ya benim bi ilişkim olmadıda kendimden 12 yaş büyük birinden hoşlandım svdim filan haberi yok olmasında zaten:Saruboceq: bazen şüphelendiğini düşünüyorum gerçi ama:uhm:..nekadar gzl anılarda olsa bni bu dediğin sözlerle vs çok incitiyo aynı dediğimiz cümlelerle bire bir aynı bana dedikleri yani..bukadar olur..tbi ben senin dediğini diyemem aramızdaki mesafe buna engel çnkü mafoldumben
Canım kendine olan güvenin hiç bitmesin. Ben o arkadaşımdan ayrılalı iki yıl oldu mesela. Ama şimdi belki de onun bildiğinden daha fazlasını biliyorumdur. Başta imkansız diyebilirsin ama şöyle bir iki yıl geçsin "ben neymişim yahu" diyeceksin. Emin ol. :1hug:
Yok canım öyle deme zaten de... (sen bana bakma) Ama onlara yetişmek için hür olacaksın. Bir akşam çıkıp tiyatroya, sinemaya gideceksin. Değişik mekanlara gidip arkadaş çevresi yapacaksın. Ama o da zor oluyor işte. Mesela biz bir kelime oyunu oynardık ben türkçeme çok ama çok güvenmeme rağmen o beni havada karada alt ederdi. Böyle sözlük okuyacaksın boş zamanlarında (insanların çoğu bunu saçma bulur. Ama ben öğretmenim ve öğrencilerime bunu yaptırıyorum Emin ol yaptırmayan öğretmenin öğrencilerinden 1000 kelime fazla biiyordur benimkiler) Sonra bol bol genel kültür, siyaset, tarih, felsefe kitapları okuyacaksın. Bol bol film izleyeceksin. Yararını görürsün.
yaş küçük olunca öyle hür olamıyorum işte malesef :çok üzgünüm:
bu sözlük meselesini ikince kez duyuyorum ama ben unutkanımdır öyle her okuduğum kelime hemen aklıma girer mi ki:uhm:
Konuyu saptırmayım ama mesela bir günde 5 kelime mi öğrendin. Onu gün içinde annene babana kardeşine bile olsa bir yerlerde kullanmak için çabala. Kullanamasan bile aklında kalır.
Bu arada bak Ceyda ne hallere düşülüyor. Umarım seninki bu kadar uğraşı gerektirmeyecek biridir. Gerçekten zor ama kafamçokkarıştı
herkesin dediği gibi genç bi sevgilisi olduğu için değer veriyor mu
Buna çok değişik açılardan bakılabilir.CADIARZU
1. Erkeğin büyük olması iyidir. Genelde olgun olur. Kadını fazla çocukça sebeplerle yormaz. Vs.. vs.. Kadını kaybetmek istemez (belki)
2. Eskiden olsa bir şey değil derdim 11 yaş. Ama şimdi (istisnalar kaideyi bozmaz) çok çok önemli. Çünkü biz artık tüketen bir toplumuz. Düşünsene senden 11 yıl önde. Sen birşeyi yapmak isteyeceksin ama o onu çoktan yaşamış tüketmiş olacak. Sen bir yeri ilk defa göreceksin heyecanlanacaksın, şaşıracaksın o seninle aynı duyguları yaşamamış olacak. Mesela sen diskoya gitmek isteyeceksin ama o artık bıkmış olacak. Tabi bunların olması için illa 10 yaş olması gerekmiyor arada. Ama bu çağda genelde 11 yıl çok önemli. Çünkü eskiye nazaran müthiş bir değişim geçiriyor toplum. Bir de şunu düşünmek lazım. Düşünsene sen 50 yaşındayken o 60 yaşında olacak. Sen örneğin çalışıyosan yeni emekli olmuş olacaksın. O saatten sonra gezip tozmak isteyeceksin ama onun takati olmayacak.
11 yaş aşkı etkilemez ama yaşamı zorlaştırıp bazen istediğiniz şeyleri yaşayamamanıza veya istemediğiniz şeyleri yaşamak zorunda kalmanıza neden olabilir.
peki durum tam tersi olursa yani kız büyük erkek küçükse o zaman bir ilişki yürür mü?
olgunluğun yanında bide kendini acayip geliştirmeli çok bilgili kültürlü olmalı...
çook çalışmak gerekiyo çookkk CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?