İşin kötüsü 1 hafta sonra askere gidiyor. Askere gidince nasıl davranacak şimdi böyleyse? Bunları tek tek söyledim ona zamanla beni seveceğini şu an hoşlandığını askerde de ilgili olabilmek için elinden geleni yapacağını benimle ciddiye dönük ilişki istediğini söyledi
1 haftalık yeni bir ilişkim var eski bir arkadaşımdı kendisi....."Allah Allah başladık yine yok öyle bişey neden böyle söyleyip geriyosun beni" oldu.... Konuşmalarında sürekli beğenmiyosan gidebilirsin alt mesajları var kırmaktan çekinmiyor.
Öpüşmek sevişmek için zamana ihtiyacı yok, aramak sormak ilgi alaka için zamana ihtiyacı var!!!!
Arkana bakmadan uzaklaş, önce adam olacak yeni başlamış bir ilişkide emek verecek, sevecek, güven kazanacak
Daha en başında böyle odun olursa, bu odundan bi halt olmaz.
Sadece ömrünü yer...
Yol ver gitsin
. Evet üstünde ne var diye sordu bir sabah ben bozulunca da ya ne var şaka yapıyoruz hayalde mi kurmayalım hem dedi.
evet işin o yanı da var asker yolu gözleyecek kadar iyi davranmıyor bana güven vermiyor.ayrıl derim zaten bir haftalık bir şeymiş. bana çok iyi niyetli gibi gelmedi. hem sen daha ne kadar bağlısın ne kadar seviyorsun ki asker yolu bekliyceksin canım
Romantik olmasını güzel sözler söylemesini daha çok istediğimi öpüşmeyi sevişmeyi vs erken bulduğumu söylediğimde bana cevabı göz devirerek şöyle oldu "bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
Sürekli ben anormal o normalmiş gibi tepkiler veriyor. "Tabiki daha sık ilgilenicem güzel mesajlar atıcam ama bunlar biraz zamanla oturacak şeyler sen rahatsız olduğunu söylediğinde düzeltmeye çalışacağım sabret biraz" diyor bana. Nasıl bişey bu?
Evet çocuğun elini kolunu dokunmasın diye tutmaktan karate yapar gibi görüntü oluşuyor.Yanında canim cicim derken tensel temaslarda da bulunuyorsa amacı bu olabilir.
Sevmiyor fakat sizi beğeniyordur.
Ayrılın.
"bundan daha romantik birşey var mı bunlar bir bütün illa mum sarılmak müzik mi olması lazım herşeyi paylaşıyorsun işte şu ilişkiye salt erotizm kafasıyla bakmayın artık bıktım sizden"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?