ya buna gerek yokki eşin turkcell kulanıyorsa eğer onun hattından süper şifre alıpp yani şifre yazıp 2222 gönderip şifre gelicek size onunla onlıne işlemlerden girip türkcelin web sayfasından görüşmelerim die bir bölüm var sanırım oradan sık görüştüğü noları msj attığı noları numaları eksik bir şekilde görebiliyorsunuz eğer bi numara en sık görüşülense rehberinden bakıp teşhis edersiniz ama siz her baktığınızda eşinizin hattına msj gelicek web sitemizden görüşme geçmişiniz inceleniyor die yani telinin sizde olması ve bu msjları silmeniz şartNasıl yani ilk defa böyle bir şey duyuyorum:26: rehberinde 250 yakın kişi var tek tek nasıl ararım ama denemekte fayda var
Nasıl yani ilk defa böyle bir şey duyuyorum:26: rehberinde 250 yakın kişi var tek tek nasıl ararım ama denemekte fayda var
Eşim haftada bir iki kere bilardoya giderken nedense her akşam gitmeye başladı ya bilardo ya maç
Eşim önceden öğretmenlik yapıyordu istifa etti şu an avukatlık yapıyor ve sürekli şehir dışında sık gitmesi tuhafıma gidiyor
Her hafta sonu pazar günleri balığa gidiyorum diye sarhoş olup geliyor sarhoş bir şekilde araba kullanıyor
Yani açıkcası bize zamanı kalmadı niye böyle değiştiğine anlam veremiyorum açıkcası hayatında başka biri varmış gibi geliyor çünkü benimle her akşam birlikte olmak isteyen adam hatta bu durum yüzünden ben sıkılırdım ve bana surat asardı ama şimdi haftada iki kere ancak aslında bu normal ama birden böyle değişmesi tuhaf geldi. Eskiden telefonunu ortalığa atardı şimdi genelde sessizde ve yanında duruyor bilemiyorum ama bir tuhaflık var gibi geliyor bugün mail adresini açmıştım benden bir şey çıkarmamı istemişti işteyken gözüme kredi kartı ekstresi takıldı açtım baktım yaklaşık on gün önce bir kuyumcudan 2000 tl'lik bir şey alınmış ve iki takside bölünmüş ama on gündür bana verilmeyen bir şeykızlar gerçekten şu an düşünüyorumda sizce bu kadar şey tuhaf değil mi?
Canım ilk önce sabrından dolayı seni kutluyorum
Kuyumcudan 2000 tl lik bi şey var sen 10 gündür susuyorsun
İşin ucu aldatma yada değil orasını bilemem ama sonuçta o karttan bişey alınmış
Bi başkasına kullandırmış bile olsa bunu size söylemesi gerekmiyor muydu
Eşler arasında mali konularda da bişey saklanmaması taraftarıyım
ama eşinizdeki davranışlar hakikatten ilgi çekici cinsten
Önce bu kart olayını oturup bi güzelce konuşun derim
Bakalım neymiş ama sakın telde konuşmaya kalmayın ve sakince sorun
Aldatıldığınızdan şüpheleniyorsanızda bunu itiraf etmeyin
Öyle bişey yoksa karpuz çekirdeği düşürmüş olursunuz aklına
Ama takipten de geri kalmayın
Şehir dışına gidiyorum dediğinde mesela dedektifliğe soyunabilirsiniz
Tabi imkanlar müsaitse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?