- 18 Mart 2021
- 11.899
- 62.317
- 548
- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Mantının memleketinde yaşıyorum ve annem çalıştığı için malzemelerini alıp sıktırıyor , sadece el emeğine 40-60 arası istiyorlar aşşşırı ucuz bi fiyat , uzak durunEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Arkadaşınıza satmayin açın insta sayfası 40tan 50den satın 15ne yaEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Bizim burda yarım kgsi 30 tl çok şaşırdım bu fiyata sakın kabul etmeyin emeğe yazıkEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Hanımlar nerde satıyorsunuz bu yaptığınız mantılarıEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Ben de bunu düşündüm ama arkadaş lokantacıymış, kilosunu 40dan satmayacak, porsiyon yapıp satacak yani dolayısıyla çok daha fazla kar edecek. 15 tl bence de çok düşük.Onun açısından bakarsan, diyelim kilosunu 40 TL.ye satacak. 15 sana verecek. Kalan 25 olduğu gibi cebine girmeyecek dükkan kirası elektriği vergisi personelin maaşı bilemiyorum giderleri olacak.
Ama günde kaç kilo mantı yapabilirsin çok zor bir iş.
.
50den aşağı yok buralardaEvde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Kesinlikle kazıklıyor sizi inanmayın el sıkım mantı bir de yani imkansız 15 olması. En aşağı 40Evde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
Evde mantı yapıp satmak istiyordum ne zamandır ,lokantacı arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ben fiyatları ve kaça satacağımı bilmediğim için kendisine danıştım oda bana kilosu 15 ten alırım dedi piyasası böyleymiş ,yani bütün malzemeleri benden sizcede çok ucuz değilmi eşim bana seni kandırıyor arkadaşın dedi .Kızdı bir de bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?