Sizce aldatılıyor muyum?

Siz birşyeler sezmişsiniz içinize şüphe düşmüş birkere en iyisi araştırın.Cep telefonunu fırsat bulduğunuz anda karıştırın son aranan veya arayan numaralara,mesajlara bakın eğer aldatma varsa mutlaka bir açık verecektir. İnşallah öyle birşey yoktur.

Son düzenleme:
belki eşin senin aldatmıyordur belki daha uzun yıllar mutlu yaşarsınız ama ben bir avukat olarak sana derim ki o ekstreyi hemen kendine e-mail olarak yolla. Ayrıca çocuğun küçükse anne şefkatine ihtiyaç duyan çocuk annede kalır, baba için görüş günleri belirlenir, eşin belirli bir mesleği olan bir insan öyle çocuğu alıp ortadan nasıl kaybolacak, polis denilen birşey var alırsın her şartta çocuğunu. yani bunlar geri adım atmanı sağlamasın.

ama bence bu aldatma olayını açık açık konuş bence niye böyle kendini yiyip bitireceksin belki de herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır, konuşmadan bilemezsin canım ve umarım korktuğun şey değildir

dranascım o kuyumcudan alınan kuyum bugün sana doğumgünü hediyesi olarak gelecek bence :)

diğer tespitlerin de henüz yersiz. takip et, ama endişe etme.. her evlilik rutin zamanlar geçirir, bu dönemlerde de erkekler erkek arkadaşlarıyla vakit geçirebilir. hemen farklı düşünme..

ay ne oldu acaba merak ettim iyice
inş doğum günü hediyesi çıkmıştır

inşallah doğum günü hediyesi çıkmıştır,bende hemen kötüye yormak istemiyorum ama ilk yazılan mesajdakiler bana aldatılma belirtisi gibi geldi :18: böyle düşündüğüm için üzgünüm ama bende o duygu uyandı

Durumunuza gercekten üzüldüm çünkü az çok benzer bir durum yasadım bende , insan kendi kendini yiyip bitiriyor.Yorum yapan arkadaslardan birinin dediği gibi ayrılmayı düşünmüyorsanız kurcalamayın hayatınız boyunca unutamayacağınız derin bir yara açmayın kalbinizde derim. tabikide eşinizde size karsı sevgi varsa, evliliğinizin size umut ettiğiniz güzellikleri yasatacağına , kızınızı iyi bir aile ortamında büyüteceğinize inanıyosanız bunu yapın derim, eger inanmıyosanız sevgi saygı bitmişse eşinizde size ait birsey göremiyorsanız hem kendi hayatınızı mahvedecek hemde o minik kızınızın hiç haketmediği sevgisiz kavga gürültü olan bir evde büyümesine şahitlik edeceksiniz .Karar sizin .
Umuyorum doğum günü hediyesi size gelir siz de eşinizle konusur çok fazla kurcalamadan evliliğinizi nice mutlu günlerde devam ettirirsiniz.

Son düzenleme:
kuyumcu olayı içime kurt düşürdü benimde inşallah bu forumdaki herkesin umut ettigi gibi sana dogum günü hediyesidir diyecegim ama canım 10 gün önceden hediye almayı düşenen bir insan dogumgününde dısarıda içki içmek yerine senin yanında olmayı tercih etmez miydi?

Bu arada benim halam da aldatılıyormus tam 1 yıldır halam görseniz aynı Barby bebek 25 yasında.Halam sordum hiç farketmedin mi diye o da bana sadece önceden telefonu hep masada veya ortada olurdu gecen yıldan beri hep cebinde ve telefon kilidi var dedi :26:

anlamıyorum bu erkekleri ya..şmdi herşeyi varken minik bi kıza da sahipken neden bukadar degişir ki.. kesin bişey yok ortada ama hiçte iyi yerlere gitmiyo bu işin sonu..merak ediyorum noldu acaba dün akşam :26:

Nasıl yani ilk defa böyle bir şey duyuyorum:26: rehberinde 250 yakın kişi var tek tek nasıl ararım ama denemekte fayda var
ya buna gerek yokki eşin turkcell kulanıyorsa eğer onun hattından süper şifre alıpp yani şifre yazıp 2222 gönderip şifre gelicek size onunla onlıne işlemlerden girip türkcelin web sayfasından görüşmelerim die bir bölüm var sanırım oradan sık görüştüğü noları msj attığı noları numaları eksik bir şekilde görebiliyorsunuz eğer bi numara en sık görüşülense rehberinden bakıp teşhis edersiniz ama siz her baktığınızda eşinizin hattına msj gelicek web sitemizden görüşme geçmişiniz inceleniyor die yani telinin sizde olması ve bu msjları silmeniz şart

senı korkutmak ıstemıyorum ama telefon olayı ta mbı sabıka eğer telefonu ortada durmuosa sdesszse kesn bişeler saklıooo artı bide 2000 tl lk saarraf olayı dıkkat ett bakalm ne cıkacak

Nasıl yani ilk defa böyle bir şey duyuyorum:26: rehberinde 250 yakın kişi var tek tek nasıl ararım ama denemekte fayda var

rehberdeki herkesi değil mutlaka arasında tanıdık ,akraba dost vardır onları eleyin şüphelendiğiniz yeni eklenenleri deneyebilirsiniz...

telefonu sessizdeyse sakladığı bir şey vardır; ama bir kadın mı saklar orasını bilemem.

telefonu sessize alıyosa senden saklıyosa şüpheli davranıyosa bide kuyumcu olayı var tabi.bence gizli gizlı araştırma yap.telini kurcala ekstralara bak ne bilim yani bulursun belki bişeyler.valla erkeklere hiç güzen olmaz ummadık taş baş yarar demışler.

Evet ortada şüphelenilecek durumlar var ama kesin birşey yok.Kendisine 10 gün önce kuyumcuda ne yapıyordun deyin.Belki sizden gizli yatırım yapıyordur.Veya bir arkadaşı çekmesini istemiş olabilir.Evlilikte alkol çok kötü bir durum.Koca ailesiyle yeteri kadar ilgilenemiyor böyle durumlarda.Umarım kumara bulaşmamışdır.Yalnız sizin de çok önemli bir hatanız birlikte olmak istediğinde sıkıldığınız için surat asmanız!!Bu durum kocayı yabancı kadınlara yöneltebilir.Güler yüzünüzü sıcaklığınızı hiçbir zaman esirgemeyin.Siz kendi üzerinize düşenleri yapın yanlış yapanlar elbet bir gün karşılığını görecektir.Allah yardımcınız olsun.
Sevgilerimle

Canım ilk önce sabrından dolayı seni kutluyorum
Kuyumcudan 2000 tl lik bi şey var sen 10 gündür susuyorsun
İşin ucu aldatma yada değil orasını bilemem ama sonuçta o karttan bişey alınmış
Bi başkasına kullandırmış bile olsa bunu size söylemesi gerekmiyor muydu
Eşler arasında mali konularda da bişey saklanmaması taraftarıyım
ama eşinizdeki davranışlar hakikatten ilgi çekici cinsten
Önce bu kart olayını oturup bi güzelce konuşun derim
Bakalım neymiş ama sakın telde konuşmaya kalmayın ve sakince sorun
Aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanızda bunu itiraf etmeyin
Öyle bişey yoksa karpuz çekirdeği düşürmüş olursunuz aklına
Ama takipten de geri kalmayın
Şehir dışına gidiyorum dediğinde mesela dedektifliğe soyunabilirsiniz
Tabi imkanlar müsaitse

konu sahibi arkadaş defalarca yazdı bende yazim, 2000tllik kuyumcu alışvrişi 10 gün önce yapılmış ama arkadaş bunu dün kredi kartı extresinde görmüş...
kısaca 10 gündür susması gibi bi durum yok

kuyumcuyu filan bilmem de telefonunu saklıyor olması bu işte bir bit yeniği var dediirtiyor yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…