- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Ben çeyrek zenginim mesela 4 farklı banka hesabım var… biri gitse ötekinin gönlü kalırYa o kadar zengin adamın bütün hesaplarını kapattığına inanabiliyor musunuz? Ben inanamıyorum bende mi sorun var acaba.
benim de arabayı görmeseler zenginim diye yuttururum da o işi bozuyor işteBen çeyrek zenginim mesela 4 farklı banka hesabım var… biri gitse ötekinin gönlü kalır
İnanırsan şirinleri bile görürsün kızbu daha kötüymüş.çakma çanta alıp gerçek olduğuna kendi bile inananlar gibi
Ben oturduğum her yerde ekonomi konustugum icin sanmıyorum zengin sayılayım… bir arkadasım mesela maldivlerden falan bahsediyo o tertemiz zenginbenim de arabayı görmeseler zenginim diye yuttururum da o işi bozuyor işte
Kız senin kocanın saflığıyla konu sahibininki yarışır heeSuşi yedimBence biraz bende de zenginlik var tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd
Geri kalmışsın kıazzKız senin kocanın saflığıyla konu sahibininki yarışır heenaptı parayı kaptırmadı di mi dolandırıcı alamancıya
Bu nasıl saygın iş adamıymış yahuarkadaşlar konuyu kısa tutarak bir şey sormak istiyorum bir adam var flörtleştiğimiz adamı şöyle tanımlayabilirim kendi işi var ve gerçekten saygın bir iş sahibi maddi durumu fazlasıyla yerinde ve bulunduğu ilde yaşayanların %60 ı bu adamı tanıyor mesleki bir saygınlığı var aile olarak da öyleler.
geçen gün arkadaşımın banka hesaplarına girildi ve farklı farklı insanlara hesaptan para gönderildi kendisi de kartlarını kapatıp şikayetçi oldu bir iki gün sonra sanırım dışarıda bir işi vardı aynı zamanda telefonda konuşuyoduk yani eminim nerede olduğunu fotoyla falan gördüm fotoğraflaşıyorduk gün içinde ve acil br şekilde birine para gönmdermesi gerektiğini söyleyerek sen gönderir misin 5 ten önce göndermem gerek ben hemen iş yerine geçince sana atayım yakında atm yok dedi bende belli bir meblağ gönderdim ve defalarca kendisi bir kaç saate iş yerine geçeyim göndereceğim dedi teşekkür etti bende artık boş mu bulundum nolduysa saçmalama canım böyle şeylerin aramızda lafı olmaz dedim ama ben bu saçmalamayı sürekli teşekkür ettiği için dedim ama tek ses kaydını böyle atınca sanki paraya demişim gibi oldu ve açıkcası biraz soğudum acaba beni kullandı mı düşüncesi aklıma geliyor bu konuyu anneme söyleyince de annemde öyle bir adam bu kadarcık meblağ için kendini düşürmez ya unuttu ya da sen saçmalama lafı olmaz aramızda diyince o da gerçekten hani lafı olmaz ya bir şey olsa bende ona gönderirim gibi düşündü diyo bir erkeğin daha flört aşamasında bu hareketit beni rahatsız etse de hem adamdan hoşlandım hem de bu hesapları konusu bu para mevzunun hemen arkasına ciddi şekilde bir hastalık geçirdi hala onunla uğraşıyor hepsini bir araya getirince bende acaba gerçekten unuttu ya da o para onun için zaten lafı yapılcak bir para değil daha sonra hesaplaşır mı diye düşünüyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum siz dışardan bakınca ne görüyorsunuz?
şimcikk günümüzde kocaman şirketi olana da işadamı diyorlar bakkala da iş adamı diyorlar.konu sahibinden para isteyen acaba hangi taraftandır?Bu nasıl saygın iş adamıymış yahu
İş adamıysa bile son derece amatör ve vizyonsuz.
Marketi vardır belkişimcikk günümüzde kocaman şirketi olana da işadamı diyorlar bakkala da iş adamı diyorlar.konu sahibinden para isteyen acaba hangi taraftandır?
5 e kadar gondermesı gerekıyorsa sen gonderırsen oda gonderır sonuçta saat farkı yok ki .Emınmısın saygın olduguna parası olduguna.Bana çakal gıbı geldıarkadaşlar konuyu kısa tutarak bir şey sormak istiyorum bir adam var flörtleştiğimiz adamı şöyle tanımlayabilirim kendi işi var ve gerçekten saygın bir iş sahibi maddi durumu fazlasıyla yerinde ve bulunduğu ilde yaşayanların %60 ı bu adamı tanıyor mesleki bir saygınlığı var aile olarak da öyleler.
geçen gün arkadaşımın banka hesaplarına girildi ve farklı farklı insanlara hesaptan para gönderildi kendisi de kartlarını kapatıp şikayetçi oldu bir iki gün sonra sanırım dışarıda bir işi vardı aynı zamanda telefonda konuşuyoduk yani eminim nerede olduğunu fotoyla falan gördüm fotoğraflaşıyorduk gün içinde ve acil br şekilde birine para gönmdermesi gerektiğini söyleyerek sen gönderir misin 5 ten önce göndermem gerek ben hemen iş yerine geçince sana atayım yakında atm yok dedi bende belli bir meblağ gönderdim ve defalarca kendisi bir kaç saate iş yerine geçeyim göndereceğim dedi teşekkür etti bende artık boş mu bulundum nolduysa saçmalama canım böyle şeylerin aramızda lafı olmaz dedim ama ben bu saçmalamayı sürekli teşekkür ettiği için dedim ama tek ses kaydını böyle atınca sanki paraya demişim gibi oldu ve açıkcası biraz soğudum acaba beni kullandı mı düşüncesi aklıma geliyor bu konuyu anneme söyleyince de annemde öyle bir adam bu kadarcık meblağ için kendini düşürmez ya unuttu ya da sen saçmalama lafı olmaz aramızda diyince o da gerçekten hani lafı olmaz ya bir şey olsa bende ona gönderirim gibi düşündü diyo bir erkeğin daha flört aşamasında bu hareketit beni rahatsız etse de hem adamdan hoşlandım hem de bu hesapları konusu bu para mevzunun hemen arkasına ciddi şekilde bir hastalık geçirdi hala onunla uğraşıyor hepsini bir araya getirince bende acaba gerçekten unuttu ya da o para onun için zaten lafı yapılcak bir para değil daha sonra hesaplaşır mı diye düşünüyorum ama kendimi de kandırmak istemiyorum siz dışardan bakınca ne görüyorsunuz?
bana daha çok esnaf gibi geldişimcikk günümüzde kocaman şirketi olana da işadamı diyorlar bakkala da iş adamı diyorlar.konu sahibinden para isteyen acaba hangi taraftandır?
banka hesapları çalınmış saygın ve zengin iş adamımızın ,ATM de yakın değilmiş flörtünden göndermesini istemiş5 e kadar gondermesı gerekıyorsa sen gonderırsen oda gonderır sonuçta saat farkı yok ki .Emınmısın saygın olduguna parası olduguna.Bana çakal gıbı geldı
Ayyy görüomusun bunlardan bi çokkibanka hesapları çalınmış saygın ve zengin iş adamımızın ,ATM de yakın değilmiş flörtünden göndermesini istemiş
doğru olabilme ihtimali hiç mi yok?bu beni üzdüAyyy görüomusun bunlardan bi çokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?