Sizce Amacı NE ?

Ya siz neden arkasından dert edeceğiniz para için aramızda lafı olur mu muhabbeti yapıyorsunuz hahshwdıdxd

Hadi diyelim bu adam gerçekten çok zengin ve sizi kullanma niyeti yoktu. Mesela siz 1000 lira gönderdiniz, üstüne de önemli değil muhabbeti yapınca durumu gerçekten iyi bir insan için o miktar önemsiz gözükebilir ama sizin için belki de büyük paradır.

Yakın arkadaşım benden borç isterse düşünmeden veririm ama daha yeni tanıştığım flörtüm 10 lira bile istese kendisinden soğurdum Bu da 'ıyyy ezik parası mı yok' muhabbetinden kaynaklı değil. Kendi açımdan borç istemenin biraz yüz kızartan bir şey olduğunu düşündüğümden dolayı iki gündür hayatımda olan insanın rahatlığından hoşlanmazdım.

Bu arada ben de öğrenciyim ve neredeyse her bankada hesabım var. Üç tane kredi kartım falan var ama iki tane de acil durumlar için bir miktar para bulundurduğum iki tane banka kartım var. Ben bu fakirlikle bir sürü kart kullanıyorsam zengin iş adamlarının kaç tane kartı vardır düşünemedim

Ay hayır bi de insanın flörtüne gelene kadar isteyeceği kardeşi-kuzeni falan olur. Umarım siz bu olayın sonunda bir bardak soğuk su içmezsiniz konu sahibi.

Ay atm yokmuş iste etrafta, sekerim kapa 2 dk ofisi arayayim halletsinler de dememis, cunku cok zengin ve de önemli is adami olmanin gerekliliginden ötürü herkesi asistani saniyör.

Ay atm yokmuş iste etrafta, sekerim kapa 2 dk ofisi arayayim halletsinler de dememis, cunku cok zengin ve de önemli is adami olmanin gerekliliginden ötürü herkesi asistani saniyör.
çok haklısın canım ,ayrıca saygın ve zengin iş adamının bi hesabı oluyor o da ne hikmetse çalınıyor shskşssödjls sonra da asilzademiz atm aramamak içindaha sadece flörtü olan birinden para istiyor , ben ikna oldum

Çünkü zengin ve de carpilmis is adami olmak bunu gerektirir evet

Suşi yedim Bence biraz bende de zenginlik var tamam itiraf edicem.. starbakstan aldığım bardakları saklıyorum.. içine 3 ü 1 arada koyup , elimde tüm gün onla geziyorum hxhshdhhd

Asil soru, kahvaltilda avokado yiyormusun?

Öyleyse konu sahibine sor, sanada para yollasin

Konu sahibinde kendi saflığımı gördüm

Benim de oda arkadaşım param yok deyip korunmasız ilişkisi sonrasında ertesi gün hapını bana aldırttı geçen ay, anneme anlattığımda da 'yine dolandırdılar dimi seni gatsby' diye benimle dalga geçti. Ben de aynı konu sahibi gibi müthiş bi ısrarla 'yooğğğk anne kız gerçekten zor durumdaymış' diye savundum. Ertesi hafta kız 400 liraya jel tırnak yaptırıp geldi odaya

Öyle işte konu sahibi kimine zor durumda deyip para verirsin senden zengin çıkar, kimine bu zaten zengin benim parama ihtiyacı yoktur deyip para verirsin senden fakir çıkar. Hayat işte böyledir en iyisi kimseye para vermemek hahsjweeodıwoxd

geçmiş olsun kardeşim ,acın acımızdır

Fast ile mesela 10bini 2-2-2-2-2 şeklinde beş defa havale yaparak gönderebiliyor. Saat şartı eskilerde kaldı biraz. Parça parça gönderiliyor. Nerden bildiğimi sormayın. Zengin bir iş adamıyımKdfkfk

Valla ben para konusunda hassasım borç borçtur geri ödemeli. Sizin yerinizde olsam baktım ödemiyor aynı meblağlarda kendisinden para isterim. Eğer hassas olsaydı siz lafı olmaz dediğinizde bile ısrar ederdi. Ben mesela birinden borç alsam kuruşu kuruşuna tüm ısrarlara rağmen öderim. Bence doğrusu da budur.

Şu verdiğiniz cevaplar kendi içinde çelişmiyor mu?

Hem sizi dolandırıyor diyen üyelere “ çok saygın, ünlü bir aile, kardeşleriyle iş yapıyorlar, imkansız, ehe” diyorsunuz, hem de kendi ağzınızla “ ben de işkillendim aslında” diyorsunuz.

Bi karar mı verseniz?

Madem işkillendiniz, dolandırıcı olabilir diyen üyeleri neden azarladınız??

Yani bi iskillendim ama cidden zenginse de kacirmayim adami demek istiyor

Karakterli bir erkek asla gururunu bir kenara atıp da bir kadından para isteyemez.Kardeşi olur, ailesi olur, arkadaşı olur ama sevgilisi olamaz.Maddi durumu olmaz birine borcu olur vs uzun süredir tanıyorsundur o istisna.

Asil soru, kahvaltilda avokado yiyormusun?

Öyleyse konu sahibine sor, sanada para yollasin
Avakado nedir ? Hiç yememişemm Ay berbat bi tadı var kıazzz. Bebem görünce ağlıyor djjdjd
Arkadaşlar zenginde olsanız lahmacuna düşüyorsunuz

Cihangirin göbeğinde yaşayan 20 bin maaşı olan eski sevgilime kredi çekip ödediğim paralar yedirdim zamanında borçlar 5 yılda bittiydi malım ben evet

Fast ile mesela 10bini 2-2-2-2-2 şeklinde beş defa havale yaparak gönderebiliyor. Saat şartı eskilerde kaldı biraz. Parça parça gönderiliyor. Nerden bildiğimi sormayın. Zengin bir iş adamıyımKdfkfk
Bne bankacıyım bilmiyom valla demek ki fakirmişim mişim diyorum çünkü kocam zengin eheheheh

Cihangirin göbeğinde yaşayan 20 bin maaşı olan eski sevgilime kredi çekip ödediğim paralar yedirdim zamanında borçlar 5 yılda bittiydi malım ben evet
Yuh benden beteri varmış. Geçmiş olsun kardeşim acın acımızdır bu saatten sonra

Bne bankacıyım bilmiyom valla demek ki fakirmişim mişim diyorum çünkü kocam zengin eheheheh
Çiftlerden biri zenginse öteki de otomatik olarak zengin sayılıyo. O yüzden hanım kızımız gittiği iki restorana bel bağlayıp kafalamak için paralanıyor

Zor durumda kalsa bile isteyeceği en son kişi siz olmalıydınız. Kardeşleri varmış üstelik birlikte çalıştığı, onları arayamamış mı sizden istiyor? Bir de geri verme lafı bile etmemiş bir daha, aynı zamanda çok düşüncesiz. 1.5 yıllık ilişkim var, 1 liran var mı demedim daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…