Sizce ayrılmalı mıyım? Akıl verin bana

Ayrıldığım için hem acı çekiyorum hem de tuhaf bir biçimde rahatlamış. Sanki biyerime bıçak saplamışlardı o acı veriyordu bıçağı çıkarırken acı en üst noktaya ulaşmış ama sonra rahatsız bir sızısı kalmış gibi . Hayır bu kadar kısa sürede nasıl bağlandığımı da anlamadım ama şimdi ayrılmasam ileride hiç yapamıcakmışım heralde stresten telefona bakmaktan bugün yemek bile yememişim yeni farkettim. Neyseki tecavüze uğramadan kurtuldum

En iyisini yapmissin.Aksama kadar aramayan bir adam zaten yoklugunu hissetmessin

Şimdi üzülürsün ama geleceğini kurtardın ya sen ona bak. Yakında üzülmen geçecek. İnan bana.

Adam askere gidecek, ne olacağım meçhul, şu kalan bir haftada hazır sevgili yapmışken bari ne yapıp edeyim de bir sevişeyim hayat kısa moduna girmiş. Göz devirip verdiği cevap bu manaya geliyor.

İsabet olmuş. Mutsuz olabilirsin çünkü beklediğini bulamamışsın ama en azından 1 haftalık bir şeydi diye düşün.

Desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar gözümü açmamı sağladınız

1 haftalıktı ama 1 yıllık gibi yorulmuşum yaa. Aynen mıç mıç olmak gerekirken bir haftada 2. Kez ayrıldım

Doğrusunu yapmışsın bence saglam ayakkabı değilmiş

bir haftada bu kadar bağlandıysan zaman geçtikçe nasıl bağlanıcaktın bi de sen düşün erkenden bu kararı vermekle çok çok iyi yaptın.

En dogrusunu yapmissin cnm emin ol...bn ayni hatayi yaptim ustelik erkek arkadaşım bana olup bitiyodu ailesiyle bilr tanismistim donuste evlilik kesindi...askerde trip tavir teli yuzume kapatmalar herseyine katlandim, askerlik stresi dedim... Sonuc ne oldu biliyo musun? Doner donmez aldatti beni...hickimseye degmez ayrilip kurtulman en mantiklisi olmus...bundan sonra dogru insanlar cikar umarim karsina

Hadi yaa üzüldüm canım senin durumuna da. Sonra ne oldu peki yeni bir ilişkin var mı? bu askere gidenlere ne oluyor bilmiyorum ama ölüp biten erkek bile böyle yapıyorsa benimki heralde orada aramaya tenezzül bile etmezdi bütün yıl.

Dün mutsuzdum ama bu sabah gerginlik olmadan kafa rahat uyandığımı farkettim. Şükür allahıma

sonra köpek gibi pisman oldu hala yalvariyo ama artik yuzune bakmam onun...ilk 3 ay kabus gibiydi acidan olucem saniyodum burda birsuru konum var hep kizlardan yardim istedim ama suan cok şükür iyiyim..henuz hayatima birini almadim biraz korkuyorum uzulmekten sanirim.

AYRIL BENCE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…