Sizce Amacı NE ?

Ya o kadar zengin adamın bütün hesaplarını kapattığına inanabiliyor musunuz? Ben inanamıyorum bende mi sorun var acaba.
Ben çeyrek zenginim mesela 4 farklı banka hesabım var… biri gitse ötekinin gönlü kalır

benim de arabayı görmeseler zenginim diye yuttururum da o işi bozuyor işte
Ben oturduğum her yerde ekonomi konustugum icin sanmıyorum zengin sayılayım… bir arkadasım mesela maldivlerden falan bahsediyo o tertemiz zengin

Suşi yedim Bence biraz bende de zenginlik var tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd
Kız senin kocanın saflığıyla konu sahibininki yarışır hee naptı parayı kaptırmadı di mi dolandırıcı alamancıya

Kız senin kocanın saflığıyla konu sahibininki yarışır hee naptı parayı kaptırmadı di mi dolandırıcı alamancıya
Geri kalmışsın kıazz yok onlara kaptırmadı. Bana kaptırdı , bende dolar aldım 30 bin zararsayız hxhshd
Yani bi dolandırıcıdan kaçtı , birine yakalandı hxhshshhshshdhhd

Bu nasıl saygın iş adamıymış yahu
İş adamıysa bile son derece amatör ve vizyonsuz.

5 e kadar gondermesı gerekıyorsa sen gonderırsen oda gonderır sonuçta saat farkı yok ki .Emınmısın saygın olduguna parası olduguna.Bana çakal gıbı geldı

5 e kadar gondermesı gerekıyorsa sen gonderırsen oda gonderır sonuçta saat farkı yok ki .Emınmısın saygın olduguna parası olduguna.Bana çakal gıbı geldı
banka hesapları çalınmış saygın ve zengin iş adamımızın ,ATM de yakın değilmiş flörtünden göndermesini istemiş

5 e kadar göndermesi gerekiyorsa anladığım kadarı ile 2000 liranın üstünde bir rakam bu da hibe edilecek bir rakam değil.ne kadar zaman oldu borç alalı sizden.şaka yolla hatırlatın .dolandırıcı oldugunu düşünmedim ama borcuna sadık değilse o kişi ile de görüşmeyi zaten

Herkeste bir riyakarlik, kendini farkli gosterme zengin gosterme.. bu kadar zengin olan biri para muhabbeti yapmaz… kaliteli varlikli biri para muhabbeti yapmaz..

Hayatta sevmedigim
Birsey varsa birseyin fiyatini dile getirenler, hele kimse sormadan..surekli
Para muhabbeti yapanlar.. itici.. mesela ayakkabi alir fiyatini soyler herkese vs. Cok kotu

Saygin-zengin-is adami
Bu üç özelliği taşıyan hic kimseyi gormedim tanimadim duymadim ama;
Saygin dolandirici cok bacim

Şu devirde en standart insanın bile 2-3 bankayla ilişkisi var. Bu adam o zenginlikle her şeyini tek bir bankada açtırdığı tek bir hesaba mı koymuş? Şirket hesabı, kişisel hesabı bile ayrı olmalı normalde. Her şeyini mi patlatmışlar yani?

Madem kardeşleriyle iş yapıyor, onlardan isteyebilirdi kendisi ve ailesi için küçük, insanlık için büyük olan bu parayı.
Flört ettiğin insandan para istemek mantıklı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…