Sizce aldatılıyor muyum?

doğum günün kutlu olsun nice seneler...
umarım yanılıyorsundur bir şey çıkmaz ama açıkça şu 2000 liralık alışverişi
sor derim az bir rakam değil eşler arasında maddi konularda gizli saklı olmamalı sende bundan yola çıkarak böyle bir ödeme yapılmış
nedir diye sorabilirsin,tepkisine bak bakalım ,

einle oturup konusman lazım belkide herşeyi yanlış anlıyorsun ama avukat olupta sehır dısı gezılerını ılk defa duyuyorum. bıde kuyumcu olayı cok deısık sonucta elınde bi kanıt war sayılır hemen sucla demiyorum. hayatında birimi war dıe basla konuya snra kanıtını sun onune nerde 2000 lık altın dıe sor. içine atma bişeyleri ama sınırlı sınırlıde konusma haklıyken haksız duruma dusme.. cok ınce bı cızgı agırlıgı koru we dımdık dur karsısnda aglama sakın ''!!

Nedir bu kadınların aldatılmadan,aldatılma korkusundan yaşadığı ızdırap yaaa!!
Evlenmişsin barklanmışsın,evde helalin var,çolun çocuğun var,ne diye eşlerine yaşatırlar bu eziyeti anlamak mümkün değil...
kadın telefonunu istemeyerek açamasa,gittiği yerin raporunu vermese,biraz fazla gezse hemen iffetsizlikle itham edilir ya da imalar başlar koca tarafından...Sen bana kadınlık yapmassan benimde gözüm dışarı kayar şantajı da acizliğin daniskası...
herşey kadına yüklenmiş...kilo alırız "ay kocam beni beğenmiycek"..halbuki adamın ilk evlendiğindeki halinden eser yoktur..iki gün koynuna girmeyiz,"acaba dışarı gider mi" korkusu..erkeğinse bahane hazır"işler çok yoğun yorgunum...çalışan annelerin,eşlerin birde evlerinde hiç bitmeyen mesaileri takdir edilmez aksine suçlanır.."eve baktığın mı var,çocuk bakıcılarda kreşlerde,hep yorgunsun hep halsizsin"...
Kadın olmak ne zor yaaa..adet görmeye başladığımız günden beri yasakların,mahalle baskısının,elalem ne derciliğin,sen kızsın kadınsın ağır olcuların haddi hesabı olmaz...

hep bi takip halindeyiz,en mutlu çiftlerin bile kadın olanının aklından, hayatının bi döneminde "acaba" geçmiştir...ya da geçecektir..

Canım al eşini karşına konuş bence...
sen erkeksen ben de kadınım,sen çalışıyosan,benim evdeki mesaim hiç bitmiyo 7/24,senin arkdaşların var da benim yok mu,sen kafanı dağıtıcan da ben kafamı duvarlara mı vurucam,ben evinin hizmetçisi,senin gönüllü seks kölenmiyim? evlilik bu mu yani? bikaç sene geçti diye içinde mi geçti benden,yuvandan? ya kendine gel ya da bende kendime göre bi düzen tuttturıyım,böyle yürüsün evliliğimiz..razı mısın de...

hayalet_39 bu yorumu çok beğendi

bende merk ettım ve ne olursa olsun sonuna kadar destekcınızım ve yanınızdayım inşallah kötü birşey yoktur tek temennım bu bır yuva daha yıkılmasın bır yuva daha sarsılmasın bır kadın daha çaresizliğe düşmesin BIR KADIN DAHA ALDATILMASIN tek temennım bu umarım hersey yanlıs bı tesadufden ibarettır insallah...

erkek milletine güven olmaz.. ben 1 yıllık evliyim ona ragmen aklıma her sey geliyor.. bu tw ler aklımıza her şeyi sokuyor..

Cuma akşamı eşim gece onbire doğru geldi hediye falan vermedi o alınan şey bana alınmamış.
Hafta sonu ablam geldi şehir dışından o yüzden bir şey konuşamadım.
Ablam burada ameliyat olacak bugün tüm gün onun işleriyle uğraştım.
Bu durumu ablamla da konuşamadım o benden daha çok senaryo yazar
Ablamın şu ameliyati olsun bir iyileşsin çünkü bende kalacak ben de bu süre içerisinde daha dikkatli izleyeceğim.

ben de ne zaman yazacaksın diye sabırsızlanıyodum ama hiç iyi haberle gelmedin ya
öncelikle geçmiş olsun inşallah ablan kısa sürede iyileşir. belki ablanın evde olmasıyla eşin daha rahat davranır bi açık falan verirse daha kolay farkedersin kim bilir.
ben yine de öyle bişeye inanmak istemiyorum ama neyse..

Çok fazla yorum yapıp üzmek istemem sizi,şuan çok hassas olduğunuzu tahmin edebiliyorum...

Umarım eşiniz yanlış birşey yapmamıştır...Dualarım sizinle....

Kötü düşünmemeye çalışıyorum ama bugün bütün gün hastanede uğraştığım için üzerimde acayip bir yorgunluk ve kafamda sadece ablam ve kızım var. Bugün ona o kadar kızgınım ki sabah çocuğu bırakacak kimse olmadığı için kucağımda kızım bir yandan hastane işleriyle uğraştım bir işlerini ayarlayıp gelemedi hastane koridorlarında bebek altı değiştirecek yer bulamadığım için oturma koltuklarında bez değiştirdim diğer yandan karnını doyur uykusu geldi huysuzlandı günüm kabus gibi geçti hiç eşimi düşünüp üzülecek vaktim yokkayınvalidem deseniz olanlardan bir haber Bodrum'da...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…