Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

bence beraberlikte yaşın önemi yok önemli olan ruhunuzun ve kafalarınızın uyum sağlaması siz 20 yaşındasınızdır adam 30 ama ikinizinde ruhu kaynar oda dans etmekten eğlenmekten gezmekten aynı filimleri izlemekten sizin gibi zevk alır, birde şu açıdan bakalım belki bir kaç yaş var aranızda belki hiç yok aynı yaştasınız ama hayata bakışınız zevkleriniz ve yaşam tarzınız tamamen farklı zaten o aşk fazla sürmez bile ozaman olmaz o yüzden burda önemli olan soru 11 yaşla uyum sağlarmısın değil sizin hayata bakışınız aynımı?yerimseniben

işte bu aklım onda deseydin gelip teselli bile ederdim sen daha iyilerini buursun eminim:1hug:

bende böyle düşünüyorum aslında bu tamamen kişilikle ilgili

işte bu aklım onda deseydin gelip teselli bile ederdim sen daha iyilerini buursun eminim:1hug:

saol canım :1hug:
yanlız sana tavsiye bu tip ilişkilerde genelde erkekler daha baskın olur
kadın küçük olunca eğitme durumuna girerler hemen
daha doğrusu büyütme diyelim buna
bazıları bu konuda çok sert davranabilirler o yüzden dikkat

ya kişilik ,karakter ,kafa yapısı, uyum bunların hepsi çok önemli tbi bunlar sizi bir arada tutabilir..onun senden büyük olduğunu sana sezdirmeyecek kadar iyi bi muhabbet kurabilirsiniz elbet..ama herzaman o senden bir adım öndedir senin görmeyip bilmediklerini o senden önce tatmıştır sn tattığın sırada o senin yanında olmaz veya heyecan duymaz bu noktada ufak sorunlar oluşur işte...helede bu çok kültürlü,kendini geliştirmeyi çok seven biriyse bu fark dhada açılır.. ama tüm bunlara rağmen o kültürü gelişmişliği seni kndine dahada hayran bırakır ama kendini bu sefer küçük görmeye başlarsın..güvenini yitirirsin vs..off nedense bu konuyu kendime çok yakın buldm

bu önerini dikkate alıcam çok sağol

yakın bulduysan ben sabaha kara konuşurum sıkıntı olmaz eet aslında belkide bi hayranlık falan ama arada aşk var ve küçümsenemeyecek kadarda BÜYÜK

:lepi::lepi: eşimle aramda 11 yaştan fazla var buna dayanarak kesinlikle katılıyorum:lepi:

Canım aynı şeyleri mi yaşamışız nedir. Benim de aklıma izin alma diyince bazı anılarım geliyor. Ayrıca ben de ezildim biraz. Hep sen küçüksün, aa bunu bilmiyor muydun, buna da şaşılır mı tarzı yaklaşımlar. Tabi benim eski arkadaşımla aramda 7 yaş vardı 11 olsaydı ne olurdu bilemiyorum. :umursamaz: Ben de bu konuyu kendime çok yakın buldum

yakın bulduysan ben sabaha kara konuşurum sıkıntı olmaz eet aslında belkide bi hayranlık falan ama arada aşk var ve küçümsenemeyecek kadarda BÜYÜK

yakın bulmam buna benzer bişeyi yaşamamdan kaynaklnıo ztn :asigim:
yani bizde bi ilişki vs yok tbi hatta onu sevdiğimden hberi bile yok olmasında zaten...ama onun yanında bu dediklerimi çok yaşıyorum..kendimi çok kez küçük düşmüş hissediyorum onun ynında...nekadr sohbet etsekte arada farklar ortaya çıkıo işte:a015: ben hayatı yeni keşfediyorum herşeyi yeni öğreniyorum o ise keşfetmiş benim bilmediklerimle dalga bile geçiyo yani :a015: düşünüyorum şartlar farklı olsaydı ve biz svgili olsaydık diye..ve anlıyorum ki aramızdaki farklar hep karşımıza çıkıck beni huzursuz edicekti senağlama

ama sevgili olsaydınız aşkla herşeyin üstesinden gelebilirdinizde

aynen canım bu yaşadıklrının HEPSİNİ yşadım...inanmıyorum bunu bilmio musun...şunu hiç yapmadın mı..buna hiç gitmedin mi off offf zor bu erkekle zorsenağlama

sert olması kişiliğiyle de alakalı olabilir tabii ama daha baskın daha koruyucu olur bir baba yaklaşımına da benzetebilirsin zaman zaman
bence empati kur tam tersi sen onun yerinde olsaydın nasıl davranırdın bir düşün kendinden o kadar yaş küçük birine fisfisfis ............

öyle davranmakta haklı bence

aynen canım bu yaşadıklrının HEPSİNİ yşadım...inanmıyorum bunu bilmio musun...şunu hiç yapmadın mı..buna hiç gitmedin mi off offf zor bu erkekle zorsenağlama

Ay evet bir de böyle gözlerini kocaman açıp sorarlar :1shok: "Sen bunu bilmiyo musun? Sen şuraya hiç gitmedin mi?" :1shok: "Ya nasıl ailenden akşam dışarı çıkmak için izin alıyosun. Çocuk musun sen?" En son dayanamadım zaten "Sen bunların hepsini ananın karnında mı öğrendin?" dedim ayrılırken. Ohh rahat ettim valla.:sm_cool:

ama sevgili olsaydınız aşkla herşeyin üstesinden gelebilirdinizde

yok tatlım ya herkes için konuşmuyorum..senin aşkında belki böyle sorunlar pek olmaz..
dediğim gibi farkları sana sezdirmiycek kadar alçak gönüllü bi insan olabilir vs..
ama benim durumumda sanmıyorum :umursamaz: aşktan üstün tutarım gururumu genelde gururum kırılınca herşeyin büyüsü bozulur tadı kaçar odaa hep kendi bildiklerini banaa kabul ettirmeye vs benm bilmediklerim yaşamadıklarımla dalga geçmeye başladığında kendime olan bütün güvenimde bitrdi ve ilişkiyede yansırdı zten

ya benim bi ilişkim olmadıda kendimden 12 yaş büyük birinden hoşlandım svdim filan haberi yok olmasında zaten:Saruboceq: bazen şüphelendiğini düşünüyorum gerçi ama:uhm:..nekadar gzl anılarda olsa bni bu dediğin sözlerle vs çok incitiyo aynı dediğimiz cümlelerle bire bir aynı bana dedikleri yani..bukadar olur..tbi ben senin dediğini diyemem aramızdaki mesafe buna engel çnkü mafoldumben

Canım kendine olan güvenin hiç bitmesin. Ben o arkadaşımdan ayrılalı iki yıl oldu mesela. Ama şimdi belki de onun bildiğinden daha fazlasını biliyorumdur. Başta imkansız diyebilirsin ama şöyle bir iki yıl geçsin "ben neymişim yahu" diyeceksin. Emin ol. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…