsin.
Herkes ikinci bir şansı hak eder, eğer tekrarlanmayacağını düşünüyor ve güveniyorsan, yuvan için bir şans vermelisin. Fakat eşini en iyi sen bilir sen tanırsın, bunun cevabını sadece kendinde bulabilirsin. Baskalarının söylediklerine sakın ola kulak asma! Etrafındaki bir çok insan sadece dısardan bilir, dısardan tanır.. O insanla yıllardır aynı yastığa bas koyan ve her şeyini bilen kişi sensin!

Yüreğini dinle,

Belki de özel olacak ama bir soru sormak istiyorum...

Seviyor musun?

bir iki hafta bekle dranas, acilen dava açman gerekmiyor..

önce bi sakinleş, sağlıklı karar ver..

Yorumdan ziyade içimin sesini yazmak istedim. Kesinlikle boşanmayacaksınız. Allah bir daha yaşatmasın...

hayır anlamadığım siz bu kanıya nerden vardınız
kadın boşanıcam diyor kararını vermiş
çok merak ettim siz nasıl bu kadar kesin konuşabildiniz ??

valla ya... o kdr şeye maruz kalsın susun otursun hazmetsın... hayret bir şey sizdeki de.... evet arkadasım bende senın gb dsnyrm.... nerden vardı bu kanıya?

valla ya... o kdr şeye maruz kalsın susun otursun hazmetsın... hayret bir şey sizdeki de.... evet arkadasım bende senın gb dsnyrm.... nerden vardı bu kanıya?

öyle değilmi cnm ama hayır drans hiç affederim boşanmam
gibi bir şeylerde söylemedi bu arkadaş nasıl
bu kanıya vardı hakkatten çok merak ettim

Buradan ne yazarsak yazalım içinizdeki sızıyı telafi edemez.
Allah yüreğinizdeki sızıyı bir an önce alsın, kızınızı hayırlısıyla size bağışlasın ve çok huzurlu zamanlar ödülünüz olsun inşaallah.

Eşinizin yaptığını unutup, daha boşanmadan sizin bir sonraki yaşamınız üzerinden yorum yapması trajikomik bir durum.
Belliki sizi kaybettiğini anladı ve çok pişman. Keşke sizi kaybedeceğini göze alarak bu hareketi yaptığını idrak etmiş olsaydı.

Sonuç ne olursa olsun, dilerim eşinizin vicdanı,pişmanlığı hiç susmasın hep sızlasın.

Yani söyeleyecek düşünecek yazacak bişey bulamıyorum ya ne denir hayırlısı olsun senin ve kızın için

o daha çok konuşur sanıyor ki eski dranas karşısında ama boş konuşur

Patafix ile hemfikirim..
Ayrıca adı üstünde "iç ses" diyor, kanı falan değil yani..
Türkiye' de aldatılmaktan dolayı boşanmalar bir elin parmağını geçmez sayıca.. İç sesi belki buna dayanıyordur.
Boşanmak bu kadar kolay alınacak bir karar değil. Şu anda hemen "boşanıcam" demesi de bana boşanmayacağını düşündürtüyor ve can-ı gönülden dilerim ki boşanmaz.
Dranas'ın biraz zamana ve düşünmeye ihtiyacı var.

hayır arkadaş o kadar kesin söylemişki bu iç ses değil bana göre tabi
evet doğru söylüyorsunuz aldatıldığı halde boşanamayan
o kadar çok kadın varki çünkü aileleri sahip çıkmadığından
kendi ayakları üzerlerine duramadıklarından o hayatı çeken çok var
malesef tabi boşanmak tabikide kolay bir karar
değil herkesin bakış açısı düşüncesi farklı
ben asla aldatmayı şiddeti kabul etmem başkası eder
bunu bilemem gördüğüm tek şey affedenlerde
hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığı dranas'a gelince karar kendi kararı tabiki
ama o zaten şüphelenmeye başladığından beri boşanmayı kafasına koymuştu
bende canı gönülden boşanmasını diliyorum bu da benim fikrim hakkında hayırlısı olsun inş

ipekcim düşünmeye falan gerek yok inan çok düşündüm ama beni o sokakta bıraktığı akşamı unutamıyorum aklıma geldikçe ağlama krizine giriyorum ve şu anda ağlıyorum o istediği kadar boşanamazsın desin ama inan istemiyorum.

Şu saat oldu kayınvalidem bir kere bile aramadı haberinin olmaması imkansız eltimle konuşmuştum bugün akşam için düğün programı var demişti kadındaki rahatlığa bakarmısınız. Zaten beni baştan hiç istememişti evlendiğimizde ben çalışmıyordum oğluna beni layık görmemişti istediği gibi birini bulup evlendirsin.

canım illa ki boşanmak istiyorsan eşini ikna etmek için diğer kadına karşı da tazminat davası açacağını söyleyebilirsin, bizim çok kullandığımız bir yöntem. diğer kadın işin içine karışınca boşanmaya kolay ikna oluyorlar =)

Tşk ederim canım ben açıkcası çok fazla direnceğini zannetmiyorum avukat teyzesi ile eniştesi aradı yarın öğlen görüşelim mi diye bende kabul ettim. Telefonda çok üzgün geliyordu teyzesinin sesi ailede en sevdiğim kişi onlardı muhtemelen bana destek olmak için konuşmak istiyorlar. Mesleği gereği rezil olmak istemez. Eşim yeni avukatlık yapmaya başladı önceden matematik öğretmeniydi boşanma mevzuatını ne kadar biliyor bilmiyorum çünkü boşanmaya değil genelde icraya bakıyor.

bence de rezil olmayı göze alamaz ama avukat olduğu için davayı uzatma yoluna gidebilir, kadına tazminat davası acıcam derseniz bu biraz büyük rezillik olduğu için korkuyor genelde erkekler, diğer kadına gerçekten tazminat davası açma hakkınız var bu arada. bir de diğer kadının ailesine falan haber vermeyi de düşünün; ben olsam yuvamı yıkan kişilere karşı çok fazla hoşgörülü olamazdım. eşiniz sizi tehdit etse de sizin eliniz güçlü, siz sağlam durun. haklarınızı da sonuna kadar koruyun, kendiniz için değilse de kızınız için. siz onun haklarını korumak zorundasınız, unutmayın. hakkınızda hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…