Bende merak ettim sonucu:26:
Nedir bu kadınların aldatılmadan,aldatılma korkusundan yaşadığı ızdırap yaaa!!
Evlenmişsin barklanmışsın,evde helalin var,çolun çocuğun var,ne diye eşlerine yaşatırlar bu eziyeti anlamak mümkün değil...
kadın telefonunu istemeyerek açamasa,gittiği yerin raporunu vermese,biraz fazla gezse hemen iffetsizlikle itham edilir ya da imalar başlar koca tarafından...Sen bana kadınlık yapmassan benimde gözüm dışarı kayar şantajı da acizliğin daniskası...
herşey kadına yüklenmiş...kilo alırız "ay kocam beni beğenmiycek"..halbuki adamın ilk evlendiğindeki halinden eser yoktur..iki gün koynuna girmeyiz,"acaba dışarı gider mi" korkusu..erkeğinse bahane hazır"işler çok yoğun yorgunum...çalışan annelerin,eşlerin birde evlerinde hiç bitmeyen mesaileri takdir edilmez aksine suçlanır.."eve baktığın mı var,çocuk bakıcılarda kreşlerde,hep yorgunsun hep halsizsin"...
Kadın olmak ne zor yaaa..adet görmeye başladığımız günden beri yasakların,mahalle baskısının,elalem ne derciliğin,sen kızsın kadınsın ağır olcuların haddi hesabı olmaz...
hep bi takip halindeyiz,en mutlu çiftlerin bile kadın olanının aklından, hayatının bi döneminde "acaba" geçmiştir...ya da geçecektir..
Canım al eşini karşına konuş bence...
sen erkeksen ben de kadınım,sen çalışıyosan,benim evdeki mesaim hiç bitmiyo 7/24,senin arkdaşların var da benim yok mu,sen kafanı dağıtıcan da ben kafamı duvarlara mı vurucam,ben evinin hizmetçisi,senin gönüllü seks kölenmiyim? evlilik bu mu yani? bikaç sene geçti diye içinde mi geçti benden,yuvandan? ya kendine gel ya da bende kendime göre bi düzen tuttturıyım,böyle yürüsün evliliğimiz..razı mısın de...
Cuma akşamı eşim gece onbire doğru geldi hediye falan vermedi o alınan şey bana alınmamış.
Hafta sonu ablam geldi şehir dışından o yüzden bir şey konuşamadım.
Ablam burada ameliyat olacak bugün tüm gün onun işleriyle uğraştım.
Bu durumu ablamla da konuşamadım o benden daha çok senaryo yazar
Ablamın şu ameliyati olsun bir iyileşsin çünkü bende kalacak ben de bu süre içerisinde daha dikkatli izleyeceğim.
trajik...
sizce neden aldattı?
trajik...
sizce neden aldattı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?