Sizce aradaki 11 ya ak etkiler mi?

Yok canım öyle deme zaten de... (sen bana bakma) Ama onlara yetişmek için hür olacaksın. Bir akşam çıkıp tiyatroya, sinemaya gideceksin. Değişik mekanlara gidip arkadaş çevresi yapacaksın. Ama o da zor oluyor işte. Mesela biz bir kelime oyunu oynardık ben türkçeme çok ama çok güvenmeme rağmen o beni havada karada alt ederdi. Böyle sözlük okuyacaksın boş zamanlarında (insanların çoğu bunu saçma bulur. Ama ben öğretmenim ve öğrencilerime bunu yaptırıyorum Emin ol yaptırmayan öğretmenin öğrencilerinden 1000 kelime fazla biiyordur benimkiler) Sonra bol bol genel kültür, siyaset, tarih, felsefe kitapları okuyacaksın. Bol bol film izleyeceksin. Yararını görürsün.

bende fena hırs yptım zaten kültürümü arttırmakla ilgili inşallah yetişebilirim ona..beyfendinin kitap ve film kültürü çok iyidir kendimi kitaplara filmlere verir oldm tabi başka aktivitelerdede bulunuyorum yeterki şu herife yetişip hatta onun bilmediklerini bilipp _aaa inanmıyorum bunu bilmiyo musunuz ?diye dlga geçebileym onla :Saruboceq:
çok hırs yaptım çok:enbuyukkk:

yaş küçük olunca öyle hür olamıyorum işte malesef :çok üzgünüm:
bu sözlük meselesini ikince kez duyuyorum ama ben unutkanımdır öyle her okuduğum kelime hemen aklıma girer mi ki:uhm:

yaş küçük olunca öyle hür olamıyorum işte malesef :çok üzgünüm:
bu sözlük meselesini ikince kez duyuyorum ama ben unutkanımdır öyle her okuduğum kelime hemen aklıma girer mi ki:uhm:

Konuyu saptırmayım ama mesela bir günde 5 kelime mi öğrendin. Onu gün içinde annene babana kardeşine bile olsa bir yerlerde kullanmak için çabala. Kullanamasan bile aklında kalır.

Bu arada bak Ceyda ne hallere düşülüyor. Umarım seninki bu kadar uğraşı gerektirmeyecek biridir. Gerçekten zor ama kafamçokkarıştı

çok saol canım ya uyguluycam bu sözlük işini..:1hug: o kelime konusunda çok gelişmiş değil zaten atak yaparsam geçerim bile belki:enbuyukkk:
benmde uğraşlarım sırf onu gıcık etmek için artık şimdi yaptıklarını anlatınca geldiler bana soldan soldan kaydirigubbakcemile3 ya zaten ben onu nekadar seversem seviyim içimde sevicem o başkasına ait çünkü elimden geldiğince vazgeçicemde zaaten ondan...ama bu büyüklenmeleri içime çok oturmuştuu benimde ona onun zannetiği gibi ezik büzük bi kız olmadığımı göstermem lazım kötükedihüso neyse konuyu dağıtmayalım yoksa uyarı alcaz :kedi: herşey için çok teşekkürlera.s.:1hug:

2.maddeye katılıyorum.Artık öyle birşeyde fedakarlıkta bulunacağım,ben de bu vakayı yaşayan biri olarak.Sevgi, herşeyin üstesinde oldu mu bu zorlukları aşacağıma inanıyorum.

erkeğin sizi küçük gördüğünü yada şöyle diyim kendisini sizden bilgili sandığını söylemişsiniz vede bu herkesin başına geldiğine göre büyüklkle ilgilidir diye düşünüyorum yani sizde kendinizden 10 yaş küçük birine daha çok şey öğrenecek gözüyle bakarsınız oda öyle bakıyordur evet ama siz o farkı kapatıp onun hayat tecrübelerini alt edip ondan öne geçebilirsiniz sanırım herşey bizim elimizde....

bence de hangi yaşlarda olduğunuza bağlı kadın eğer 25 yaşını geçtiyse olur ama kadın 25 yaşın altındaysa erkekle aralarında 11 yaş fark olmaz.çünkü kadının henüz tam kişiliği oturmamış genç dediğimiz dönemden çıkmamıştır.25 yaş ile birlikte yetişkinlik dönemi başlar.o zaman bir sorun yaşancağını sanmam.

11 yaş olması normal olabilir ama kişiliklere bağlı.. Küçük olan taraf olgun olmalı ki 11 yaş büyük birine ayak uydurabilmeli...Çocuk gibi davranırsa olağan olarak yürümez..
Zaten bana göre kız küçük olmalı çünkü erkekler geç olgunlaşıyorlar..

olgunluğun yanında bide kendini acayip geliştirmeli çok bilgili kültürlü olmalı...
çook çalışmak gerekiyo çookkk CADIARZU

Konuyu tam okumadım ama son sayfada yazanlar bana garip geldi işin açıkçası. Bilgili kültürlü olacam deyince olunmaz ki. Artı erkekten kendini yüksek gösterme çabasıda nedir çok çocukça bence. Eğer ortada bir sevgi yoksa devreye böyle rekabetler girer. Beence erkek üstün olduğunu hissetmeli. Yoksa çatışmalar çıkıyor. Kadın üstün olmalı ama erkeğe çaktırmamalı. ılişkilerde bu böyle. Bende çok bilgiye kültüre sahibim tanıştığım erkeklere göre ve ciddi manada bu olumsuz etkiliyor. Evet sana hayran oluyorlar ama ben bu kızı kontrol edemem bana fazla geliyor deyip uzaklaşıyorlardı. Sonradan kendimi çok öne çıkartmamayı öğrendim bir tecrübedir işte bu. Bence ne yapıyorsanız kendiniz için yapın başkası için aslaaa. Ve kendinizi böyle düşük görmeyin ne demek senden fazla yaşamış fazla görmüş sende o yaşa geldiğinde sende oyle olacaksın takmamak lazım.

eger yas farkını kafana takmazsan ve aılen de bıraz destek verırse dıger ılıskılerden bıle daha guzel yurur buna emınım, cnku aranızdakı engellerı umursadan bırlıkte olabılmeyı goz onune alabılıyorsanız buyuk bır ask vardır ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…