- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Çok ucuz. Sakın böyle bir hata yapmayın . 15 ten alıp 40 tan satarEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Eşimde öyle dedi emeğinin üstüne konacak görüşme onunla birdaha dediÇok ucuz. Sakın böyle bir hata yapmayın . 15 ten alıp 40 tan satar
Eşimde öyle dedi emeğinin üstüne konacak görüşme onunla birdaha dedi
Aynen . Ben 3 yıl önce çalıştım bir manticida bardağı pişmiş soslu halı 25 TL falandıDogru demis
Manti cok emek gerektiriyor, 1 tabagi en az 30tlye satiliyor zaten.
Aynen kgsu 40 tan aşağı değil hamuru kıyması soğanı baharatı vss.ve emeği çok düşük fiyat vermiş halbuki arkadasiniz insan der ki faydası olsun . Yapmayın sakın deyin vazgeçtim ya da ben araştırdım her yerde 40 lira 50 lira sende niye böyle deyip geçinkilosu 15 liradan masrafi dusseniz emeginiza yazik gunah .ben almak icin arastirmistim kilosu 40 50 gibiydi ev yapimi mantinin
Facebook da bazı ablalar yapıp satıyor.onlarin fiyatlarına bak istersen.biz satın alıyoruz kilosu 40 dan basliyo.el yapımı mantı gerçekten ucuz geldi bana.madem böyle bı ise girmek istiyosun yap resmini çek satabileceğin yerlere yükle.araya aracı sokma tabii aracı olunca çok ve çabuk satilir ama o paraya emek vermen yazık olur.Evde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?